10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Смартфон Apple iPhone 12 64GB Green
Смартфон Apple iPhone 12 64GB Green
21 999
СМАРТФОН APPLE IPHONE 12 64GB GREEN 0
СМАРТФОН APPLE IPHONE 12 64GB GREEN 1
СМАРТФОН APPLE IPHONE 12 64GB GREEN 2
СМАРТФОН APPLE IPHONE 12 64GB GREEN 3

Смартфон Apple iPhone 12 64GB Green

Код: 229485
В наявності
27 999 грн
21 999 грн
Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Стан товару: Новий
  •  Новий 
  •  Вживаний А- 
  •  Вживаний А 
Колір: зелений

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Супертонкий. Суперпреміальний

Новий iPhone 12 став на 11 % тонше і на 16 % легше, зберігши за собою лідерські якості. Передня панель iPhone встановлена ​​на одному рівні з корпусом і має унікальний захист Ceramic Shield, завдяки чому ризик пошкодити екран при падінні зменшується в 4 рази. Завершальним штрихом в преміальному дизайні служить рамка і полірованого алюмінію, що надає корпусу додаткову міцність.

Супершвидкий A14 Bionic

Найшвидший процесор A14 Bionic, який використовується і в iPhone 12 Pro, обробляє понад трильйон операцій в секунду, завдяки чому iPhone 12 працює з неймовірною швидкістю. Удосконалена енергоефективність забезпечує багатогодинну роботу без підзарядки. Графічний процесор зі збільшеною продуктивністю дозволяє користуватися новими технологіями доповненої реальності та будь-якими ємними додатками.

Ще більше вражень

Кращий дисплей Super Retina XDR з приголомшливою передачею кольору і чудовою деталізацією має збільшену щільність пікселів, щоб надати зображенню максимальної реалістичності. Технологія OLED додає кольорам яскравості, а контурам — чіткості. Технологія True Tone змінює баланс білого в залежності від освітлення і покращує комфорт сприйняття.

Фото професійної якості

Спільна робота надширококутної і ширококутної камер дозволяє отримувати приголомшливі фото навіть при поганому зовнішньому освітленні. Ширококутна камера вловлює на 27 % більше світла, щоб точно передати яскраві фарби нічного міста. Знімайте багато, знімайте з різних ракурсів, знімайте із задоволенням.

Яскраві та насичені нічні фото

Нічний режим на обох камерах автоматично включається, якщо зйомка проходить при недостатньому освітленні. Камери iPhone 12 проводять всебічний аналіз сцени та знімають соковиті, контрастні та чіткі нічні фото, на яких чудово видно кожну деталь.

Режим портретної зйомки

Портретний режим з шістьма варіантами освітлення і функцією розмиття фону перетворить будь-яке фото в студійний шедевр. Ефект «Світла тональність — ч/б» дозволить отримати стильне чорно — біле фото, «Студійне світло» надає знімку виразність, «Природне світло» зробить максимально наближений до життя портрет.

Відео для великих екранів

iPhone 12 записує HDR відео 4K в стандарті Dolby Vision. Тепер можна знімати в нічному режимі чіткі, деталізовані ролики та відео «Таймлапс». Використовуйте додаток iMovie, щоб змонтувати відео, а за допомогою AirPlay передавайте його на телевізори Smart TV і насолоджуйтеся переглядом на великому екрані.

Ваші селфі — ваші правила

Фронтальна камера з підтримкою Нічного режиму і технології Deep Fusion отримує селфі, на яких ви виглядаєте чудово. Користуйтеся підтримкою запису відео в стандарті Dolby Vision, режимом «Таймлапс» зі стабілізацією зображення, фільтрами та функціями, щоб ділитися враженнями з друзями.

Швидкий бездротовий зв'язок

Швидкість передачі даних, яку підтримує iPhone 12 бездротовими мережами LTE, може сягати 2 Гбіт/с. Це дозволить вам дивитися потокове відео у високій роздільній здатності, швидко завантажувати фільми та музику, обмінюватися файлами та спілкуватися в соціальних мережах без обмежень.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2020
Серія
Apple iPhone 12
Операційна система
IOS 14
Дисплей
Діагональ
6.1"
Технологія дисплею
OLED
Роздільна здатність
2532 x 1170
PPI (щільність пікселів)
460
Частота оновлення екрану
60 Гц
Процесор
Процесор
Apple A14 Bionic
Частота процесора
3.1 ГГц
Кількість ядер процесора
6
Пам'ять
Вбудована пам'ять
64 ГБ
Оперативна пам'ять
4 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримує
SIM
Кількість SIM-карт
2 (SIM + eSIM)
Формат SIM-карт
eSIM, Nano-SIM
Камери
Основна камера
12 Мп + 12 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
3840 x 2160 (4K)
Додаткові функції основної камери
оптична стабілізація зображення, надширококутна, нічний режим, портретне освітлення, режим портрет з покращеним ефектом Боке, режим «Портрет», оптичний зум
Фронтальна камера
12 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
спалах Retina Flash, Animoji, камера TrueDepth, портретне освітлення, режим портрет з покращеним ефектом Боке, кінематографічна стабілізація відео (4K, 1080p і 720p), режим «Портрет», функція QuickTake, Smart HDR 3 для фото, нічний режим, технологія Deep Fusion, Memoji
Комунікація і роз'єми
Навігація
QZSS, Galileo, Beidou, GLONASS, A-GPS, GPS
Стандарт зв'язку
5G, 2G, 4G, 3G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
Lightning
Живлення
Ємність акумулятора
2815 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки, з можливістю бездротової зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
скло, метал
Форм-фактор
моноблок
Захищеність корпусу
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв)
Габарити
146.7 x 71.5 x 7.4 мм
Маса
162 г
Колір
зелений
Умови товару
Стан товару
Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Смартфон Apple iPhone 12 64GB Green
Смартфон Apple iPhone 12 64GB Green
27 999 грн 21 999 грн