з 09:00 до 21:00
Телевізор Nokia Smart TV 5000A Black 50
Телевізор Nokia Smart TV 5000A Black 50

Телевізор Nokia Smart TV 5000A Black 50

Код: 386717
Закінчився
Продано
Опис

Деталізована картинка

Nokia Smart TV 5000A – це не просто телевізор, а цілий всесвіт. Світ ваших розваг на великому екрані діагоналлю 50". Зображення в якості 4К з допоміжними технологіями Dolby Vision і HDR10 здатне передати картинку з усім різноманіттям відтінків, чіткими деталями і граничною реалістичністю. При цьому контрастні базові кольори відображені з ідеальною точністю, що сприяє чистоті кольорової палітри в цілому і виділяє кожен піксель. Цілісність і гармонійність візуала забезпечені.

Функціонал Android TV

На сьогоднішній день затребуваними є пристрої, які переступили за рамки ТВ в класичному розумінні. Телевізор Nokia Smart TV 5000A став одним з представників цієї касти. Маючи різноманітний арсенал розваг на будь-який смак, він дає доступ до сервісів потокового відео, відомих відеохостингів, онлайн-кінотеатрів, подкастових додатків. Netflix, YouTube, Google Play Store – це лише мала частина того, з чим можна взаємодіяти. Голосовий помічник і пульт служать інструментами управління.

Підключення девайсів

Модель оснащена модулем Bluetooth, який є основним способом створити бездротову комунікацію між телевізором та іншими пристроями. При цьому ви отримуєте стабільне з'єднання, яке дає якісний сигнал. А відсутність проводів порадує тих, хто не звик заморочуватися. Підключення ігрових девайсів, аудіоапаратури та інших варіантів техніки буде максимально простим.

Атмосферне звучання

Для створення ідеальної звукової атмосфери телевізор Nokia Smart TV 5000A використовує два динаміка по 10 Вт в поєднанні з передовими технологіями – DTS і Dolby Audio. Вони дозволять звуку бути кришталево чистим і деталізованим, щоб всі акценти, які важливі в загальній картині, прозвучали і не були втрачені. Насолоджуйтесь аудіо рівня кінотеатру.

Характеристики
Комунікації
Комунікації
Wi-Fi, Bluetooth
Параметри дисплея
Діагональ
50"
Роздільна здатність екрана
3840 x 2160
Якість зображення
Стандарт HDR
HDR
Тюнер
Діапазони цифрового тюнера
DVB-T, DVB-S2, DVB-S, DVB-C, DVB-T2
Підключення
Роз'єми
usb x2
Дизайн
Тип настінного кріплення
VESA 200x200
Фізичні параметри
Розміри з підставкою
1119 x 699 x 235 мм
Розміри без підставки
1119 x 647 x 66 мм
Управління
Способи управління
управління з допомогою смартфона
Додаткові властивості
Оснащення
підтримка HDR
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Телевізор Nokia Smart TV 5000A Black 50
Телевізор Nokia Smart TV 5000A Black 50
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових