з 09:00 до 21:00
Світч Mikrotik RB750GR3 White
Світч Mikrotik RB750GR3 White
2 349
СВІТЧ MIKROTIK RB750GR3 WHITE 0
СВІТЧ MIKROTIK RB750GR3 WHITE 1
СВІТЧ MIKROTIK RB750GR3 WHITE 2
СВІТЧ MIKROTIK RB750GR3 WHITE 3
СВІТЧ MIKROTIK RB750GR3 WHITE 4
СВІТЧ MIKROTIK RB750GR3 WHITE 5

Світч Mikrotik RB750GR3 White

Код: 97293
В наявності
2 349 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Оновлений 5-портовий гігабітний роутер для невеликих мереж із середнім навантаженням. Найбільш продуктивна модель із сегмента недорогих SOHO-рішень. На борту потужний двоядерний процесор із частотою 880 МГц, здатний виконувати всі складні операції, які доступні в RouterOS, і 256 МБ оперативної пам'яті.

Окремо варто вказати на підтримку апаратного шифрування IPsec (470 Мбіт/с), можливість розгортання сервера Dude. На додачу в пристрої є USB-порт для під'єднання зовнішніх модемів і накопичувачів. До того ж, виробник передбачив і microSD-слот для зберігання бази даних на карті microSD.

  • Вбудований Firewall і NAT (створюйте правила фільтрації на основі за IP/Mac/URL/DNS — адрес, блокуйте та переналаштовуйте стандартні та нестандартні порти)

  • Підтримка тунельних протоколів PPTP/PPoE/IPsec/SSTP/L2TP/IP2IP/EoIP (керування віддаленими філіями/робочими столами з центрального офісу з організацією шифрування трафіку)

  • Одночасна робота відразу з декількома провайдерами на різних інтерфейсах пристрою (створіть резервний канал інтернету для організації стабільної роботи своєї мережі навіть у разі негездів з боку постачальника інтернету)

  • Перекидання портів у внутрішні та зовнішні мережі (VLAN — на одному фізичному мережевому інтерфейсі (Ethernet, SFP) можна створити кілька віртуальних локальних мереж)

  • Контроль якості роботи вашої мережі (сервіс QoS дає змогу налаштовувати пріоритетність швидкості трафіку за користувачами і/або за типом використовуваних застосунків: пошта та веб-серфінг не гальмуватимуть, коли хтось дивиться он-лайн відео в робочий час)

  • Налаштування авторизації користувачів із демонстрацією вашої реклами у разі під'єднання до мережі (можливість побудови plug&play точок колективного користування Internet на основі вбудованих засобів HotSpot з аутентифікацією на RADIUS сервері)

  • Завдання швидкості, часу роботи клієнта. Можна створювати правила ідентифікації (логін/пароль, SMS/Web/email/— авторизація, у разі під'єднання до пристрою як фізично, так і через WiFi, за наявності бездротових точок доступу під керуванням роутера)

Характеристики
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Світч Mikrotik RB750GR3 White
Світч Mikrotik RB750GR3 White
2 349 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових