з 09:00 до 21:00
Вимикач Aqara WS-EUK01 настінний без нейтралі, 1-клавіша
Вимикач Aqara WS-EUK01 настінний без нейтралі, 1-клавіша
1 649
ВИМИКАЧ AQARA WS-EUK01 НАСТІННИЙ БЕЗ НЕЙТРАЛІ, 1-КЛАВІША 0
ВИМИКАЧ AQARA WS-EUK01 НАСТІННИЙ БЕЗ НЕЙТРАЛІ, 1-КЛАВІША 1
ВИМИКАЧ AQARA WS-EUK01 НАСТІННИЙ БЕЗ НЕЙТРАЛІ, 1-КЛАВІША 2
ВИМИКАЧ AQARA WS-EUK01 НАСТІННИЙ БЕЗ НЕЙТРАЛІ, 1-КЛАВІША 3
ВИМИКАЧ AQARA WS-EUK01 НАСТІННИЙ БЕЗ НЕЙТРАЛІ, 1-КЛАВІША 4

Вимикач Aqara WS-EUK01 настінний без нейтралі, 1-клавіша

Код: 598588
В наявності
1 649 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Використовується протокол бездротового зв'язку Zigbee 3.0*, являє собою інтелектуальний перемикач, який вмикає та вимикає світло та інші електричні пристрої. Після прив'язування до контролера Aqara він може вести віддалене керування через застосунок Aqara Home, керування часом й інші функції, а також може працювати з іншими інтелектуальними пристроями в системах автоматизації розумного дому.

Особливості моделі:

• Нейтрального дроту немає.
• Всебічна сумісність: підтримує найпопулярніші голосові помічники та екосистеми: HomeKit, Alexa, Google, IFTTT**, Аліса, Маруся.
• Протокол Zigbee 3.0*: користуйтеся перевагами найшвидшої, найстабільнішої та найенергоефективнішої технології розумного дому. Найкраща стабільність та сумісність (більш стандартизований протокол), більше функцій.
• Підтримка круглих настінних коробок: окрім квадратних настінних коробок 86 мм, H1 EU також підтримує круглі європейські настінні коробки.
• Конструкція преміумкласу та металевий каркас: у H1 EU використовується преміумдизайн, якому віддає перевагу більшість наших користувачів. Металевий каркас робить його жорсткішим і довговічнішим.
• Підтримка двобічного настроювання за допомогою бездротового перемикача H1: наявне двобічне настроювання можна оновити до інтелектуального за допомогою настінного перемикача H1 EU та бездротового перемикача H1, які можна розмістити поверх наявної настінної коробки або на будь-якій плоскій поверхні, наприклад, на стіні, за допомогою липкої накладки, що додається.
• Перетворення на функцію перемикача бездротового зв'язку: кнопку перемикача можна перепризначити, щоб отримати додатковий «перемикач бездротового зв'язку», у той час як керування освітленням відбуватиметься автоматично.
• Захист від перегрівання: із захистом від перегрівання ви можете бути впевнені, що ваш дім у безпеці.
• Настроювання поведінки світлодіодного індикатора. Світлодіодний індикатор можна настроїти за допомогою програми Aqara Home. Відтепер ви зможете вибрати, чи ви хочете повністю вимкнути його, ввімкнути його за ввімкненого перемикача або навпаки. * Не всі ці опції доступні для версії No Neutral.
• Модульна конструкція: перемикач складається з двох частин: «релейної» частини та «кнопкового» модуля. Кнопковий модуль*** можна замінити на інший у майбутньому або в разі несправності. * Потрібен контролер хаб Zigbee 3.0 Aqara (включно з M1S, M2 та/або камерами G2H) ** IFTTT може бути недоступним на момент запуску. *** Наразі немає доступних доповнень.

Характеристики
Функціональні можливості
Бездротове управління
ZiGBee
Фізичні параметри
Колір
Матеріал корпуса
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Вимикач Aqara WS-EUK01 настінний без нейтралі, 1-клавіша
Вимикач Aqara WS-EUK01 настінний без нейтралі, 1-клавіша
1 649 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових