з 09:00 до 21:00
Телевізор Samsung QE43LS03AAUXUA 43
Телевізор Samsung QE43LS03AAUXUA 43
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43LS03AAUXUA 43 0
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43LS03AAUXUA 43 1
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43LS03AAUXUA 43 2
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43LS03AAUXUA 43 3
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43LS03AAUXUA 43 4
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43LS03AAUXUA 43 5
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43LS03AAUXUA 43 6
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43LS03AAUXUA 43 7
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43LS03AAUXUA 43 8
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43LS03AAUXUA 43 9
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43LS03AAUXUA 43 10
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43LS03AAUXUA 43 11
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43LS03AAUXUA 43 12
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43LS03AAUXUA 43 13
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43LS03AAUXUA 43 14
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43LS03AAUXUA 43 15
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43LS03AAUXUA 43 16

Телевізор Samsung QE43LS03AAUXUA 43

Код: 552472
Закінчився
Продано
Опис

Сучасний стиль The Framе

Мінімалістичний дизайн The Framе бездоганно підходить до вашого інтер'єру. Тонкий, тонований корпус з монохромною обробкою тилової частини має стильний зовнішній вигляд з усіх боків. Під'єднайте телевізор за допомогою One Invisible Connection і подивіться, як The Frame перетворюється в елемент мистецтва і коли увімкнений, і якщо вимкнений.

Змінна кольорова рамка

Персоналізуйте ваш телевізор, використовуючи змінні кольорові рамки. Встановіть білу чи коричневу рамку, або виберіть рамку кольору тікового дерева в стилі "Modern". Або скористайтеся новими рамками багетного типу "Beveled", які доступні в теракотовому та білому кольорах. Просте магнітне кріплення допоможе вам легко змінювати кольори, стиль і підбирати найкращий образ.

Кріплення Slim Fit Wall-Mount

Підкреслюючи витонченість The Frame, кронштейн Slim Fit дозволяє впритул зафіксувати телевізор на стіні. Після встановлення кріплення ви зможете повертати The Frame, або закріпити телевізор вертикально.

Щілина між телевізором і стіною може залежати від особливостей стіни. Допустима наявність невеликої відстані, що може бути обумовлено нерівностями поверхні або неправильним процесом монтажу. Доступний кут нахилу залежить від розміру моделі The Frame. Портретний режим підтримується тільки телевізорами з діагоналлю екрана 43 і 32 дюйми.

Єдине непомітне підключення в комплекті

Позбавтеся від зайвих проводів, під'єднуючи The Frame за допомогою One Invisible Connection. У комплекті присутня система єдиного непомітного підключення, яка з'єднає з телевізором зовнішні пристрої. Максимальна довжина напівпрозорого кабелю становить 15 метрів, щоб ви могли приховати додаткові пристрої та модуль One Connect.

One Invisible Connection являє собою напівпрозорий оптичний кабель, який під'єднується до блоку One Connect. Перевіряйте сумісність з системою підключення. У комплекті присутній One Invisible Connection кабель довжиною 5 метрів.

У комплекті присутній модуль One Connect

Розташовуйте периферійні пристрої там, де вам зручно, не турбуючись про їх віддаленість від телевізора. В комплект телевізора входить блок підключення One Connect, до якого ви можете під'єднати необхідні зовнішні пристрої. Встановіть One Connect в зручному й непомітному місці, зберігаючи естетику та функціональність вашого нового телевізора The Frame.

Перевіряйте сумісність з системою підключення. Дизайн інтерфейсів може відрізнятися в залежності від регіону продажу телевізора. Модуль One Connect об'єднує комунікації периферійних пристроїв, не підходить для підключення саундбара.

Підставка для регулювання висоти

Підіймайте The Frame над поверхнею, використовуючи для цього підставку для налаштування висоти. Завдяки цьому, під телевізором буде достатньо місця для встановлення саундбара, а ви зможете ефективно використовувати простір.

Підходить не для всіх саундбарів. Телевізор і саундбар продаються окремо. Фактичні розміри впливають на відстань для вертикального переміщення. Довжина відстані може відрізнятися.

Підставка Studio Stand

Студійна підставка Studio Stand дозволяє встановлювати телевізор подалі від стіни та втілювати творчі ідеї. За допомогою студійної підставки можна заховати кабель всередину ніжки, щоб ніщо не відволікало вас від телевізора.

Підставка Studio Stand не входить в комплектацію The Frame. Доступність залежить від розміру телевізора й регіону продажу. The Frame сумісний тільки з підставкою Studio Stand VG-SEST11K.

Режим "Картина"

Вимкнувши телевізор ви побачите, як після одного натискання кнопки The Frame перетворюється в персональну галерею мистецтв. У режимі "Картина" телевізор здатний показати ваше власне зібрання шедеврів, в якому старанно підібрані та підготовлені для показу витвори мистецтва

Галерея Art Store

Створіть свою особисту колекцію світових шедеврів завдяки величезній бібліотеці, яка містить понад 1400 творів мистецтва й постійно поповнюється. В Art Store вам доступний необмежений доступ до контенту різних стилів, починаючи від незмінної класики й закінчуючи дивовижними сучасними фотографіям.

Характеристики
Основні
Призначення
для спальні, дизайнерські, для вітальні
Комунікації
Комунікації
Bluetooth, Wi-Fi
Параметри дисплея
Діагональ
43"
Роздільна здатність екрана
3840 x 2160
Співвідношення сторін
16:9
Тип матриці
OLED
Якість зображення
Контрастність
Mega Contrast
Процесор обробки зображення
Quantum Processor 4K
Стандарт HDR
HDR
Тюнер
Діапазони цифрового тюнера
DVB-T2, DVB-S2, DVB-C
Функції SmartTV
Наявність Smart TV
так
Звук
Сумарна потужність динаміків
20 Вт
Технології поліпшення звучання
OTS lite, OTS
Підключення
Роз'єми
usb x2, 1 х Ethernet (lan), 1 x антенний вхід rf, 1 x ci слот
Кількість HDMI-портів
4
Дизайн
Колір рамки
чорний
Тип настінного кріплення
VESA 200x200
Фізичні параметри
Розміри з підставкою
969.5 x 591.9 x 196.8 мм
Розміри без підставки
969.5 x 557.8 x 24.9 мм
Вага з підставкою
8.9 кг
Вага без підставки
8.6 кг
Додаткові властивості
Оснащення
підтримка HDR
Додаткові характеристики
активний підсилювач голосу
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Телевізор Samsung QE43LS03AAUXUA 43
Телевізор Samsung QE43LS03AAUXUA 43
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових