з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular Titanium Case with Ocean Orange Band (MREH3) (2023)
Смарт-годинник Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular Titanium Case with Ocean Orange Band (MREH3) (2023)
СМАРТ-ГОДИННИК APPLE WATCH ULTRA 2 49MM GPS + CELLULAR TITANIUM CASE WITH OCEAN ORANGE BAND (MREH3) (2023) 0
СМАРТ-ГОДИННИК APPLE WATCH ULTRA 2 49MM GPS + CELLULAR TITANIUM CASE WITH OCEAN ORANGE BAND (MREH3) (2023) 1
СМАРТ-ГОДИННИК APPLE WATCH ULTRA 2 49MM GPS + CELLULAR TITANIUM CASE WITH OCEAN ORANGE BAND (MREH3) (2023) 2
СМАРТ-ГОДИННИК APPLE WATCH ULTRA 2 49MM GPS + CELLULAR TITANIUM CASE WITH OCEAN ORANGE BAND (MREH3) (2023) 3
Смарт-годинник Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular Titanium Case with Ocean Orange Band (MREH3) (2023) 4

Смарт-годинник Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular Titanium Case with Ocean Orange Band (MREH3) (2023)

Код: 827153
Закінчився
Продано
Обраний колір: Orange
Опис

Оновлена версія Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2 пропонує всі функції Ultra, які люблять користувачі, а також новий потужний S9 SiP, чарівний новий жест подвійного дотику, найяскравіший дисплей Apple за всю історію, розширений діапазон висоти, Siri на пристрої, точний пошук для iPhone і розширені можливості для водних пригод. Apple Watch Ultra 2 працює під управлінням watchOS 10, яка пропонує оновлені додатки, новий Smart Stack, нові враження від їзди на велосипеді, функції, які допомагають досліджувати природу, і новий циферблат — Modular Ultra. Завдяки всім новим удосконаленням Watch Ultra 2 має такий самий час автономної роботи 36 годин при регулярному використанні та до 72 годин у режимі низького енергоспоживання.

Дизайн нових Watch Ultra 2

Візуально годинник Apple Watch Ultra 2 не змінився, залишився таким як і попередня модель. Apple Watch Ultra 2 створено для неперевершеної продуктивності. Легкий титановий корпус міцний і стійкий до корозії, а також підняті краї, щоб захистити сапфірове скло. Найцікавіше в середині, годинник став ще більш потужним та продуктивним.

Найбільший і найяскравіший дисплей Watch Ultra 2

Нова передова архітектура дисплея підвищує максимальну яскравість Apple Watch Ultra 2 до 3000 ніт — на 50 відсотків яскравіше, ніж перше покоління Apple Watch Ultra, і найяскравіший дисплей, який коли-небудь створювала Apple — для кращої читабельності під яскравим сонячним світлом. За умов слабкого освітлення він тьмяніє до 1 ніт. Нічний режим тепер автоматично активується в темряві. Ліхтарик також виграє від нової архітектури дисплея обертання Digital Crown подвоює яскравість, щоб краще освітлювати шлях.

Новий потужний S9 SiP

Apple Watch Ultra 2 оснащені спеціальним кремнієм Apple в абсолютно новому S9 SiP. Найпотужніший годинниковий чіп від Apple надає загальносистемні вдосконалення та абсолютно нові функції, включаючи новий жест подвійного дотику та Siri на пристрої з можливістю конфіденційного та безпечного доступу та реєстрації даних про здоров’я. Apple Watch Ultra 2 також має новий 4-ядерний нейронний механізм, який може обробляти завдання машинного навчання вдвічі швидше, ніж оригінальний Apple Watch Ultra.

Жест подвійного дотику

Такі інновації, як Digital Crown і Taptic Engine, а також такі жести, як торкання, проведення, підняття зап’ястя та накривання для вимкнення звуку, роблять Apple Watch простим та інтуїтивно зрозумілим у використанні. Завдяки новому жесту подвійного дотику користувачі можуть легко керувати Apple Watch Ultra 2 однією рукою, не торкаючись дисплея. Користувачі можуть двічі торкнутися вказівного та великого пальців стрілки годинника, щоб швидко та зручно виконати багато найпоширеніших дій на Apple Watch Ultra 2.

Автономність Apple Watch Ultra 2

Коли ви перебуваєте на другий день подорожі з рюкзаком, останнього етапу тріатлону або пірнаєте вздовж коралового рифу, останнє, про що вам хочеться думати, – це про розрядку акумулятора. З Apple Watch Ultra 2 ви можете взятися майже за будь-що і мати запас енергії.

  • Аж до 36 годин звичайного використання
  • Аж до 72 години звичайного використання з увімкненими параметрами низької потужності
  • Аж до 17 годин тренування в режимі низького енергоспоживання

Apple Watch Ultra 2 для велоспорту

Apple Watch Ultra 2 тепер підключається до велоаксесуарів, таких як вимірювачі потужності, через Bluetooth. Щоб краще бачити свою продуктивність під час їзди, почніть тренування з їзди на велосипеді зі свого годинника, і воно автоматично відобразиться як Live Activity на вашому iPhone, який можна прикріпити до керма за допомогою додаткових аксесуарів.

Мультиспортивне тренування

Поєднайте біг, їзду на велосипеді або плавання в одне тренування. Додаток Workout автоматично розпізнає, коли ви перемикаєтеся між видами діяльності.

Apple Watch Ultra 2 підтримує користувацькі API тренувань, тому такі програми, як TrainingPeaks, можуть безпосередньо експортувати ваші заплановані тренування в програму Workout.

Apple Watch Ultra 2 для бігу

Встановіть цілі за часом і дистанцією для кожного інтервалу вашого тренування. А також додайте інтервали розминки, відновлення та відновлення.

Виміряйте довжину кроку, час контакту з землею та вертикальні коливання. Тренуйтеся до певних цілей часу з Pacer. Змагайтеся зі своїми попередніми результатами за допомогою Race Route.

Workout визначає, коли ви прибуваєте на трасу, і використовує дані Apple Maps і GPS, щоб надати найточніший темп, відстань і карту маршруту.

GPS далеко попереду

Apple Watch Ultra 2 інтегрує L1 і L5 GPS в конструкцію антени, яка забезпечує більший радіус дії з неймовірною енергоефективністю. Він поєднує дані з обох частот, щоб забезпечити неймовірно точні розрахунки відстані, темпу та маршруту з більш послідовним сигналом.

Перевірено на екстремальні умови

Apple Watch Ultra 2 створено для екстремальних умов і пройшло випробування для використання на найширшому діапазоні висот для будь-якого продукту Apple: від 500 метрів нижче рівня моря для дослідження найнижчих долин і до 9000 метрів для підйому на найвищі вершини світу.

Незалежно від того, чи зіткнулися ви з екстремальними температурами, чи важкою висотою, Apple Watch Ultra 2 готовий бути на висоті.

  • Сирена 86 децибелів. Утримуйте кнопку «Дія», щоб активувати сирену, яку можна почути на відстані до 600 футів або 180 метрів.
  • Посилення ліхтарика. Тепер ви можете тимчасово подвоїти яскравість ліхтарика в темряві, повернувши Digital Crown.
  • від -20°C до 55°C. Робоча температура на зап’ясті, яка витримує холодні вершини гір або жагучу спеку в пустелі. 10
  • -500 м до 9000 м. Розширений діапазон робочих висот, від найнижчих долин до найвищих гірських вершин.

Apple Watch Ultra 2 для дайвінгу

Додаток Oceanic+ для Apple Watch Ultra 2, розроблений у партнерстві з відомими інноваторами підводного світу Huish Outdoors, поміщає на ваше зап’ястя справжній дайвінг-комп’ютер. Створено для рекреаційного підводного плавання, підводного плавання та фрідайвінгу на глибину до 40 метрів, з усіма основними функціями, які потрібні дайверам. Він також надзвичайно простий у використанні.

Показники, які мають більше сенсу

Під час фрідайвінгу з додатком Oceanic+ користувачі бачитимуть такі важливі дані, як глибина та час, що минув, а також отримуватимуть сповіщення про цільову глибину, і все це буде відображено великим жирним шрифтом, який добре видно. Між зануреннями зони частоти серцевих скорочень допомагають користувачам відстежувати та знижувати частоту серцевих скорочень, а попередньо встановлені сигнали, як-от час на поверхні та час, що минув, направляють користувачів протягом кожного тренування. Детальний бортовий журнал містить повний профіль, включаючи швидкість спуску та підйому.

Ремінець Ocean Band для Apple Watch Ultra 2

Виготовлений з високоефективного еластомеру, він гнучкий і еластичний. Стійка до корозії титанова пряжка та підпружинена титанова регульована петля фіксують ремінець навіть під час швидкісних водних видів спорту. Доступний у трьох кольорах, включаючи два яскраві нові варіанти.

Усе, що подобається в Apple Watch

Завдяки функціям, які допомагають залишатися здоровими, безпечними та на зв’язку, годинник, який розширює межі, також можна носити щодня.

ЕКГ. Додаток ECG може записати ваше серцебиття та ритм за допомогою електричного датчика серця, а потім перевірити запис на фібриляцію передсердь, форму нерегулярного ритму.

Сповіщення про здоров'я серця. Отримуйте сповіщення про незвично високий або низький пульс і нерегулярний серцевий ритм.

Відстеження сну. Слідкуйте за своїм сном. Подивіться, скільки часу ви витрачаєте на три стадії сну: REM, базову та глибоку. І знати, коли ти міг би прокинутися.

Датчик температури. Інноваційний датчик температури дає змогу отримувати новаторські відомості про жіноче здоров’я та вдосконалене відстеження циклу. Він записує нічні зміни температури, які можна побачити в додатку Health.

Кисень крові. Отримайте дані про рівень кисню в крові, щоб зрозуміти важливий показник вашого загального самопочуття.

Характеристики
Основні
Тип годинника
смарт-годинник
Для кого
для дорослих
Серія
Apple Watch Ultra 2 49mm
Інтерфейси
Bluetooth 5.3, e-SIM, GLONASS, Galileo, підтримка 4G, A-GPS, GPS, NFC, Wi-Fi 4 (802.11n)
Сумісність
iOS
Операційна система
watchOS
Комплектація
годинник, ремінець, зарядний пристрій
Екран
Форма дисплею
прямокутна
Матриця
OLED (LTPO)
Тип дисплею
кольоровий
Діагональ
2"
Скло
сапфірове скло
Роздільна здатність
502 x 410
PPI (щільність пікселів)
324 ppi
Яскравість
3000 ніт
Сенсорний дисплей
із сенсорним екраном
Живлення
Час роботи
до 72 годин (режим економії заряду), до 36 годин
Тип акумулятора
Li-Ion
Тип заряджання
бездротова зарядка
Додаткові можливості
Датчики та активності
лічильник калорій, барометр, крокомір, альтиметр, з термометром, відстеження сну, пульсоксиметр (кисень), відстеження рівня стресу, пульсометр, акселерометр, моніторинг фізичної активності
Функціональність
вбудований плеєр, повідомлення про SMS, повідомлення про виклики
Спортивні режими
плавання
Особливості
компас, звукові сповіщення, швидка зарядка, 3 мікрофони з шумопоглинанням, швидкість руху, датчик освітлення, водонепроникність 100 м, динамік, пройдена відстань, гіроскоп, голосове управління, трекінг менструації, карти, Apple Siri
Фізичні параметри
Вібромотор
так
Захищеність корпуса
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення більше ніж на 1 метр на тривалий час), IP6X (захист від води на глибині до 100 метрів та від пилу), MIL-STD-810H (протиударний)
Розмір корпусу
49 x 44 x 14.4 мм
Матеріал ремінця
силікон
Матеріал корпусу
титан
Колір ремінця
помаранчевий
Колір корпусу
сірий
Вага
61 г
Технічні
Тип процесора
Apple S9
Кількість ядер процесора
2
Вбудована пам'ять
64 ГБ
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Смарт-годинник Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular Titanium Case with Ocean Orange Band (MREH3) (2023)
Смарт-годинник Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular Titanium Case with Ocean Orange Band (MREH3) (2023)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових