з 09:00 до 18:00
Термос Pinztea Mug PZ7A010001 White 300 мл заварювальний
Термос Pinztea Mug PZ7A010001 White 300 мл заварювальний
ТЕРМОС PINZTEA MUG PZ7A010001 WHITE 300 МЛ ЗАВАРЮВАЛЬНИЙ 0
ТЕРМОС PINZTEA MUG PZ7A010001 WHITE 300 МЛ ЗАВАРЮВАЛЬНИЙ 1
ТЕРМОС PINZTEA MUG PZ7A010001 WHITE 300 МЛ ЗАВАРЮВАЛЬНИЙ 2

Термос Pinztea Mug PZ7A010001 White 300 мл заварювальний

Код: 467771
Закінчився
Продано
Опис

Поділ листя від води робить заварювання ще простіше
З незвички заварювання чаю з листя може викликати масу питань і проблем. Наприклад, що робити, якщо з водою в рот намагаються потрапити листя? Щоб приборкати невгамовні листочки і полегшити процес заварки була створена термокружка Pinztea з окремими секціями для води та листя. З ним заварити і випити чаю буде не складніше, ніж випити води!

Окремий відсік для контролю міцності
На місці кришки можна встановити спеціальну заварочную баночку для листя. Вона пропускає воду всередину, але не випускає листя, так що Ви можете добитися ідеальної для себе фортеці заварювання чаю.

Приваблива форма нестаріюча
Для створення вигляду своїх продуктів Pinztea запрошує незалежних дизайнерів, здатних втілити в простій, але витонченої формі сучасну молодіжну естетику. Унікальний і свіжий стиль по достоїнству оцінять користувачі всіх віків.

Ергономічна форма зручно лежить в руці
Матеріали термокружки приємні на дотик, а її форма спеціально виконана з вигином всередину для комфортного утримання. Більш того, форма вигину розроблялася з особливою ретельністю з урахуванням кута і сили утримання для забезпечення міцної посадки.

Міцні і герметичні кріплення
Заварювальні термокружкой Pinztea дуже легко користуватися - достатньо засипати чайне листя в спеціальну баночку і залити гарячу воду в саму термокружка, після чого зібрати все воєдино і перевернути догори ногами, щоб почати заварювання.

Пропускає, але не випускає воду
Для простого контролю фортеці заварювання всі елементи щільно і герметично з'єднані один з одним, дозволяючи уникнути небажаних протікання.

Для автоматичної фільтрації чаю
Між відсіком для води і відсіком для чаю встановлена спеціальна фільтруюча перегородка, що пропускає воду після закінчення заварювання. Щоб повернути воду всередину термокружки, досить нахилити її на 45°.

Захищає кухоль від ударів, а руки - від опіків
Кружка виконана з двох елементів - зовнішньої камери з АБС-пластику і скляної внутрішньої камери. Він не тільки зовні красивий, але і внутрішньо продуманий, оскільки може витримати високу температуру, так і сильні удари.

Безпечні матеріали гарантують якість
Кожен матеріал для термокружки Pinztea - пластик, силікон, скло і нержавіюча сталь - проходить суворий відбір, щоб гарантувати відсутність шкідливих речовин і тривалий термін служби.

Характеристики
Основні
Об'єм
Фізичні параметри
Колір
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Термос Pinztea Mug PZ7A010001 White 300 мл заварювальний
Термос Pinztea Mug PZ7A010001 White 300 мл заварювальний
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових