з 09:00 до 21:00
Смартфон OnePlus 9 Pro 8/128GB Pine Green (Global)
Смартфон OnePlus 9 Pro 8/128GB Pine Green (Global)
16 199
СМАРТФОН ONEPLUS 9 PRO 8/128GB PINE GREEN (GLOBAL) 0
СМАРТФОН ONEPLUS 9 PRO 8/128GB PINE GREEN (GLOBAL) 1
СМАРТФОН ONEPLUS 9 PRO 8/128GB PINE GREEN (GLOBAL) 2
СМАРТФОН ONEPLUS 9 PRO 8/128GB PINE GREEN (GLOBAL) 3
СМАРТФОН ONEPLUS 9 PRO 8/128GB PINE GREEN (GLOBAL) 4
СМАРТФОН ONEPLUS 9 PRO 8/128GB PINE GREEN (GLOBAL) 5
Смартфон OnePlus 9 Pro 8/128GB Pine Green (Global) 6

Смартфон OnePlus 9 Pro 8/128GB Pine Green (Global)

Код: 675006
В наявності
16 199 грн
Обраний колір: Pine Green

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Фотоапарат від Hasselblad
Флагманська камера, розроблена спільно з компанією Hasselblad ексклюзивно для OnePlus, пропонує вам провідні в галузі інновації в області мобільної фотографії. Вона поєднує в собі безкомпромісну продуктивність з самими передовими технологіями обробки зображень, включаючи 2x2 OCL, 12-бітний RAW, подвійний ISO і 3-HDR. І забезпечує інтуїтивно зрозумілий, а також точний контроль над кожним кадром як для новачків, так і для самих вимогливих професіоналів. Розблокуйте свою уяву і створюйте дивовижні фото з OnePlus 9 Pro.

Точно відкаліброване кольору і режим Hasselblad Pro
OnePlus 9 Pro забезпечує безпрецедентну серед смартфонів перенесення кольорів. З допомогою калібрування Natural Color Calibration від Hasselblad ви зможете насолодитися неймовірно автентичними квітами і максимально природним відображенням тілесних тонів для своїх мобільних фотографій. У той час як спеціальний режим Hasselblad Pro забезпечує вам детальний контроль над ключовими елементами і дозволяє самостійно налаштовувати ISO, час експозиції і балансу білого.

Розширюючи горизонти
Перетворіть дорогоцінні моменти у спогади на все життя з OnePlus 9 Pro. Ультрасучасний надширококутний сенсор Sony IMX766 з роздільною здатністю 50 Мп подбає про те, щоб ваші знімки були просто приголомшливими. Збільшений розмір сенсора забезпечує кращу якість зображення і більш низький рівень шуму. А новаторський 14-міліметровий об'єктив Freeform гарантує неперевершену чіткість і деталізацію ширококутних фотографій. Розширте свій кругозір і знімайте все від безмежних морських просторів до крутих групових фото.

Свобода творити
Розширте свій світ за допомогою приголомшливих сверхшироких фото, робіть реалістичні портрети з природними кольорами або відкрийте для себе вічну красу природи з макрозйомкою. Камера OnePlus 9 Pro з чотирма різними об'єктивами дозволить вам створювати справжні шедеври.

Досконалість в русі
В сверхгладких і гиперреалистичных 8K-відео кожен знятий вами момент буквально оживає. Створюйте та редагуйте свої кінематографічні шедеври на ходу за допомогою потужних ефектів. Розвивайте свою уяву і розкажіть свою історію з OnePlus 9 Pro.

Просто приголомшливі види
6.7-дюймовий дисплей Fluid AMOLED 2.0 OnePlus 9 Pro – це флагман серед мобільних дисплеїв. Завдяки революційній технології LTPO, фірмової опції Smart 120 Гц і високої точності передачі кольору цей екран встановлює новий стандарт якості. Побачте і відчуйте різницю завдяки реалістичним деталей і сверхгладкой чуйності, які буквально змушують зображення оживати.

Максимальна продуктивність
OnePlus 9 Pro з найпотужнішим у світі процесором Snapdragon 888 забезпечує вам безкомпромісну міць, відкриває нові можливості. Створений на основі передового 5 нм технологічного процесу, цей чіп має на 25% більшу продуктивність ЦП, ніж у Snapdragon 865. А флагманська графіка Adreno 660 в поєднанні з оперативною пам'яттю нового покоління забезпечує чудову швидкодію в іграх і будь-яких інших завданнях. Випробуйте новий рівень швидкості і плавності.

Гранично плавна робота
Фірмова OxygenOS 11, створена спільно з спільнотою користувачів OnePlus, робить використання смартфона ще комфортніше. Вона отримала нові функції і поліпшений користувальницький інтерфейс, більш інтуїтивно зрозумілий і захоплюючий. Щоб ви змогли відчути всі переваги цієї самої швидкої і плавною ОС OnePlus.

Ультрареалистичный геймплей
Виходите на новий рівень в мобільних іграх з OnePlus 9 Pro. Кращий в своєму класі дисплей Fluid Display 2.0 з частотою 120 Гц і величезна міць Qualcomm Snapdragon 888 забезпечують неймовірну чуйність і наднизьку затримку для більш плавного й комфортного геймплея. З OnePlus ви точно не захочете зупинятися на досягнутому. Ексклюзивна революційна технологія Hyper Touch від OnePlus скорочує затримки, роблячи геймінг більш плавним навіть у найвимогливіших мобільних іграх. Ця функція забезпечує до 6 разів більш швидку синхронізацію між дисплеєм і процесором, а також більш чуйне ігрове управління. Випробуйте швидкісне прицілювання і точність в самих різних іграх, включаючи League of Legends: Wild Rift, PUBG Mobile, Call of Duty Mobile і Brawl Stars.

В оточенні звуку
Смартфон отримав модернізовані подвійні стереодинаміки з технологією Dolby Atmos для того, щоб ви могли насолодитися ще більш насиченим 3D-звуком кінематографічного рівня. Разом з новим звуком Qualcomm WCD9385 і платформою Qualcomm Aqstic це дозволить вам відчути все багатство звучання улюблених треків і вловити кожен шерех зачаївся ворога в грі.

Досить холоднокровний
Завдяки спеціальної багатошарової системи охолодження ігрового рівня Cool Play смартфон легко підтримує оптимальну температуру внутрішніх компонентів. За рахунок більш товстих шарів графіту, збільшеної випарної камери і чудовою тепловіддачі вона забезпечує ефективне охолодження навіть при високій температурі навколишнього середовища. І, як наслідок, більш стабільний геймінг.

Характеристики
Дисплей
Технологія дисплею
Fluid AMOLED
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 800, Qualcomm Snapdragon
Частота процесора
2.84 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Відеоядро
Qualcomm Adreno 660
Пам'ять
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Камери
Додаткові функції основної камери
ширококутна, автофокус, надширококутна, спалах, HDR, ультраширококутна, телеоб'єктив, стабілізація
Фронтальна камера
16 Мп
Роздільна здатність запису відео фронтальної камери
1920 х 1080
Додаткові функції фронтальної камери
стабілізація, фронтальний спалах, спалах
Комунікація і роз'єми
Навігація
BDS, A-GPS, GLONASS, GPS
Стандарт зв'язку
4G (LTE), 2G (GPRS/EDGE), 3G (WCDMA/UMTS/HSPA), 5G
Роз'єми
USB Type-C
Фізичні параметри
Матеріал
скло, метал
Форм-фактор
моноблок
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
Face ID, сканер відбитків пальців
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон OnePlus 9 Pro 8/128GB Pine Green (Global)
Смартфон OnePlus 9 Pro 8/128GB Pine Green (Global)
16 199 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових