з 09:00 до 21:00
Жорсткий диск внутрішній SSD SanDisk Ultra 3D (SDSSDH3-2T00-G25) 2TB
Жорсткий диск внутрішній SSD SanDisk Ultra 3D (SDSSDH3-2T00-G25) 2TB

Жорсткий диск внутрішній SSD SanDisk Ultra 3D (SDSSDH3-2T00-G25) 2TB

Код: 552613
Закінчився
Продано
Опис

Прискорена завантаження. Рекордно висока продуктивність. Багатозадачність професійного рівня.
Перейдіть на твердотільний накопичувач SanDisk Ultra 3D SSD і поліпшіть свій настільний комп'ютер, забезпечивши більш швидке завантаження і рекордно високу продуктивність ігор і графіки. Ви помітите, що додатки завантажуються швидше, й швидкість передачі файлів зростає. Крім того, ви отримаєте збільшений термін служби акумулятора, а ваш комп'ютер буде значно захищений від перегріву, і його робота стане практично безшумною. Незалежно від того, як ви використовуєте свій комп'ютер, нові потужні технології 3D NAND і nCache 2.0, розроблені SanDisk, помітно поліпшать ваші враження від використання комп'ютера, забезпечуючи блискавичну швидкість дозволяючи вам завжди "залишатися біля керма" незалежно від того, вражаєте ви ворога в комп'ютерній грі, редагуєте відео або просто переглядаєте інтернет-сторінки. Підтверджений результатами тестування високий рівень удароміцності і вібростійкості означає, що записані на диску дані збережуться, навіть якщо ви упустите комп'ютер. Як тільки ви будете готові до отримання нових вражень від вашого комп'ютера, твердотільний накопичувач SanDisk Ultra 3D підніме його продуктивність до рекордно високого рівня.

Прискорте свій настільний комп'ютер до 560 МБ/с
Отримаєте швидкість послідовного читання до 560 МБ/с для прискорення завантаження і поліпшення роботи комп'ютера в цілому. Миттєво завантажуйте і запускайте програми, ігри, відео і фотографії, збільшуючи час роботи за рахунок скорочення часу очікування.

Більш висока швидкість передачі даних завдяки технології nCache 2.0
Продуктивність оптимізується завдяки запису всіх даних високошвидкісний буфер накопичувача перед передачею даних у масив флеш-пам'яті. Така інноваційна архітектура забезпечує більш високу швидкість передачі даних.

Вдосконалена технологія 3D NAND забезпечує неперевершену довговічність
Нова потужна технологія збільшує довговічність накопичувача, ще більше підвищуючи надійність і зменшуючи споживання електроенергії, гарантуючи при цьому більш тривалий час роботи акумулятора ноутбука.

Довговічна надійна конструкція
Твердотільний накопичувач SanDisk Ultra 3D не має рухомих частин і володіє стійкістю до ударів і вібрації, допомагаючи зберегти ваші дані навіть при падінні комп'ютера.

Проста настройка і перевірка стану накопичувача в режимі реального часу
Панель управління твердотілим накопичувачем SanDisk надасть вам можливість відслідковувати продуктивність накопичувача в режимі реального часу. У неї включено програмне забезпечення для клонування даних, з допомогою якого можна налаштувати новий накопичувач, інструменти для аналізу диска, а також повідомлення про оновлення мікропрограмного забезпечення.

Більш ефективний накопичувач
Твердотільні накопичувачі SanDisk не тільки захищають комп'ютери від перегріву і роблять їх роботу безшумною, вони ще й дуже ефективні, тому час роботи акумулятора вашого ноутбука від одного циклу заряджання стане ще більш тривалим.

Характеристики
Основні
Тип
внутрішній
Форм-фактор
2.5"
Об'єм пам'яті
2 ТБ
Інтерфейс підключення
SATA III
Тип флеш-пам'яті NAND
3D NAND (TLC)
Сумісність
для windows
Швидкодія
Швидкість читання
до 560 мб/с
Швидкість запису
до 530 мб/с
Надійність і ергономіка
Стійкість до ударів
до 1500 g (0.5 мс)
Технічні параметри
Контролер
відсутність даних
Фізичні параметри
Розмір
69.85 x 100.5 x 7 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Жорсткий диск внутрішній SSD SanDisk Ultra 3D (SDSSDH3-2T00-G25) 2TB
Жорсткий диск внутрішній SSD SanDisk Ultra 3D (SDSSDH3-2T00-G25) 2TB
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових