10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Haylou LS04 Black (RS3)
Смарт-годинник Haylou LS04 Black (RS3)
999
СМАРТ-ГОДИННИК HAYLOU LS04 BLACK (RS3) 0
СМАРТ-ГОДИННИК HAYLOU LS04 BLACK (RS3) 1
СМАРТ-ГОДИННИК HAYLOU LS04 BLACK (RS3) 2
СМАРТ-ГОДИННИК HAYLOU LS04 BLACK (RS3) 3
СМАРТ-ГОДИННИК HAYLOU LS04 BLACK (RS3) 4
Смарт-годинник Haylou LS04 Black (RS3) 5

Смарт-годинник Haylou LS04 Black (RS3)

Код: 569296
В наявності
1 199 грн
999 грн
Обраний колір: Black

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Ваш персональний асистент Haylou

Смарт-годинник Haylou LS04 забезпечує цілодобовий моніторинг вашого самопочуття і здатен працювати до трьох тижнів на одному заряді. Великий AMOLED HD-дисплей з індивідуальними циферблатами поміщає багато актуальної інформації. Вбудовані датчики високої точності відстежують показники фізичної активності, які зберігаються для аналізу і порівняння в фірмовому додатку. Попередньо встановлені режими тренувань допомагають домагатися кращіх результатів під час тренувань в приміщенні і на відкритому повітрі.

Сучасний дизайн

Елегантний лаконічний дизайн Haylou органічно поєднується з різними стилями в одязі. AMOLED HD-дисплей, корпус з алюмінієвого сплаву з двома кнопками, м'який і міцний силіконовий ремінець - годинник виглядає стильно й елегантно і доречний як з діловим костюмом, так і з повсякденним стилем.

Вибір циферблатів

Годинник з настроюваною функцією циферблата дозволяє вибрати будь-який циферблат з величезної кількості варіантів, доступних в додатку. Вибір циферблатів в додатку постійно розширюється, щоб ви могли зробити ваш годинник Haylou LS04 унікальним, несхожим на інші.

Вимірювання SpO2

Насичення крові киснем (SpO2) - важливий показник вашого здоров'я. Haylou LS04 стежить за рівнем SpO2, щоб надати вам повну картину про процеси, що відбуваються у вашому організмі.

На сторожі здоров'я

Розумний годинник Haylou LS04 оснащений вдосконаленим сенсором, який з медичною точністю стежить за частотою скорочення серцевого м'яза і повідомляє про відхилення від норми. Автоматичний моніторинг сну визначає фази сну і їх тривалість. Програма аналізує отримані дані і надає підсумкову інформацію, за допомогою якої можна підвищити якість нічного відпочинку. У стресових ситуаціях годинник пропонує зробити дихальні вправи, щоб розслабитися. Нагадування про необхідність проведення спортивної розминки допоможуть уникнути втоми на сидячій роботі.

Висока точність GPS

Завдяки вбудованому GPS датчику з низьким енергоспоживанням ви зможете відстежувати маршрути пробіжок і точно визначити своє місце розташування в будь-який момент часу. З постійно включеним GPS годинник працює до 21 години.

Персональний фітнес-помічник

Смарт-годинник Haylou LS04 виконує функцію фітнес-трекера і відстежує показники вашої фізичної активності. Годинник має 14 вбудованих спортивних режимів, він з високою точністю вимірює пройдену дистанцію, час і швидкість пересування, а також підраховує витрачені калорії і кількість пройдених кроків. Haylou допоможе виробити корисні звички і вести активний спосіб життя.

Водонепроникність 5 АТМ

Годинник Haylou LS04 витримуює занурення під воду на глибину до 50 метрів, тому ви можете не знімати його під час тренувань в басейні.

До 21 дня автономної роботи

Годинник Haylou LS04 працює в базовому режимі до 21 дня без підзарядки. У режимі щоденного використання при включених моніторингу сну і серцевого ритму годинникові знадобиться підзарядка через 12 днів носіння.

Інформація під контролем

Вам не обов'язково тримати смартфон під рукою, щоб стежити за дзвінками і повідомленнями. На екран Haylou LS04 виводиться інформація про повідомлення і дзвінки, що надійшли. Годинник повідомляє про досягнуту мету, дозволяє керувати музикою, нагадує про тривале сидіння на місці, допомагає швидко знайти смартфон, попереджає про низький заряд батареї, виконує функцію будильника і не тільки.

Характеристики
Основні
Для кого
для дорослих
Серія
Haylou RS3
Інтерфейси
GPS, Bluetooth 5.0
Сумісність
Android 6.0, iOS
Екран
Форма дисплею
кругла
Матриця
AMOLED
Діагональ
1.2 "
Роздільна здатність
390 x 390
Живлення
Час роботи
до 12 днів
Додаткові можливості
Датчики та активності
підрахунок сходинок, акселерометр, контроль серцевого ритму (ЕКГ), відстеження сну, оксиметр
Функціональність
повідомлення про виклики, повідомлення соціальних мереж, музичний програвач, електронна пошта, повідомлення про вхідні події, події календаря, повідомлення з додатків
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Матеріал ремінця
силікон
Матеріал корпусу
алюміній
Колір ремінця
чорний
Колір корпусу
чорний
Умови товару
Стан товару
Смарт-годинник Haylou LS04 Black (RS3)
Смарт-годинник Haylou LS04 Black (RS3)
1 199 грн 999 грн