з 09:00 до 21:00
Стилус Xiaomi Smart Pen Black
Стилус Xiaomi Smart Pen Black
СТИЛУС XIAOMI SMART PEN BLACK 0
СТИЛУС XIAOMI SMART PEN BLACK 1
СТИЛУС XIAOMI SMART PEN BLACK 2
СТИЛУС XIAOMI SMART PEN BLACK 3
СТИЛУС XIAOMI SMART PEN BLACK 4

Стилус Xiaomi Smart Pen Black

Код: 765532
Закінчився
Продано
Опис

Не прогавте вдалі думки

Стилус Xiaomi Smart Pen допоможе зробити ділові замітки прямо на ходу, скласти список першочергових справ або накидати ескіз моделі. Легкий і зручний стилус відчувається в руці як звичайний олівець. Тривалий час автономної роботи і швидка зарядка забезпечують новий рівень свободи для креативних і творчих користувачів.

Візьміть в руку стилус

Завдяки тонкому форм-фактору, легкій вазі 12.2 г і приємнійі на дотик текстурі стилусом Xiaomi Smart Pen зручно користуватися. Взявши його в руки, ви не відчуєте різницю зі звичайним олівцем. Змінний наконечник з TPE м'яко ковзає по екрану Xiaomi, як по аркушу паперу.

Натисніть кнопку для нотаток

Просто натисніть і утримуйте основну кнопку на Smart Pen, щоб перевести стилус в режим заміток. Потім доторкніться до екрану і починайте записувати.

Натисніть кнопку для скріншотів

Щоб зробити повний або частковий знімок екрана, натисніть і утримуйте додаткову кнопку на стилусі. Далі, після дотику до екрану, ви зможете зробити скріншот.

Творчість без меж

Xiaomi Smart Pen - це не тільки «олівець» для нотаток. Стилус стане відмінним інструментом для вираження творчих талантів. З частотою дискретизації 240 Гц і підтримкою 4096 рівнів натискання ви зможете професійно займатися малюванням і створювати приголомшливі роботи.

До 8 годин використання

Щоб повністю зарядити стилус, потрібно всього лише 18 хвилин. Повністю заряджений, він забезпечує до 8 годин безперервної роботи. Бракує заряду? Не проблема. Всього 1 хвилина підзарядки - і стилус готовий працювати ще впродовж 20 хвилин.

Характеристики Стилус Xiaomi Smart Pen Black
Основні
Тип
стилус
Форм-фактор
зовнішній
Технологія дисплея
ємнісна
Сумісність
універсальний
Особливості
магнітне кріплення
Фізичні параметри
Колір
чорний
Довжина
152 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Стилус Xiaomi Smart Pen Black
Стилус Xiaomi Smart Pen Black