10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Garmin Swim 2 White Stone (010-02247-11)
Смарт-годинник Garmin Swim 2 White Stone (010-02247-11)
9 200
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN SWIM 2 WHITE STONE (010-02247-11) 0
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN SWIM 2 WHITE STONE (010-02247-11) 1
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN SWIM 2 WHITE STONE (010-02247-11) 2
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN SWIM 2 WHITE STONE (010-02247-11) 3
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN SWIM 2 WHITE STONE (010-02247-11) 4
Смарт-годинник Garmin Swim 2 White Stone (010-02247-11) 5

Смарт-годинник Garmin Swim 2 White Stone (010-02247-11)

Код: 347108
В наявності
9 200 грн
Обраний колір: White Stone

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

ПУЛЬСОМЕТР НА ЗАП'ЯСТІ ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ ЧАСТОТИ ПУЛЬСУ ПІД ВОДОЮ

Garmin Swim 2 з технологією сердечного ритму Elevate ™ вимірює частоту сердечних скорочень на зап'ястку 24/7, у тому числі під час плавання. Під час плавання в реальному часі дивіться на пульс, перевіряйте свої середні та максимальні значення під час відпочинку, а потім аналізуйте частоту пульсу після плавання в Garmin Connect.

БАСЕЙНИ І ВІДКРИТІ ВОДОЙМИ

Там, де є вода, цей годинник відстежує ваші тренування. Використовуючи вбудований GPS, ви можете тренуватися в озерах, океанах і річках, записуючи відстань, темп, кількість ударів, частоту ударів, дистанцію ходу і результат SWOLF, щоб оцінити ефективність плавання. Якщо ви вважаєте за краще плавати у басейні, скористайтеся усіма цими та додатковими функціями басейну, у тому числі новою функцією автоматичного відпочинку, яка автоматично відстежує ваш відпочинок та інтервали плавання, — натиснення кнопок не потрібно.

ПРОСУНУТІ ФУНКЦІЇ ДЛЯ ПЛАВАННЯ

Просунута підготовка заслуговує розширених функцій, тому ми додали ще більше до розумного годинника Garmin Swim 2. Критична швидкість плавання наближається до вашої анаеробної порогової швидкості, і ви можете використати її для керівництва тренуваннями та відстежування прогресу. Покрокові сповіщення дозволяють легко залишатися на меті та досягати цілей. Реєстрація вправ дозволяє вам відстежувати час і відстань для вправ, таких як удар ногою, плавання однією рукою або вправа на хвилястість. А коли вам потрібна перерва, Garmin Swim 2 дозволяє відстежувати відпочинок за допомогою двох типів таймерів відпочинку.

СПЕЦІАЛЬНИЙ ГОДИННИК ДЛЯ ПЛАВАННЯ

Garmin Swim 2 був розроблений, щоб ніколи не уповільнювати вас у воді — він тонкий і легкий. Постійно включена повнокольорова технологія Garmin Chroma Display, що полегшує читання навіть під прямими сонячними променями. Завдяки надійному п'ятикнопковому інтерфейсу ви можете легко починати тренування, переглядати різні дані, реєструвати тренування або змінювати налаштування, не турбуючись про вплив води.

ЗАЛИШАЙТЕСЯ НА ЗВ'ЯЗКУ

Купайтеся, не залишаючи важливих розумних функцій позаду. Після того, як в парі з сумісного смартфона, ви можете залишатися на зв'язку за допомогою смарт — повідомлень і автоматичного додавання в Garmin Connect інтернет — співтовариства. Додаток дозволяє переглядати детальні показники та відстежувати прогрес впродовж довгого часу. Ви також можете поділитися своїми даними про тренування зі своїми тренерами, друзями або друзями та членами сім'ї.

ЦІЛОДОБОВЕ НОСІННЯ

Окрім можливостей плавання, розумний годинник Garmin Swim 2 пропонують функції моніторингу здоров'я і відстежування фітнесу, які чудово підходять для повсякденного носіння. Такі функції, як відстежування стресу впродовж усього дня і розширений моніторинг сну, допомагають плавцям керувати своїм загальним здоров'ям, надаючи важливу інформацію, яка може бути використана для максимізації тренувань. Встановіть цілі руху, відстежуйте кроки, стежте за батареєю тіла, виконуйте кероване дихання і використайте його для відстежування тренувань — включаючи їзду на велосипеді та біг — поза водою.

Характеристики
Основні
Тип годинника
спортивний годинник
Для кого
для дорослих
Серія
Garmin Swim 2
Інтерфейси
ANT +, Bluetooth 4.2, GLONASS, GPS
Сумісність
iOS, Android
Екран
Форма дисплею
кругла
Матриця
MIP
Тип дисплею
кольоровий
Живлення
Час роботи
до 13 годин в режимі gps, до 7 діб (в режимі смарт-годинника)
Додаткові можливості
Датчики та активності
відстеження сну, відстеження рівня стресу, крокомір, пульсометр, акселерометр, контроль серцевого ритму (ЕКГ), лічильник калорій
Функціональність
повідомлення про вхідні події, повідомлення про виклики, події календаря, повідомлення з додатків
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Колір ремінця
білий
Колір корпусу
білий
Вага
36 г
Умови товару
Стан товару
Смарт-годинник Garmin Swim 2 White Stone (010-02247-11)
Смарт-годинник Garmin Swim 2 White Stone (010-02247-11)
9 200 грн