з 09:00 до 21:00
Світч TP-Link TL-SG3428MP Black
Світч TP-Link TL-SG3428MP Black
18 699

Світч TP-Link TL-SG3428MP Black

Код: 303862
В наявності
18 699 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

24 порти PoE+ з бюджетом 384 Вт для виконання безлічі завдань
Бюджет PoE для 24 портів PoE+, які відповідають стандартам PoE+ 802.3af/at, становить 30 Вт на порт, а загальний бюджет — 384 Вт *. Використання одного кабелю Ethernet для передавання даних і живлення дає змогу скоротити витрати на прокладення та відкриває велику низку можливостей, а також TL-SG3428MP повністю сумісний із точками доступу, IP-камерами, IP-телефонами й не тільки.

Програмно конфігурована мережа (SDN) з хмарним доступом
Платформа Omada SDN об'єднує точки доступу, комутатори та шлюзи, забезпечуючи 100-відсоткове централізоване хмарне керування. Omada дає змогу легко створити масштабовану мережу з керуванням із єдиного інтерфейсу, а також забезпечує безшовне Ethernet та бездротове під'єднання, яке ідеально підходить для використання в готелях, освітніх установах, точках роздрібної торгівлі, офісах тощо.

Захист мережі
TL-SG3428MP має функції прив'язування через IP-MAC-порт-VID, а також захист портів, захист від мережевих штормів і функцію DHCP Snooping, що захищають від безлічі мережевих атак. Також доступний вбудований список поширених DoS-атак, що дає змогу запобігти таким атакам. Крім цього, функція списків контролю доступу (ACL, L2-L4) дасть змогу обмежувати доступ до важливих мережевих ресурсів, відхиляючи пакети на підставі MAC-адреси, IP-адреси, TCP/UDP-портів і VLAD ID. Крім того, комутатор підтримує стандарт 802.1X, який дає змогу мережевим клієнтам проходити аутентифікацію через сервери RADIUS/Tacacs+.
Розширені функції пріоритизації даних (QoS)
Пріоритезація голосового та відеотрафіку відбувається за IP-адресою, MAC-адресою, портом TCP, портом UDP і не тільки. Пріоритезація (QoS) дасть зберегти плавність голосових і відеопрограм, навіть коли мало пропускної здатності.

Безліч функцій рівня 2 і 2+
Комутатор TL-SG3428 підтримує широкий набір функцій 2-го рівня, включно з 802.1Q Tag VLAN, дзеркалюванням порту, STP/RSTP/MSTP, LACP і керуванням потоком 802.3x. Функція відстежування мережевого трафіку IGMP Snooping забезпечує оптимізоване передавання мультикаст-потоку лише до кінцевих одержувачів, збуваючись непотрібного трафіку, тоді як функція IGMP throttling&filtering контролює кожного користувача на рівні порту, щоб запобігти несанкціонованому мультикаст-доступу. Крім цього, TL-SG3428 підтримує статичну маршрутизацію, що забезпечує сегментування мережі за допомогою внутрішньої маршрутизації через комутатор, що дає змогу ефективніше використовувати мережевий трафік.
Функції для інтернет-провайдерів
TL-SG3428MP підтримує набір функцій, як-от QinQ, L2PT, PPPoE ID Insertion і IGMP-аутентифікація. Протоколи 802.3ah OAM і DLDP спрощують моніторинг і усунення неполадок мереж Ethernet.

Підтримка IPv6
TL-SG3428MP підтримує низку функцій IPv6, включно з Dual IPv4/IPv6 Stack, MLD Snooping, PMTU Discovery та IPv6 Neighbor Discovery, завдяки яким обладнання буде готове до мереж наступного покоління.

Розширені функції керування
TL-SG3428MP простий у вжитку й керуванні. Він підтримує стандартні та звичні для користувачів функції, як-от графічний вебінтерфейс та інтерфейс командного рядка. Захист трафіку забезпечується шифруванням SSL або SSH. Підтримка SNMP (v1/2/3) і RMON дає змогу комутатору виконувати збір інформації й відправляти попереджувальні сигнали в разі відхилень від нормального режиму роботи.

Характеристики
Основні
Тип
комутатор керований
Порти
Кількість портів Gigabit Ethernet
24 x Gigabit Ethernet (10/100/1000 Мбіт/с)
Додаткові характеристики
Розмір
440 x 330 x 44 мм
Особливості
можливість монтування в стійку, Jumbo-фрейми, підтримка PoE +
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Світч TP-Link TL-SG3428MP Black
Світч TP-Link TL-SG3428MP Black
18 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових