10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Відеореєстратор Xiaomi 70 Mai Dash Cam A400 + Rear Cam Red
Відеореєстратор Xiaomi 70 Mai Dash Cam A400 + Rear Cam Red
ВІДЕОРЕЄСТРАТОР XIAOMI 70 MAI DASH CAM A400 + REAR CAM RED 0
ВІДЕОРЕЄСТРАТОР XIAOMI 70 MAI DASH CAM A400 + REAR CAM RED 1
ВІДЕОРЕЄСТРАТОР XIAOMI 70 MAI DASH CAM A400 + REAR CAM RED 2
ВІДЕОРЕЄСТРАТОР XIAOMI 70 MAI DASH CAM A400 + REAR CAM RED 3
ВІДЕОРЕЄСТРАТОР XIAOMI 70 MAI DASH CAM A400 + REAR CAM RED 4
Відеореєстратор Xiaomi 70 Mai Dash Cam A400 + Rear Cam Red 5

Відеореєстратор Xiaomi 70 Mai Dash Cam A400 + Rear Cam Red

Код: 474277
Закінчився
Продано
Обраний колір: Red
Опис

Безпека та стиль

Сьогодні відеореєстратор набув поширення серед водіїв різного віку, статі та способу життя. Інженери почали приділяти увагу не тільки функціональної складової даної техніки, але і зовнішньому вигляду пристрою. Xiaomi 70mai Dash Cam A400 відеореєстратор з унікальним стилем. Він нагадує кишенькову камеру. Пристрій поставляється в декількох колірних варіантах. Завдяки своєму сміливому стилю він зберігає чудову начинку. Зйомка з роздільною здатністю 1440p, можливість двоканального запису, трансляція і багато іншого, це яскраві переваги даного відеореєстратора.

Роздільна здатність 1440p Quad HD

Відеореєстратор оснащений 3,6-мегапіксельною камерою. Xiaomi 70mai Dash Cam A400 записує відео в дозволі QHD 2560 x 1440, забезпечуючи чіткість і точність передачі кольору. Ширококутний модуль 140° FOV захоплює як мінімум три смуги руху, ви отримаєте більше подій в кожному кадрі. 2-дюймовий IPS дисплей демонструє відзнятий матеріал в реальному часі, дозволяючи Вам перевіряти статус запису під час водіння.

Двоканальний запис

Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam A400 підтримує запис 1440p в двоканальному режимі. Встановіть камеру заднього виду Xiaomi 70mai RC09 і легко перемикайтеся між видом спереду і ззаду натискаючи функціональну кнопку. Будьте в курсі всього, що відбувається навколо вашого авто. * Камера заднього виду Xiaomi 70mai RC09 купується окремо.

Зйомка з усіх боків

Комбінація з відеореєстратора Xiaomi 70mai Dash Cam A400 і Камери заднього виду Xiaomi 70mai RC09 ідеально підходить для зйомки пейзажів і має вирішальне значення для збору доказів у разі ДТП. Наявність передньої і задньої камери полегшить процес водіння, зробить його більш безпечним. Ви будете тримати під контролем ситуацію навколо вашої машини. (Xiaomi 70mai RC09 докуповується окремо)

Діафрагма F2. 0 і технологія WDR

Велика діафрагма Xiaomi 70mai Dash Cam A400 F2.0 пропускає більше світла. Навіть зняті при поганому освітленні кадри будуть яскравіше і чіткіше. Технологія WDR ефективно балансує якість зображення, запобігаючи недо-АБО переекспонування в складних умовах освітлення.

Екстрений запис

Вбудований G-сенсор Xiaomi 70mai Dash Cam A400 стежить за станом автомобіля по 3 осях; спереду і ззаду, зліва і справа, зверху і знизу. При виявленні впливу G-сенсор ідентифікує ситуацію як аварійну і дає команду відео реєстратору почати запис. Всі записи екстрених відео заблоковані від перезапису, вони лежать в спеціальній папці.


Режим парковки. Цілодобове спостереження

Xiaomi 70mai Dash Cam A400 стежить за безпекою автомобіля навіть на парковці. G-Sensor виявляє раптові струси або зіткнення, даючи команду відео реєстратору записати аварійну ситуацію і зберегти відео для вас. Двоканальний запис (з камер переднього і заднього виду) підтримується в режимі паркування, забезпечуючи всебічний захист вашого автомобіля, поки вас немає. Після запису екстреного відео, відеореєстратор попередить вас за допомогою повідомлення, коли ви повернетеся в авто і включите його.

Циклічний запис. Нескінченний простір

Більше не потрібно турбуватися про брак місця на карті пам'яті! Xiaomi 70mai Dash Cam A400 виконує циклічний запис, тому нові записи автоматично перезаписують старі відзняті матеріали, гарантуючи, що у вас ніколи не закінчиться вільне місце. Всі екстрених відео будуть переміщені в спеціальну папку "файли подій", щоб запобігти перезапис.

Управління налаштуваннями

Керуйте тривалістю запису, роздільною здатністю відео, чутливістю G-сенсора, переглядайте відзнятий матеріал.

Завантаження фото і відео

Підключіться до Wi-Fi відеореєстратора, всі фото і відео збережуться локально в додатку і можуть бути легко завантажені на ваш смартфон.

Збереженість

Всі записи, пов'язані з надзвичайними ситуаціями, надійно збережені в папці "файли подій".

Характеристики
Основні
Тип
автомобільний відеореєстратор
Асистенти водія
датчик руху, режим парковки, датчик удару (G-Sensor)
Діагональ дисплею
2"
Матриця
galaxycore gc4653
Процесор (чіпсет)
novatek ntk96570
Обсяг карти памяті
128 Гб
Живлення та порти
Живлення
вбудований акумулятор
Підтримка карти памяті
Micro SD card, microSD, до 128 Гб
Камера і запис відео
Кількість камер
2
Частота запису відео
30 к/с
Кут огляду
145 °
Роздільна здатність картинки (у точках)
2560 х 1440
Опції зйомки
можливість нічного знімання, запис звуку
Активація запису
автоматично та вручну
Формат відео
H.264
Фізичні
Кріплення
клейка стрічка
Додаткові
Вбудований GPS
ні
Додатково
enhanced night vision, комплектується додатковою камерою заднього виду 70mai rear camera (midrive rc09) з кутом о, циклічна запис, автоматичне включення при подачі живлення, установка міток часу і дати., синхронізація зі смартфоном через wi-fi
Умови товару
Комплектація
відеореєстратор, кабель живлення 3.5 метра, інструкція, кріплення, камера заднього виду з проводами підключення, шнур usb
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Відеореєстратор Xiaomi 70 Mai Dash Cam A400 + Rear Cam Red
Відеореєстратор Xiaomi 70 Mai Dash Cam A400 + Rear Cam Red