10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Світч TP-Link TL-SG1024 Black 24 портів
Світч TP-Link TL-SG1024 Black 24 портів
5 099

Світч TP-Link TL-SG1024 Black 24 портів

Код: 63487
В наявності
5 099 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 60 місяців
Опис

Призначення пристрою

24-портовий гігабітний монтуємий в стійку комутатор TL-SG1024 являє собою просте рішення для переходу на гігабітний Ethernet. Всі 24 порти підтримують функцію авто-MDI/MDIX. Таким чином Вам більше не потрібно думати про тип кабелю, просто вставте кабель в пристрій і він буде з ним працювати. Більше того, застосування інноваційної енергозберігаючої технології дозволить заощадити до 40% споживаної електроенергії, тому TP-Link TL-SG1024 являє собою екологічно безпечний пристрій для Вашої офісної мережі.

Гігабітний комутатор

Модель TL-SG1024 оснащена 24 портами 10/100/1000 Мбіт/с, що значним чином збільшує пропускну здатність Вашої мережі, дозволяючи передавати файли великого розміру в найкоротший час. Тому користувачі будинку, в офісі, в робочій групі або дизайн-студії тепер можуть швидше передавати великі файли, чутливі до пропускної спроможності каналу, включно з графіками, CGI-, CAD- і мультимедіа-файлами.

Чудові робочі характеристики

Завдяки використанню неблокуючої архітектури комутатор TP-Link TL-SG1024 може передавати і фільтрувати пакети на максимально можливій для мережевого середовища швидкості для забезпечення максимальної пропускної спроможності. Таблиця MAC-адрес на 8000 записів забезпечує чудову масштабованість навіть великих мереж. Також комутатор підтримує контроль потоку IEEE 802.3x для повнодуплексного режиму і контроль зворотного потоку для напівдуплексного режиму для уникнення перевантажень і забезпечення надійної передачі даних.

Турбота про навколишнє середовище

Тепер, під час переходу на гігабітну мережу, Ви можете проявити турботу про навколишнє середовище. 24-портовий гігабітний комутатор TP-Link TL-SG1024 підтримує новітні енергозберігаючі технології, за допомогою яких Ви зможете збільшити пропускну здатність Вашої мережі зі значно меншими енерговитратами. Пристрій автоматично вибирає режим живлення в залежності від статусу з'єднання і довжини кабелю для того, щоб зберегти електроенергію і тим самим обмежити кількість викидів вуглецю під час її вироблення.

Відключення непрацюючих портів

Під час вимкнення комп'ютера або мережевого устаткування відповідний порт звичайного комутатора продовжує споживати значну кількість електрики, в той час як комутатор TP-Link TL-SG1024 автоматично визначає статус з'єднання на кожному порту і скорочує споживання електроенергії на непрацюючих портах.

Вибір режиму живлення в залежності від довжини кабелю

Короткий кабель споживає менше електрики зважаючи на менші втрати під час передачі даних, але на більшості комутаторів це не береться до уваги - вони подають однакове живлення незалежно від довжини кабелю - 10 або 50 метрів. На відміну від звичайних комутаторів з подачею однакового живлення на всі порти, комутатор TP-Link TL-SG1024 визначає довжину підключеного кабелю Ethernet і вибирає відповідний режим живлення.

Простота у використанні

Функції автоузгодження гігабітного комутатора полегшують установку пристрою. Додаткове налаштування не потрібне. Функція авто-MDI/MDIX усуває необхідність застосування кабелю з перехресними парами. Функція автоузгодження на кожному порті визначає швидкість з'єднання мережевого пристрою (10, 100 або 1000 Мбіт/с) і робить налаштування сумісності та оптимального режиму роботи. Завдяки компактному розміру корпусу пристрій ідеально підходить для розміщення на обмеженому просторі робочого столу, також пристрій може монтуватися в стійку. Динамічні світлоіндикатори відображають стан комутатора в режимі реального часу і дозволяють провести базову діагностику роботи пристрою. Купити TP-Link TL-SG1024 - отримати надійний пристрій для переходу на гігабітний Ethernet.

Характеристики
Основні
Тип
комутатор некерований
Підтримка PoE
Підтримка PoE
ні
Порти
Кількість портів
24
Кількість портів Gigabit Ethernet
Gigabit Ethernet (10/100/1000 Мбит/с)
Додаткові характеристики
Розмір
440 x 360 x 44 мм
Особливості
Jumbo-фрейми, MAC Address Table: 8000 адрес, автоматичне визначення MDI/MDIX на усіх портах
Умови товару
Стан товару
Світч TP-Link TL-SG1024 Black 24 портів
Світч TP-Link TL-SG1024 Black 24 портів
5 099 грн