з 09:00 до 21:00
Телевізор Skyworth 40E20 AI
Телевізор Skyworth 40E20 AI
ТЕЛЕВІЗОР SKYWORTH 40E20 AI 0
ТЕЛЕВІЗОР SKYWORTH 40E20 AI 1
ТЕЛЕВІЗОР SKYWORTH 40E20 AI 2

Телевізор Skyworth 40E20 AI

Код: 669494
Закінчився
Продано
Опис

Голосовий помічник

Все більше і більше телевізорів можуть похвалитися наявністю повноцінної системи голосового управління, яка дає доступ до різноманітного функціоналу за допомогою озвучених команд. Не залишився осторонь і Skyworth 40E20 AI. Вбудований GOOGLE Assistant адаптований до розпізнавання мови українською та російською. Розваги, вивчення нового, навігація по меню – максимум користі і комфорту для власника ТБ забезпечено.

Система Android TV

Ліцензована оболонка Android TV стала кращим варіантом для взаємодії з телевізором. Постійні оновлення розширюють арсенал інструментів управління, дозволяючи, при цьому, здійснювати налаштування в уже звичному середовищі. Вашій безпеці не загрожує нічого. Максимально проста взаємодія, яке не потребує багато часу і зусиль.

Тонкі рамки екрану

Дизайнерські концепції базуються на мінімалізмі, який підкреслює аскетичність і вишуканість моделі. Прикладом тому стали витончені рамки дисплея, яких практично не видно. Вони допомагають створити ефект повного занурення, при якому кордони між контентом і реальністю стираються. Сприйняття картинки буде більш органічним, ніж це було у ранніх моделях.

Соковитість кожного пікселя

Незмінною характеристикою якісного телевізора залишається його здатність створювати картинку, рівних якій не буде. Роздільна здатність FULL HD забезпечує чудову деталізацію, яка додатково промальовується чітким контрастом функції AI Contrast Booster. Глибину, притаманну кінематографічному контенту, буде відображено ідеально. Кожен відтінок насичений і яскравий – без «брудних» півтонів. Телевізор Skyworth 40E20 AI – це історія про якісний візуал.

Звучання Dolby

Звук – невід'ємна частина мультимедійного обладнання. Щоб повністю занурити глядача в атмосферу фільму, команда творців ретельно продумує разом зі звукорежисерами, як повинні прозвучати ті чи інші акценти. Технологія Dolby Audio з двома випромінювачами загальною потужністю 16 Вт здатна передати їх саме в такому вигляді, який ми звикли чути при перегляді з великих екранів. Все буде в точності так, як і було задумано спочатку.

Розважальний функціонал

Завдяки операційній системі Android TV ви зможете урізноманітнити своє дозвілля максимально. У простому доступі різноманітні додатки, браузер, відеохостінги, сервіси подкастів, онлайн-кінотеатри. Такі затребувані ресурси як Prime Video, YouTube і Netflix порадують кожного поціновувача кіно, серіальних новинок, улюблених шоу.

Підтримка Chromecast

Позбавтеся від проводового підключення, скориставшись функціоналом GoogleCast. Тепер зображення зі смартфона можна транслювати на екран телевізора Skyworth 40E20 AI, отримуючи при цьому комфортний варіант перегляду на великому екрані. Робота або дозвілля – використовуйте можливості техніки по максимуму.

Комунікація зі смартфоном

Ще однією зручною «фішкою» моделі стало управління за допомогою смартфона. Так ви зможете не застосовувати інші інструменти взаємодії, а використовувати для будь-яких цілей один девайс. Телефони на базі iOS і Android підтримують цю функцію, а також дають доступ до голосового помічника.

З'єднання Bluetooth

Забудьте про незручні кабельні комунікації – використовуйте модуль Bluetooth для бездротового підключення сумісних девайсів. Це можуть бути клавіатура і миша, аудіосистема, смартфон, навушники та ін. Розширити функціонал, при цьому не перевантажити інтер'єр зайвими деталями, реально.

Характеристики
Основні
Рік випуску
2021
Комунікації
Комунікації
Ethernet, Wi-Fi 4 (802.11b/g/n/)
Параметри дисплея
Діагональ
40"
Роздільна здатність екрана
1920 x 1080
Частота оновлення екрану
60 Гц
Тип матриці
LCD
Покриття
матове
Якість зображення
Стандарт HDR
немає
Upscaling (масштабування зображення)
+ (Full HD)
Час реакції
8.5 мс
Тюнер
Аналоговий TV-тюнер
PAL, SECAM
Діапазони цифрового тюнера
DVB-C, DVB-T2
Функції SmartTV
Наявність Smart TV
так
Операційна система
Android
Звук
Кількість динаміків
2 x 10 Вт
Технології поліпшення звучання
DTS True Surround, Dolby Audio
Підключення
Роз'єми
1 (оптичний), USB 3.0 x 1, 1 х Ethernet (lan), USB 2.0 x 1, 1 x цифровий аудіовихід (оптичний), 1 x компонентний
Кількість HDMI-портів
2
Версія HDMI
1.4
Дизайн
Тип настінного кріплення
VESA 200x200
Колір
чорний
Технічні параметри
Споживана потужність (робота/очікування)
очікування 0.5 Вт
Індекс динамічних сцен
PMI 1000
Управління
Підтримка Smart пульта ДК
так
Способи управління
управління з допомогою смартфона
Додаткові властивості
Оснащення
кріплення на стіну (VESA)
Підсвічування
DLED
Технології трансляції
DLNA, Miracast
Time Shift (Запис ТВ)
немає
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Телевізор Skyworth 40E20 AI
Телевізор Skyworth 40E20 AI
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових