з 09:00 до 21:00
USB-хаб Transcend TS-HUB5C Black
USB-хаб Transcend TS-HUB5C Black
1 349
USB-ХАБ TRANSCEND TS-HUB5C BLACK 0
USB-ХАБ TRANSCEND TS-HUB5C BLACK 1
USB-ХАБ TRANSCEND TS-HUB5C BLACK 2
USB-ХАБ TRANSCEND TS-HUB5C BLACK 3
USB-ХАБ TRANSCEND TS-HUB5C BLACK 4
USB-ХАБ TRANSCEND TS-HUB5C BLACK 5
USB-ХАБ TRANSCEND TS-HUB5C BLACK 6
USB-ХАБ TRANSCEND TS-HUB5C BLACK 7

USB-хаб Transcend TS-HUB5C Black

Код: 364610
В наявності
1 599 грн
1 349 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Transcend 6-в-1 USB Type-C HUB5C комплектований реверсивним USB-роз'ємом Type-C, який має інтерфейс USB 3.1 Gen 2, що забезпечує неймовірну швидкість передавання даних і є ідеальним доповненням до вашого нового мобільного телефона, планшета, ноутбука, iPad Pro 2018 або MacBook. Тонкий і легкий концентратор Type-C вирізняється розширенням і функціональністю «під'єднай і працюй», що підвищує продуктивність труда без додаткового навантаження. Ви можете під'єднати периферійні пристрої, як-от миші, клавіатури, флешнакопичувачі USB, зовнішні жорсткі диски або портативні твердотільні накопичувачі. Вийміть карту пам'яті SD або microSD, коли закінчите фотосесію, і почніть читати файли прямо з ноутбука або мобільного пристрою. Два порти Type-C дають змогу заряджати пристрої та передавати дані одночасно, роблячи все вдвічі простіше!

6-в-1 розширення
Transcend 6-в-1 USB Type-C концентратор розширює можливості вашого нового мобільного телефона, планшета, ноутбука, MacBook або iPad Pro 2018 Type-C, маючи два порти USB-C для швидкого наскрізного заряджання й передавання даних відповідно. Два порти USB-A, слот для SD-карти та слот для карт MicroSD. Перший на ринку, який використовує інтерфейс USB 3.1 Gen 2 в роз'ємі Type-C, забезпечуючи неймовірну швидкість передавання до 10 Гбіт/с.

Передавання даних на швидкостях наступного покоління
Transcend HUB5C має порт USB Type-C, який використовує інтерфейс USB 3.1 Gen 2 для передавання даних в обох напрямках зі швидкістю 10 Гбіт/с. *

* Під час тестування з переносним твердотільним накопичувачем Transcend ESD350C цей порт забезпечує швидкість передавання даних майже 1000 МБ/с.

USB Power Delivery для наскрізного заряджання 60 Вт
HUB5C комплектований іншим портом Type-C * для наскрізного заряджання 60 Вт USB PD (Power Delivery). Ви можете під'єднати зарядний пристрій виробника вашого ноутбука до порту або використовувати блок живлення, що підтримує USB PD.

* Тільки для зарядного пристрою. Порт не підтримує вихідну потужність або передавання даних.

Під'єднай та грай
Transcend HUB5C пропонує ще два порти USB Type-A, які мають інтерфейс USB 3.1 Gen 1, що дає змогу під'єднувати USB-накопичувачі, зовнішні жорсткі диски, портативні твердотільні накопичувачі або інші периферійні пристрої, як-от миші, клавіатури або вентилятори із живленням від USB. Насолодіться миттєвим під'єднанням і грою прямо зараз!

Подвійні слоти для карт
HUB5C також слугує кардридером для карт пам'яті SD (UHS-II) і microSD (UHS-I) для передавання даних зі швидкістю до 285 МБ/с і 95 МБ/с відповідно під час з'єднання з картами пам'яті Transcend. * Після знімання світлин камерою ви можете просто вийняти карту пам'яті та миттєво дістати доступ до файлів із вашого персонального комп'ютера!

* Швидкість може варіюватися залежно від апаратного, програмного забезпечення, використання та місткості сховища.

Зручне доповнення для зручного розміщення в будь-якому місці
HUB5C такий тонкий, легкий і портативний, що ви можете легко носити його із собою, не побоюючись, що це буде додатковим навантаженням, ідеально підходить для роботи та відпочинку.

Характеристики
Основні
Роз'єм підключення
USB Type C
Форм-фактор
зовнішній
Роз'єми
Підтримка карт пам'яті
SD, Micro SD
Кількість і тип USB портів
1 x USB Type-C 2.0, 2 x USB Type-A 2.0
Додаткові роз'єми
відсутні
Загальна кількість портів
5
Фізичні параметри
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

USB-хаб Transcend TS-HUB5C Black
USB-хаб Transcend TS-HUB5C Black
1 599 грн 1 349 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових