з 09:00 до 21:00
Телевізор Kivi 32F750NW
Телевізор Kivi 32F750NW
ТЕЛЕВІЗОР KIVI 32F750NW 0
ТЕЛЕВІЗОР KIVI 32F750NW 1
ТЕЛЕВІЗОР KIVI 32F750NW 2

Телевізор Kivi 32F750NW

Код: 695669
Закінчився
Продано
Опис

Лінійка Smart TV 2022 року

Модель телевізора Kivi 32F750NW стала втіленням нових тенденцій. Її мінімалістичний дизайн добре підкреслює сильні сторони інтер'єру, залишаючись при цьому яскравим і самодостатнім. Серцем став процесор, який на 30% ефективніший за чіпи середнього класу. Високотехнологічні матриці екранів здатні показати вам картинку нового рівня, а прокачане аудіообладнання доповнить враження.

Без рамок – без кордонів

Бажаєте отримати новий мультимедійний досвід, у якому картинка на дисплеї стає частиною реальності? Цей телевізор із рамками 2.6 мм справді не залишає місця компромісам: модель виглядає вражаюче, і нічого не заважає сприйняттю контента. Концепція лаконічного мінімалізму добре вписується у вимоги стильного інтер'єру.

Технологія Ultra Clear

Ще більше чіткості! На екрані Kivi 32F750NW ви побачите деталізовану картинку, в якій увага приділена кожному пікселю. Опрацьовуючи кожну ділянку, розумні алгоритми вибирають оптимальні показники різкості та контрасту.

Яскраве зображення

На базі технології Max Vivid користувач отримує все буяння барв, яке тільки може дати йому техніка. Незалежно від якості контенту, після обробки зображення вже не буде колишнім: для зображення SDR ця технологія окремо опрацьовує кожну зону, посилюючи яскравість.

Ігрові можливості

Технологія ALLM із низькою затримкою стала тим самим інструментом, який оптимізовує роботу телевізора під вимоги консолі. А функція Game Mode прибирає всі фонові процеси, щоб направити весь потенціал обладнання на досягнення вами перемоги.

Суперконтрастна картинка

Окремо техніка аналізує контраст у темних ділянках. Тепер усі деталі у темних локаціях будуть видимі, адже технологія Super Contrast Control в автоматичному режимі покращує зображення, не змушуючи вас рухати повзунки вручну.

Неймовірний звук

Відкалібровані динаміки телевізора дають звучання, при якому кожна хвиля викликає тремтіння по шкірі – настільки воно реалістичне. Спільно з компанією JVCKENWOOD та японськими фахівцями вдалося надати об’єму кожному акценту. Аудіо, що не лишає байдужим.

ОС Android TV 11 версії

Адаптоване для комфортної взаємодії середовище дає можливість створити власну екосистему програм Google з доступом до інструментів забезпечення продуктивності телевізора. Улюблені потокові сервіси, ігрові програми, соцмережі – все зосереджено на одній зручній платформі.

Топ ваших ТВ-каналів

Перед вами відкривається величезний світ телеканалів із відкритим доступом до них. Мультфільми, новинні ресурси, музичні та навчальні платформи, трендові шоу та захоплюючі серіали – дозвілля настільки різноманітне, що складно зупинитися на чомусь одному.

Не забувайте про спорт

Разом із телевізором Kivi 32F750NW ви отримуєте ідеального компаньйона для занять спортом. Однією з переваг стала програма від дворазового чемпіона з бодібілдингу, яка вже є у розділі Фітнес. Користуйтеся!

Характеристики
Основні
Рік випуску
2022
Комунікації
Комунікації
Ethernet
Параметри дисплея
Діагональ
32"
Роздільна здатність екрана
1920 x 1080
Частота оновлення екрану
60 Гц
Тип матриці
FSA, LCD
Покриття
антивідблискове
Якість зображення
Контрастність
7000: 1
Стандарт HDR
немає
Час реакції
8.5 мс
Тюнер
Діапазони цифрового тюнера
DVB-T2, DVB-T, DVB-C
Функції SmartTV
Наявність Smart TV
так
Операційна система
Android 11
Звук
Кількість динаміків
2 х 8 Вт
Підключення
Роз'єми
цифрові аудіо, 1 х Ethernet (lan), USB 2.0 x 2, AUX, 1 x цифровий аудіовихід (оптичний), роз'єм для навушників
Кількість HDMI-портів
3
Версія HDMI
2.0
Дизайн
Тип настінного кріплення
VESA 200х100
Колір
чорний, білий
Фізичні параметри
Розміри без підставки
720 x 212 x 465 мм
Вага з підставкою
4.2 кг
Управління
Способи управління
управління з допомогою смартфона, стандартний пульт ДК
Додаткові властивості
Оснащення
кріплення на стіну (VESA)
Підсвічування
DLED
Технології трансляції
Miracast, DLNA
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Телевізор Kivi 32F750NW
Телевізор Kivi 32F750NW
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових