з 09:00 до 21:00
Вимикач Aqara Aqara D1 ZiGBee розумний 1-клавіша з нульовою лінією (QBKG23LM)
Вимикач Aqara Aqara D1 ZiGBee розумний 1-клавіша з нульовою лінією (QBKG23LM)
999

Вимикач Aqara Aqara D1 ZiGBee розумний 1-клавіша з нульовою лінією (QBKG23LM)

В наявності
Код: 561040
1 499 грн
999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Нова серія розумний вимикачів Aqara D1. Що оновили? Світлодіодні індикатори перенесли з нижнього торця, на самі клавіші, тому їх краще видно, клавіші стали трохи менше — за рахунок збільшеної рамки. Хворобою першій версії були важелі, які впливають на мікроперемикачі. Вони з часом виходили з ладу, що потребує невеликого ремонту. У другій версії недолік усунули, конструкція стала простіше і надійніше.

Легкий спосіб зробити звичайне освітлення — розумним. Необов'язково міняти лампочки на розумні, щоб управляти ними через додаток або голосових помічників. Замість цього, можна замінити тільки вимикач.

Вимикач додасть звичайної люстрі або лампочці головні переваги розумного пристрою: замість того, щоб тягнутися до вимикача, тепер можна управляти їм зі смартфона, за допомогою бездротових кнопок.

Вимикач монтується в стіну на місце звичайного і підключається до мережі 220В. При цьому, правда, доведеться замінити стандартну для України коробку під вимикач з круглої на квадратну.
Для роботи даного вимикача потрібна нульова лінія!

Розмикання і замикання контактів відбувається за допомогою реле, тому немає різниці між фізичним натисненням на кнопку та управлінням вимикачем зі смартфона.

Після установки, вимикач зв'язується з Aqara Hub по бездротовому протоколу Zigbee. Тепер вимикачем можна управляти через додаток Aqara

  • Легко налаштувати в додатку Aqara для iOS, Android
  • Захист від перегріву
  • Бездротова робота з Центром розумного будинку Aqara Hub протокол Zigbee

Вимкни світло на відстані

У поспіху виходячи з дому, ти можеш випадково забути вимкнути світло. Не переживай, досить відкрити додаток в телефоні, і в один клік вимкнути будинку всі джерела освітлення.

Запалюй світло, відкриваючи двері

Повертаючись додому після роботи, при відкритті вхідних дверей, світло включиться автоматично. У той же момент пропаде вся втома і можна буде насолодитися чудовим ввечері.

Легке і просте удосконалення

Настінний вимикач Aqara монтується легко і зручно. Не потрібно замінювати всі старі джерела освітлення і проводку, можна просто замінити настінні вимикачі, для того, щоб оперативно управляти різними освітлювальними приладами. Підходить для використання з широким асортиментом джерел освітлення, дозволяє легко додати звичайних освітлювальних приладів інтелектуальні функції.

Пов'язує в одне ціле безліч приладів

Ти можеш реалізувати безліч сценаріїв використання підключивши інші інтелектуальні пристрої. Коли в будинку з'являється унікальний протокол Zigbee безліч пристроїв додасться до системи. Максимальна швидкість якої збільшиться, в плоть до того, що можна зменшити час відгуку приладів і зробити управління ще більш плавним.

Характеристики Вимикач Aqara Aqara D1 ZiGBee розумний 1-клавіша з нульовою лінією (QBKG23LM)
Основні
Функціональні можливості
Бездротове управління
ZiGBee
Фізичні параметри
Колір
Матеріал корпуса
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Вимикач Aqara Aqara D1 ZiGBee розумний 1-клавіша з нульовою лінією (QBKG23LM)
Вимикач Aqara Aqara D1 ZiGBee розумний 1-клавіша з нульовою лінією (QBKG23LM)
1 499 грн 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових