з 09:00 до 21:00
Телевізор Satelit 55U9200WS 55
Телевізор Satelit 55U9200WS 55
ТЕЛЕВІЗОР SATELIT 55U9200WS 55 0
ТЕЛЕВІЗОР SATELIT 55U9200WS 55 1
ТЕЛЕВІЗОР SATELIT 55U9200WS 55 2

Телевізор Satelit 55U9200WS 55

Код: 690477
Закінчився
Продано
Діагональ: 55"
Опис

Лаконічний дизайн

У телевізорі SATELIT U9200WS втілені принципи європейського дизайну, а саме: строгість і мінімалізм, що робить дизайн універсальним і ідеальним для будь-якого інтер'єру. Кріплення VESA 400x200 забезпечить легке та зручне розташування телевізора у будь-якій точці квартири. Пристрій можна гармонійно розмістити на стійких ніжках або закріпити за допомогою кронштейна на стіні.

Помилковим буде думка, що телевізор потрібно купувати з максимально великим екраном. Насправді діагональ слід підбирати, відштовхуючись від розміру приміщення. Таким чином, телевізор SATELIT U9200WS, що має 43-дюймову діагоналлю, стане ідеальним рішенням для обладнання вітальні, дитячої кімнати, або невеликої затишної спальні.

Функціональні можливості

Телевізор з великим вибором вхідних і вихідних портів дає можливість підключення до телевізора будь-якого носія з улюбленим контентом, таких як телефон, планшет, медіа-плеєр або флешка USB або будь-який інший мультимедійний пристрій. Завдяки наявності портів USB, HDMI, Mini AV IN, RJ-45, вбудованого WI-FI-адаптера та операційної системи WebOS 5.0 можна переглядати улюблений контент із мережі інтернет, з'єднавши телевізор з інтернетом будь-яким зручним способом.

Ще одним важливим плюсом моделі телевізора SATELIT U9200WS є наявність прийнятого в Україні стандарту цифрового мовлення Т2 та аналогового тюнера. Енергозберігаючий режим робить телевізор SATELIT U9200WS не тільки функціональним, але й економічним.

Максимальне енергоспоживання становить 98 Вт, тоді як у режимі очікування (його ще називають «сплячий режим») лише 0.5 Вт.

Живе зображення

На екрані телевізора SATELIT U9200WS з роздільною здатністю 4K (3840х2160) та завдяки показникам яскравості 260 кд/м2, контрастності 1100:1 та часу реакції в 9 мілісекунд відтворюється неймовірно реалістичне зображення. Воно зачаровує з першого погляду, а завдяки використанню технології відтворення відео з частотою розгортання панелі 60 Гц зображення на екрані стає ще більш плавним та правдоподібним.

Сучасний телевізор SATELIT U9200WS призначений для перегляду сучасних фільмів з безліччю ефектів, так що якщо ви наважитеся на перегляд фільму великою компанією, то не обов'язково товпитися перед екраном, щоб зберігалася висока якість картинки. Воно буде таким із будь-якої точки квартири завдяки кутам огляду 178/178, а також технології відтворення відео, яка робить картинку більш живою та плавною для сприйняття людським оком.

Чому варто вибрати телевізор Satellite U9200WS

Щороку ринок поповнюється все більшою кількістю нових телевізорів із різними функціональними можливостями. Світові виробники диктують тренди та створюють нововведення, за якими зазвичай хочеться встигнути.

Вибрати ідеальний телевізор для дому стає все складніше і, природно, насамперед покупці приділяють увагу ціні, а вже потім знайомляться з характеристиками.

Саме на цьому моменті, ви, як і багато інших користувачів, закохаєтеся в SATELIT U9200WS, адже саме він відповідає всім вашим потребам і точно в діапазоні ваших можливостей.

Досконалість передачі кольорів

Насолоджуйтесь природними кольорами із передовим механізмом обробки зображення та технологією обробки яскравості. Почуття обсягу посилюється завдяки підвищенню різкості та точності обробки текстур.

Поліпшена якість зображення

За рахунок нових технологій цифрового зниження шуму та покращення кольору FHD екран телевізора ТБ SATELIT U9200WS ідеально виправляє можливі спотворення зображення. Подаруйте собі можливість насолоджуватися різноманітністю кольорів та відтінків світу разом із SATELIT.

Насолода неперевершеним звучанням

У сучасних моделях телевізорів повинні бути системи поліпшення деталізації звуку. Це допомагає створити об'ємний звук, що відповідає високій якості картинки. У телевізорі SATELIT U9200WS це технологія Dolby Optional. Аудіосистема даної моделі є два динаміки загальною потужністю 16 Вт, що створюють об'ємний реалістичний стереозвук.

Характеристики
Основні
Рік випуску
2022
Комунікації
Комунікації
Ethernet, Wi-Fi 4 (802.11b/g/n/)
Параметри дисплея
Діагональ
55"
Роздільна здатність екрана
3840 x 2160
Частота оновлення екрану
60 Гц
Тип матриці
LCD
Покриття
матове
Якість зображення
Контрастність
1100: 1
Стандарт HDR
немає
Яскравість дисплея
260 кд/м2
Upscaling (масштабування зображення)
+ (4K)
Час реакції
9 мс
Тюнер
Аналоговий TV-тюнер
SECAM, PAL
Діапазони цифрового тюнера
DVB-T2, DVB-C
Функції SmartTV
Наявність Smart TV
так
Операційна система
WebOS
Звук
Кількість динаміків
2 х 8 Вт
Підключення
Роз'єми
роз'єм для навушників, USB 2.0 x 2, 1 x цифровий аудіовихід (coax.), 1 (коаксіальний)
Кількість HDMI-портів
3
Версія HDMI
2.0
Дизайн
Колір
чорний
Технічні параметри
Споживана потужність (робота/очікування)
очікування 0.5 Вт
Управління
Підтримка Smart пульта ДК
так
Способи управління
управління з допомогою смартфона
Додаткові властивості
Оснащення
кріплення на стіну (VESA)
Підсвічування
DLED
Технології трансляції
Miracast, DLNA
Time Shift (Запис ТВ)
немає
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Телевізор Satelit 55U9200WS 55
Телевізор Satelit 55U9200WS 55
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових