з 09:00 до 21:00
Смартфон Unihertz Luna 8/256GB Black
Смартфон Unihertz Luna 8/256GB Black
СМАРТФОН UNIHERTZ LUNA 8/256GB BLACK 0
СМАРТФОН UNIHERTZ LUNA 8/256GB BLACK 1
СМАРТФОН UNIHERTZ LUNA 8/256GB BLACK 2
СМАРТФОН UNIHERTZ LUNA 8/256GB BLACK 3
СМАРТФОН UNIHERTZ LUNA 8/256GB BLACK 4
Смартфон Unihertz Luna 8/256GB Black 5

Смартфон Unihertz Luna 8/256GB Black

Код: 776475
Закінчився
Продано
Обраний колір: Black
Опис

Переосмислення захоплюючого світла та звуку на сучасному телефоні

Як і всі продукти Unihertz, Luna вирізняється з-поміж інших телефонів на ринку. Але на відміну від будь-якої з наших попередніх серій продуктів, Luna - це абсолютно нова модель телефону, натхненна давньою східною філософією круглого неба. Простий геометричний дизайн Luna дарує захоплююче відчуття світла та звуку на сучасних смартфонах. Нехай Luna осяє ваше життя!


Прозора задня панель з кольоровим світлодіодним підсвічуванням

Захищений пофарбованим металевим корпусом преміум-класу, Luna має стильну прозору задню панель та різнокольорові стрічкові світлодіодні ліхтарі. Сяючі червоні, зелені, сині, жовті, блакитні та пурпурні відтінки, що проникають крізь скляну задню панель Panda King, дають змогу сформувати ефірне світло, якого ви бажаєте, і підкреслити вашу індивідуальність.


Геометричні світлодіодні сповіщення

Геометричний дизайн слугує ілюстрацією світлових інновацій для смартфонів. Ви можете налаштувати колір світлового візерунка під час вхідних дзвінків, нових сповіщень та інших сценаріїв, щоб Luna сяяла у вашому ритмі.


108-мегапіксельна камера з трьома об'єктивами для МЕГА-моментів

У той час як камера з одним об'єктивом покладається на програмне забезпечення для створення гідного зображення, Luna робить більше завдяки своїй камері з трьома різними об'єктивами. Ви можете робити фотографії з надвисокою роздільною здатністю за допомогою 108-мегапіксельної основної камери. Камера нічного бачення з роздільною здатністю 20 Мп забезпечує чудову якість зображення в умовах низької освітленості, а макрооб'єктив з роздільною здатністю 2 Мп дозволяє знімати дрібні об'єкти крупним планом. Зловіть свій МЕГА момент за допомогою приголомшливої камери Luna з потрійним об'єктивом.


8 ГБ оперативної пам'яті + 256 ГБ ПЗП

Завдяки 8 ГБ оперативної пам'яті та об'ємному ПЗП на 256 ГБ, Luna забезпечує помітно покращений користувацький досвід. Великий обсяг оперативної пам'яті забезпечує більш плавну роботу в багатозадачному режимі, дозволяючи швидко і без затримок перемикатися між різними фоновими програмами. Крім того, ви можете зберігати величезну кількість даних, таких як високоякісні фотографії, відео, документи, музику та інші особисті файли на локальному сховищі Luna, не турбуючись про безпеку даних у хмарних сховищах.


Повноекранний дисплей з діагоналлю 6,81 дюйма

Більший повноекранний дисплей з діагоналлю 6,81 дюйма та роздільною здатністю 2340 × 1080 пікселів покращує загальний вигляд телефону та мультимедійні ефекти, забезпечуючи більш захоплюючий візуальний досвід під час ігор, перегляду відео та використання додатків.


Акумулятор на 5000 мАг на весь день

Акумулятор Luna ємністю 5000 мАг зберігає високу щільність енергії, а також працює під управлінням восьмиядерного процесора MT6789 з низьким енергоспоживанням. Це може забезпечити більшу зручність і спокій, особливо під час подорожей або в ситуаціях, коли у вас може не бути доступу до зарядного пристрою. З Luna ви можете розраховувати на цілий день без підзарядки.


Багатофункціональний інфрачервоний пульт дистанційного керування

Luna дозволяє використовувати телефон як пульт дистанційного керування для широкого спектра побутових приладів, таких як телевізори та кондиціонери, роблячи ці дії більш зручними та ефективними. Luna стане для вас відданим помічником у створенні домашньої системи дистанційного керування.


Класичний 3,5-мм роз'єм для навушників

Дротові навушники завжди кращі за бездротові Bluetooth-пристрої. Для ретро-аудіофілів Luna зберегла класичний 3,5-мм роз'єм для навушників, сумісний з дротовими навушниками, щоб забезпечити кращу якість звуку.


ОС Android 12

Працюючи на новітній ОС Android 12, Luna забезпечує безпечний і зручний спосіб збереження ваших даних за допомогою біометричного датчика відбитків пальців і функції розпізнавання обличчя, забезпечуючи максимально персоналізований, безпечний і легкий досвід для вас.

Характеристики
Основні
Модельний рік
2023
Серія
Unihertz Luna
Операційна система
Android 12 (Snow Cone)
Дисплей
Діагональ
6.81"
Технологія дисплею
IPS
Роздільна здатність
2400 x 1080
Частота оновлення екрану
60 Гц
Процесор
Процесор
MediaTek Helio G99
Частота процесора
2.2 ГГц
Пам'ять
Вбудована пам'ять
256 ГБ
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD
SIM
Кількість SIM-карт
2
Камери
Основна камера
108 Мп + 2 Мп + 20 Мп
Додаткові функції основної камери
таймлапс, професійний режим, спалах
Фронтальна камера
32 Мп
Роздільна здатність запису відео фронтальної камери
1920 х 1080
Додаткові функції фронтальної камери
режим «Таймлапс»
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.3
Навігація
GLONASS, Galileo, Beidou
Стандарт зв'язку
4G, 3G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
audio 3.5 мм, USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
5000 мАг
Технології заряджання
стандартна
Фізичні параметри
Матеріал
метал, пластик
Форм-фактор
моноблок
Захищеність корпусу
відсутня
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Unihertz Luna 8/256GB Black
Смартфон Unihertz Luna 8/256GB Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових