з 09:00 до 21:00
Смартфон Oukitel WP6 6/128GB Orange
Смартфон Oukitel WP6 6/128GB Orange
СМАРТФОН OUKITEL WP6 6/128GB ORANGE 0
СМАРТФОН OUKITEL WP6 6/128GB ORANGE 1
СМАРТФОН OUKITEL WP6 6/128GB ORANGE 2
Смартфон Oukitel WP6 6/128GB Orange 3

Смартфон Oukitel WP6 6/128GB Orange

Код: 394719
Закінчився
Продано
Обраний колір: Orange
Опис

Зовнішній вигляд

Oukitel WP6 виглядає дуже дорого, дизайн був продуманий максимально чітко як з приємного сприйняття, так і з точки зору захищеності. Вона тут за стандартом IP69K, смартфон можна занурювати у воду на глибину до 2 метрів, кидати з висоти до 2 метрів на асфальт і робити багато різних речей, які звичайним смартфонам точно не під силу. Ззаду знаходиться потрійна камера зі спалахом, панель наполовину металева, наполовину прогумована - виглядає дуже потужно. Корпус досить важкий – більше 370 гр! Так, не кожному прийде це до душі, але якщо чесно, то у використанні цей фактор не напружує і в цілому Ви концентруватиметеся лише на його крутій автономності та інших параметрах, яких тут достатньо.

Залізо

Продуктивність даної моделі досить високому рівні, оскільки її забезпечує процесор Helio P70. Цей чіп виробляється за нормами 12-нанометрового техпроцесу, отже він має помірне енергоспоживання та достатню продуктивність. Працює процесор на тактовій частоті 2.2 ГГц, має 8 ядер, штучний інтелект тут також прокачано на серйозному рівні. Ось і виходить, що будь-які завдання смартфону під силу, а важливим доповненням цієї моделі є 6 Гб оперативної пам'яті, яка дозволяє працювати смартфону реально блискавично! Можливість безконтактної оплати у смартфоні є, модуль NFC працює коректно. Бездротова зарядка так само є, Bluetooth 4.2 є, Wi-Fi дводіапазонний на місці - все, чого душа забажає! Акумулятор обзавівся ємністю 10000 мАг, і це дуже вже чимало, як для доступного смартфона!

Дисплей

Розмір дисплея становить 6.3 Дм - він великий, добре захищений, а також досить гарний за якістю передачі кольору. В цілому, матриця IPS тут практично найтоповіша, над цим вже не економили і встановили все найгідніше. Звичайно, так само не менш розумним ходом було встановити матрицю з роздільною здатністю FullHD+, яка забезпечує дуже хорошу згладженість картинки і достатній рівень якості в цілому. Невеликі виступи над екраном є, корпус хоч і небагато, але допомагає під час падіння плазом зберегти цілісність. Сенсор розпізнає до 10 ваших дотиків одночасно, забезпечуючи дуже приємні відчуття від використання.

Камера

Використовується у смартфоні відразу 3 модулі, які відповідають за різні функції. Але, все ж таки основний з них це 48-мегапіксельний, який дійсно вселяє дуже приємні відчуття від використання. Він володіє відмінною чіткістю, а також швидким авто фокусом. Так, завдяки цій моделі Ви точно розкриєте свій потенціал фотографа, так як до цього все сприяє. Навіть відео знімати з цього смартфона можна з рук, використовуючи лише вбудований модуль стабілізації. Вона електронна і завдяки швидкому процесору працює дуже коректно. Так само є 2-Мп камера на боці, а спалах тут один з найяскравіших на рівні! Фронтальний модуль на 16 Мп теж не розчарує, гідно знімає, забезпечуючи Вас селфі, які можна знімати хоч під водою!

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2021
Серія
Oukitel WP6
Операційна система
Android
Комплектація
документація
Дисплей
Діагональ
6.3"
Технологія дисплею
IPS
Роздільна здатність
1440 x 720
Частота оновлення екрану
60 Гц
Процесор
Процесор
MediaTek Helio P70
Частота процесора
2.1 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Пам'ять
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Оперативна пам'ять
6 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD до 512 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2 (або 1 SIM + карта пам'яті)
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
48 Мп + 5 Мп + 2 Мп
Додаткові функції основної камери
спалах
Фронтальна камера
16 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
відсутній спалах
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Bluetooth, Wi-Fi
Навігація
GPS
Стандарт зв'язку
4G (LTE), 3G (UMTS), 2G, 3G (WCDMA)
Бездротовий зв'язок
без NFC
Роз'єми
audio 3.5 мм, micro USB
Живлення
Ємність акумулятора
10000 мАг
Технології заряджання
стандартна
Фізичні параметри
Матеріал
пластик, метал, гума
Форм-фактор
моноблок
Захищеність корпусу
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв)
Маса
300 г
Колір
помаранчевий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Oukitel WP6 6/128GB Orange
Смартфон Oukitel WP6 6/128GB Orange
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових