з 09:00 до 18:00
Сковорідка TVS Natura Induction BS793282910001 28 см
Сковорідка TVS Natura Induction BS793282910001 28 см

Сковорідка TVS Natura Induction BS793282910001 28 см

Код: 567733
Закінчився
Продано
Опис

Компанія TVS була заснована в 1968 році. Батьківщиною виробника, який сьогодні є одним з лідерів продажів на світовому ринку посуду, є італійська провінція Урбіно. Основними принципами, яких дотримується керівництво компанії, є екологічна безпека виробництва, використання новітніх матеріалів і технологій, а також всебічне врахування потреб ринку. Посуд TVS (Італія) - це чудове рішення для будь-якої сучасної кухні, здатне створити по-справжньому комфортні умови для приготування їжі.


Завдяки використанню інноваційних ідей в області виробництва і дизайну компанії вдалося створити продукцію дійсно високої якості. Посуд TVS (Італія) являє собою гармонійне поєднання передових технологій і неповторного італійського колориту. Серед першорядних завдань виробника знаходиться пошук сучасних рішень, здатних максимально задовольнити широке коло споживчих потреб.


NATURA INDUCTION


Безмежна екологічність! Саме так можна описати лінійку посуду NATURA INDUCTION, завдяки унікальному антипригарнгому покриттю Vegetek.


Антипригарне покриття Vegetek - це перше покриття з природною антипригарностью, на рослинній основі: високоефективне, міцне і єкологичное. Алюміній, використовуваний при виготовленні корпусу сковороди, являє собою спеціальний екологічний сплав з високим вмістом рецикльованого алюмінію. В запатентованому ексклюзивному антипригарном покритті Vegetek міститься мінімальна кількість хімічних компонентів: його рослинна основа максмально посилює антипригарні властивості і якість пригтовления. Покриття посилено шаром мінеральних частинок з ефектом каменю, що забезпечує додатковий захист поверхні, а також відмінну зносостійкість і міцність при миття в посудомийній машині. Антипригарне 5-шарове покриття з ефектом каменю зі спеціальною обробкою на основі гліцерину не містить ГМО, яке забезпечує високу природну антипригарность.


100% екологічність NATURA INDUCTION проявляється в кожній деталі! Аксесуари не менш екологічні: ручки з ергономічним захопленням, виготовлені з бакеліту з обробкою під дерево.


З продукцією NATURA INDUCTION ви зможете готувати ще більш здорову їжу без додавання олії та жиру.


Особеннности:



  • Всі покриття продукції TVS не містить нікелю, важких металів і ПФОА

  • Потовщений алюміній являє собою особливий екологічний сплав з високим вмістом рецикльованого алюмінію.

  • Завдяки сталевому диску ідеально підходить для будь-яких видів плит, включаючи індукційну.

  • Піскоструминна обробка збільшує міцність покриття.

  • Эрогономичные ручки з бакелила з покриття soft touch - для ще більш надійного захоплення, стилізовані під дерево.

  • Алюмінієвий корпус забезпечує відмінне розподіл тепла і високу стабільність температури, що означає значне енергозбереження та екологічність.

  • Антипригарне покриття Vegetek - унікальне покриття на рослинній снові, а також посиленим базовим шаром з ефектом каменю і високою концентрацією мінеральних частинок. Стійко до подряпин, утворення плям і зносу.






Характеристики
Основні
Тип
сковорода wok
Додатково
можна мити в посудомийній машині
Сумісність з джерелами тепла
електричні плити, індукційні плити, газові плити, склокерамічні плити
Фізичні параметри
Матеріал ручки
бакеліт
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Сковорідка TVS Natura Induction BS793282910001 28 см
Сковорідка TVS Natura Induction BS793282910001 28 см
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових