з 09:00 до 21:00
Телевізор Gazer TV43-FN1 43
Телевізор Gazer TV43-FN1 43
12 299
ТЕЛЕВІЗОР GAZER TV43-FN1 43 0
ТЕЛЕВІЗОР GAZER TV43-FN1 43 1
ТЕЛЕВІЗОР GAZER TV43-FN1 43 2
ТЕЛЕВІЗОР GAZER TV43-FN1 43 3
ТЕЛЕВІЗОР GAZER TV43-FN1 43 4
ТЕЛЕВІЗОР GAZER TV43-FN1 43 5
ТЕЛЕВІЗОР GAZER TV43-FN1 43 6
ТЕЛЕВІЗОР GAZER TV43-FN1 43 7
ТЕЛЕВІЗОР GAZER TV43-FN1 43 8

Телевізор Gazer TV43-FN1 43

Код: 853348
В наявності
12 299 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Gazer METASMART TV™— Smart телевізор нового покоління

Операційна система Android TV дозволяє використовувати всі онлайн-кінотеатри та більше 10 000 програм для телевізора з каталогу Google Play Market. Netflix, YouTube, Disney+, Amazon Prime — вже встановлені у вашому телевізорі. Перший у світі телевізор з виходом до Метавсесвіту, доступом до популярних картин сучасних художників і світових NFT. З METASMART TV™ легко залишатись у тренді довгі роки.

Навіщо мені NFT?

Напевно, ви чули про цифрових мавпок, які коштують мільйони доларів. Тепер вони, а також тисячі інших NFT-колекцій, можуть бути на екрані вашого телевізора. Люди витрачають мільйони, щоб володіти цими зображеннями, а ви можете насолоджуватися ними безкоштовно за допомогою додатка multiart™ у власному домі.

Телевізор — частина інтер’єру

Крім NFT-колекцій, ви отримаєте доступ до галереї світового сучасного мистецтва. Картини відомих художників прикрасять вашу квартиру, ви зможете оновлювати свій інтер’єр під настрій щодня. Встановлюйте улюблені фотографії з відпустки або популярні картини на заставку телевізора, і ваш дім перетвориться на ART-галерею.

Метавсесвіт – це не складно

З METASMART TV™ ви відкриєте, наскільки просто потрапити в Метавсесвіт прямо з екрана телевізора. І для цього не потрібні спеціальні окуляри або інше додаткове обладнання. Все так само просто, як дивитися фільми чи грати на TV.

Ідеальна картинка з будь-якої точки зору

З якої б частини кімнати ви не дивилися телевізор — METASMART TV™ показує однаково добре. Все завдяки технології multiverse screen™, з якою кольори залишаються насиченими та природними під будь-яким кутом огляду.

multiverse screen

Жодних відблисків, відображень або змін кольору. multiverse screen™ — це унікальна комбінація з технології екрану IPS, технології компонування субпікселів TrueRGB та еталонного калібрування. Гарантує найкраще зображення, оригінальну роздільну здатність контенту та стабільно високу якість протягом довгих років, навіть при постійному використанні режиму multiart.

Я тут

Відповість пульт, коли вам буде потрібно його знайти. multicontrol remote™ ніколи не загубиться завдяки режиму самопошуку. Достатньо натиснути кнопку в мобільному додатку і Bluetooth-пульт подасть звуковий сигнал.

Якщо ви захочете пограти в ігри на ТБ або прогулятися по Метавсесвіту, вам не потрібно окремо купувати геймпад. Просто поверніть пульт на 90 градусів і він перетвориться на джойстик. Зір вашої дитини у порядку, адже грати на великому екрані телевізора набагато безпечніше, ніж грати на телефоні. Швидко перемикайтеся між популярними відеосервісами Netflix, YouTube або Prime Video просто натисканням кнопки.

А можна голосніше?

У телевізорі METASMART TV™ звук Hi-Fi рівня. Простими словами: ви зможете відтворювати будь-які популярні формати та налаштовувати ідеальний звук під себе завдяки 9-смуговому еквалайзеру. Тепер, щоб уявити себе на концерті улюбленого гурту або на прем’єрі фільму в кінотеатрі та відчути максимальну гаму емоцій, достатньо увімкнути телевізор і зробити голосніше. Підтримуються кодеки: Dolby, AC3, AC4, EAC3, FLAC, AAC.

Окей, пульту, знайди мені фільм…

Якщо пульт може знаходити сам себе в квартирі, то він легко справиться і з іншими завданнями, наприклад, знайде для вас фільм. Погодьтеся, іноді вводити довгу назву вручну зовсім не зручно. Для цього у multicontrol remote™ передбачена функція голосового введення. Просто скажіть, що хочете подивитися – пульт все знайде.

Будь в курсі

У телевізор інтегровані всі існуючі тюнери — ефірний, цифровий і супутниковий. Вам не потрібно підключати додаткові приставки, пульти, інше обладнання чи оновлювати ключі доступу. Просто вмикайте телевізор і вибирайте будь-які канали — весь світовий контент для вас.

Підключайтеся без проблем

Підключайте будь-які пристрої через Bluetooth 5.0: бездротові навушники, джойстик, клавіатуру, мишку… У METASMART TV™ дводіапазонний Wi-Fi, отже ви зможете приймати і передавати контент одночасно по двох каналах однієї мережі. Дивіться фільми онлайн у найкращій якості без підвисання та затримок. Підключайте навушники, якщо дивитесь телевізор пізно ввечері. Для цього є спеціальні роз’єми, а також додатково виходи HDMI і USB.

Максимальна потужність

METASMART TV™ — телевізор з найпотужнішим 4-ядерним процесором А55 64 bit, тепер інтерфейс і програми будуть реагувати на всі команди ще швидше. 1/2 Гб оперативної пам’яті та 8 Гб Flash пам’яті — METASMART TV™ впорається з будь-якими поставленими завданнями та гарантує, що під усі ваші програми, фільми, сімейний фото- та відеоархів завжди знайдеться місце.

Hold me

Щоб керувати телевізором з телефону, просто завантажте програму Gazer METASMART TV. Сумісно з iOS та Android. Користуйтеся, як вам зручно: у режимі гіромиші, в якому смартфон стане аерокурсором, тачпада, голосового пошуку, трекпада для прокручування сторінок у браузерах тощо.

Характеристики
Основні
Призначення
для ванни, для кухні, для кабінету, офісу, для дитячої, для дачі, для геймінгу, для вітальні, для спальні
Рік випуску
2023
Комунікації
Комунікації
Ethernet, Bluetooth, Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 4 (802.11b/g/n/)
Частота Wi-Fi
5 ГГц, 2.4 ГГц
Параметри дисплея
Діагональ
43"
Роздільна здатність екрана
1920 x 1080
Частота оновлення екрану
60 Гц
Тип матриці
LED, LCD
Кути огляду
178°/178°
Покриття
антивідблискове
Форма екрана
плоска
Якість зображення
Стандарт HDR
HDR10
Upscaling (масштабування зображення)
+ (Full HD)
Тюнер
Аналоговий TV-тюнер
PAL, SECAM
Діапазони цифрового тюнера
DVB-T2, DVB-S2, DVB-C
Функції SmartTV
Наявність Smart TV
так
Операційна система
Android
Звук
Сумарна потужність динаміків
20 Вт
Кількість динаміків
2 x 10 Вт
Підключення
Роз'єми
mini-jack (3.5 мм), цифрові аудіо, композитний відеовхід, 2 x USB 2.0
Кількість HDMI-портів
2
Версія HDMI
1.4
Дизайн
Колір рамки
чорний
Тип настінного кріплення
VESA 400х200
Колір
чорний
Управління
Наявність пульта ДК
так
Способи управління
управління з допомогою смартфона, голосове керування
Додаткові властивості
Оснащення
кріплення на стіну (VESA), підтримка HDR
Технології трансляції
Miracast, DLNA
Time Shift (Запис ТВ)
так
Додаткові характеристики
таймер сну
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Телевізор Gazer TV43-FN1 43
Телевізор Gazer TV43-FN1 43
12 299 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових