з 09:00 до 21:00
Точка доступу D-Link DAP-2230 White
Точка доступу D-Link DAP-2230 White
ТОЧКА ДОСТУПУ D-LINK DAP-2230 WHITE 0
ТОЧКА ДОСТУПУ D-LINK DAP-2230 WHITE 1
ТОЧКА ДОСТУПУ D-LINK DAP-2230 WHITE 2

Точка доступу D-Link DAP-2230 White

Код: 135465
Закінчився
Продано
Опис

Бездротова однодіапазонна точка доступу DAP-2230 з підтримкою технології PoE, розроблена для використання в мережах підприємств малого та середнього бізнесу, дозволяє мережним адміністраторам скористатися можливостями керованої та захищеної бездротової мережі: різні режими роботи, розширені функції мережного керування, налаштування безпеки тощо.

Високошвидкісне бездротове з'єднання

DAP-2230 забезпечує бездротове надійне з'єднання на швидкості до 300 Мбіт/с1. Завдяки цій можливості, а також підтримці функції Wi-Fi Multimedia™ (WMM) Quality of Service (QoS) точка доступу DAP-2230 є ідеальним рішенням для передачі аудіо, відео та голосових програм. Функціонал QoS дозволяє точці доступу DAP-2230 автоматично пріоритизувати мережевий трафік відповідно до вимог різних програм, наприклад, HD-відео або VoIP. Правила для пріорітизації трафіку можуть бути налаштовані через Web-інтерфейс DAP-2230: доступні стандартні або користувальницькі правила пріоритетів. Крім того, DAP-2230 підтримує функцію балансування навантаження для забезпечення максимальної продуктивності за рахунок обмеження кількості підключень користувача на точку доступу.

Безпека

З метою захисту бездротової мережі DAP-2230 підтримує технології шифрування WPA та WPA2 (802.11i), а також внутрішній сервер RADIUS, що дозволяє користувачам створювати облікові записи в самому пристрої. Точка доступу також підтримує фільтрацію за MAC-адресами, сегментацію бездротової мережі, виявлення несанкціонованих точок доступу та функцію мовлення бездротової мережі за розкладом. DAP-2230 підтримує до 8 SSID на частотний діапазон, що дозволяє використовувати декілька VLAN для сегментації трафіку в мережі. Також у точці доступу реалізовано механізм ізоляції бездротового клієнта, який обмежує пряму взаємодію типу "клієнт-клієнт".

Багатофункціональність

DAP-2230 дозволяє мережним адміністраторам створити керовану та надійну бездротову мережу з оптимальним покриттям. Точку доступу можна розмістити на стелі, стіні чи столі залежно від вимог проекту. Точка доступу DAP-2230 підтримує стандарт 802.3af Power over Ethernet, що дозволяє встановити цей пристрій у місцях, де недоступні електричні розетки 220 В.

Декілька режимів роботи

DAP-2230 підтримує кілька режимів роботи: Access Point, Wireless Distribution System (WDS) з AP, WDS/Bridge (No AP Broadcast), бездротовий клієнт. Завдяки підтримці WDS мережеві адміністратори можуть встановити кілька точок доступу DAP-2230 та налаштувати їх на роботу один з одним у режимі мосту, одночасно забезпечуючи доступ до мережі окремим клієнтам. DAP-2230 також підтримує розширені функції, такі як керування трафіком та резервування для безвідмовної роботи бездротового з'єднання (для режимів WDS/WDS with AP).

Мережеве управління

Точка доступу DAP-2230 надає кілька різних засобів для управління та моніторингу: Web-інтерфейс (HTTP), Secure Socket Layer (SSL, що забезпечує безпечне з'єднання з Web-інтерфейсом), Secure Shell (SSH, що забезпечує безпечний канал між точкою доступу та віддаленим комп'ютером) ) та Telnet, а також управління за допомогою протоколу SNMP. Для розширеного мережевого керування DAP-2230 можливе використання D-Link Central WiFiManager, за допомогою якого можна налаштувати та керувати кількома точками доступу з одного комп'ютера. Крім стандартних опцій керування, D-Link Central WiFiManager дозволяє віддалено здійснювати моніторинг обладнання, за винятком необхідності особистого контролю будь-яких операцій.

Крім того, DAP-2230 підтримує функцію бездротового планувальника, яка дозволяє налаштувати роботу бездротової мережі за розкладом. Завдяки підтримці PoE, високої керованості, кільком режимам роботи та функціям безпеки, точка доступу DAP-2230 є ідеальним рішенням, що дозволяє створити бездротову мережу на підприємствах малого та середнього бізнесу.

Характеристики
Основні
Тип
точка доступу
Живлення
зовнішній адаптер живлення, PoE
Кількість LAN-портів
1
Бездротовий зв'язок
Швидкість WiFi
300 Мбіт/с
Частота роботи Wi-Fi
2.4 ГГц
Прийом/передача
Конструкція антен
вбудовані
Кількість антен
2
Оснащення
Функціональність
режим моста
Підтримка протоколів
Telnet, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise, SNMP
Інтерфейси
1 x порт WAN 10/100 Ethernet
Додаткові
Додатково
веб-інтерфейс, RADIUS
Стандарт зв'язку
802.11n, 802.11g, 802.11b
Фізичні
Розмір
129 x 129 x 29 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Точка доступу D-Link DAP-2230 White
Точка доступу D-Link DAP-2230 White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових