з 09:00 до 21:00
USB-хаб Baseus AcmeJoy 7-Port Type-C Dark Gray (WKJZ010413)
USB-хаб Baseus AcmeJoy 7-Port Type-C Dark Gray (WKJZ010413)
1 299
USB-ХАБ BASEUS ACMEJOY 7-PORT TYPE-C DARK GRAY (WKJZ010413) 0
USB-ХАБ BASEUS ACMEJOY 7-PORT TYPE-C DARK GRAY (WKJZ010413) 1
USB-ХАБ BASEUS ACMEJOY 7-PORT TYPE-C DARK GRAY (WKJZ010413) 2
USB-ХАБ BASEUS ACMEJOY 7-PORT TYPE-C DARK GRAY (WKJZ010413) 3
USB-ХАБ BASEUS ACMEJOY 7-PORT TYPE-C DARK GRAY (WKJZ010413) 4

USB-хаб Baseus AcmeJoy 7-Port Type-C Dark Gray (WKJZ010413)

Код: 773782
В наявності
1 299 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

На вашому ноутбуці недостатньо портів? Тепер можна легко розширити його можливості! Концентратор Baseus AcmeJoy 6in1 пропонує цілих 6 корисних роз'ємів - 2x USB 3.0, USB 2.0, USB-C, SD/TF та HDMI. Він дозволяє передавати файли зі швидкістю до 500 МБ/с і підтримує швидке заряджання PD потужністю 100 Вт, а також дозволяє насолоджуватися чудовою якістю зображення 4K і безперешкодним доступом в Інтернет. Пристрій також забезпечує безпеку використання та відрізняється широкою сумісністю.


Широка сумісність

Не має значення, яке обладнання ви використовуєте - концентратор Baseus AcmeJoy вас не підведе! Пристрій сумісний з Windows, Linux та Mac OS, а завдяки технології PlugPlay не потребує встановлення додаткових драйверів – досить просто під'єднати його до комп'ютера! Більше того, продукт без проблем працює з ноутбуками, смартфонами та планшетами відомих брендів, таких як Apple, Lenovo, Xiaomi чи Huawei.

Поліпшений дизайн

Хаб також вирізняється сучасним дизайном. Дзеркальна поверхня та загартоване скло надають йому елегантного та стильного вигляду. Пристрій має вбудований світловий індикатор, який надасть вам інформацію про його стан. Більше того, силіконові ніжки забезпечують більшу стійкість та запобігають ковзанню по поверхні столу. Зручне транспортування виробу можливе завдяки чохлу, що входить до комплекту. Концентратор також захищений від короткого замикання, перенапруги та перевантаження струмом.

Передавайте файли в найкоротший термін

Вам більше не потрібно надто довго чекати, поки потрібні файли будуть у місці призначення. Хаб дозволяє передавати дані зі швидкістю до 500 МБ/с (портами USB 3.0). Що це означає на практиці? Копіювання 1 ГБ файлів займає лише близько 3 секунд! Тепер ви можете миттєво перенести всі потрібні фото або відео між пристроями. З Baseus ви заощадите час!

Порт USB-C 2-в-1

Тепер ви можете зробити свою роботу ще простіше. Хаб надає у ваше розпорядження багатофункціональний порт USB-C 2-в-1, який дозволяє передавати файли зі швидкістю до 500 МБ/с, а й підтримує швидку зарядку PD потужністю 100 Вт. турбуватися про те, що ваш ноутбук розрядиться в самий невідповідний момент! З Baseus ви знайдете душевний спокій та підвищите ефективність своєї роботи.

Висока якість зображення

Зручно проводити презентації чи дивитися фільми на великому екрані. Хаб оснащений портом HDMI, який дозволяє під'єднати ноутбук до більшого дисплея та забезпечує роздільну здатність 4K з частотою оновлення до 30 Гц. Завдяки цьому ні ви, ні ваші слухачі не пропустіть жодної деталі! Пристрій також пропонує функцію автоматичного збереження екрана, яка допоможе захистити вашу конфіденційність. Щоб почати або припинити відправлення зображення на другий екран, просто натисніть кнопку!

Функція OTG

Hub також полегшить використання смартфонів і планшетів. Виріб підтримує функцію OTG, тому ви можете під'єднати його до вибраного мобільного пристрою, а потім зручно перенести на нього файли з USB-накопичувача або під'єднати мишу та клавіатуру. Це значно полегшить вашу роботу і зробить її приємнішою! Примітка. Підключений планшет або телефон має підтримувати функцію OTG.

Характеристики
Основні
Роз'єм підключення
USB Type C
Форм-фактор
зовнішній
Роз'єми
Підтримка карт пам'яті
TF, SD
Кількість і тип USB портів
1 x USB Type-C 4.0, 1 x USB Type-A 2.0, 2 x USB 3.0 Type-A
Додаткові роз'єми
1 х hdmi
Загальна кількість портів
7
Додаткові властивості
Живлення
від USB
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

USB-хаб Baseus AcmeJoy 7-Port Type-C Dark Gray (WKJZ010413)
USB-хаб Baseus AcmeJoy 7-Port Type-C Dark Gray (WKJZ010413)
1 299 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових