з 09:00 до 21:00
Зарядна станція Choetech BS002-EU-BK 300W
Зарядна станція Choetech BS002-EU-BK 300W
5 999
ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ CHOETECH BS002-EU-BK 300W 0
ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ CHOETECH BS002-EU-BK 300W 1
ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ CHOETECH BS002-EU-BK 300W 2
ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ CHOETECH BS002-EU-BK 300W 3
ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ CHOETECH BS002-EU-BK 300W 4

Зарядна станція Choetech BS002-EU-BK 300W

Код: 738689
В наявності
5 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Потужний багатопортовий генератор на 300 Вт

Висока потужність (299,5 Вт*год/83200 мА*год) у компактному та портативному корпусі AC/ DC/ USB ВИХОДИ: 230 В змінного струму (300 Вт), 2 виходи постійного струму, 3 порти USB A, 1 порт USB C PD та 1 автомобільний порт постійного струму. Це найбільш портативна універсальна електростанція, яка може задовольнити будь-які потреби: зарядити ноутбук, міні-кулер, дрон та іншу електроніку на природі під час кемпінгу.

Екологічно чисте джерело живлення

Екологічно чиста електростанція використовує технологію чистої синусоїди, яка безпечно живить електронні пристрої, забезпечуючи їх чистою, стабільною електроенергією, такою ж надійною та безпечною, як і та, яку ви отримуєте вдома. Без газу і може легко заряджатися від сонячної панелі, забезпечуючи та зберігаючи безкоштовну та екологічно чисту енергію. Працює безшумно, без вихлопних газів. (Вентилятор охолодження збоку генератора видає легкий звук під час роботи)

Ефективний сонячний генератор

Цю електростанцію можна заряджати кількома способами: акумулятор можна повністю зарядити за допомогою сонячної панелі потужністю 100 Вт (не входить до комплекту); підключивши до розетки змінного струму; за допомогою зарядного пристрою потужністю 60 Вт; також його можна зарядити, підключивши до автомобільної розетки на 12 В (автомобільний зарядний пристрій входить до комплекту). Ви можете використовувати цю електростанцію як аварійне/резервне джерело живлення для телефону, невеликого вентилятора, ноутбука, радіо тощо.

Готова до подорожей на свіжому повітрі

Тонкий дизайн зі зручною ручкою для перенесення, беріть цю резервну батарею з собою куди завгодно: незалежно від того, де ви перебуваєте — на природі чи вдома, ми створили для вас спосіб, щоб ви ніколи не розрядилися і завжди залишалися на зв'язку. Цей генератор оснащений вбудованим світлодіодним ліхтарем з 4 режимами освітлення (м'який, яскравий, SOS і стробоскоп), який може стати в пригоді в будь-якій надзвичайній ситуації на природі.

Військовий рівень збірки

Корпус з авіаційного алюмінієвого сплаву та матеріал ABS зміцнює краї, зручна ручка та протиковзкий килимок внизу захищають пристрій від пошкоджень. Електростанція має вбудований захист від надмірного струму, перенапруги та перегріву, що забезпечує безпеку ваших пристроїв.

Незамінний для автофургона/фургона

Має виходи змінного/постійного струму/USB: 110 виходів змінного струму (300 Вт), 2 виходи постійного струму, 3 порти USB-A, 1 порт USB C PD і 1 автомобільний порт постійного струму. Генератор може широко використовуватися як в приміщенні, так і на вулиці: вдома, в офісі, під час подорожі або кемпінгу тощо. Зарядіть його та закиньте на заднє сидіння автомобіля. Будьте в безпеці.

Портативне джерело живлення

Важить лише 8,05 фунтів зі зручною ручкою - ідеальний розмір для подорожей: ідеально поміститься у вашому рюкзаку або на задньому сидінні під час тривалих поїздок: увімкніть музику, запустіть дрон, увімкніть світло, заряджайте телефон та інші корисні прилади.

Автономний компаньйон

Цей масивний генератор потужністю 300 Вт може заряджатися від сонячної панелі потужністю 100 Вт і виробляє надзвичайно низький рівень викидів, що робить його екологічно чистим. Крім того, не вимагає бензину і не виділяє токсичних випарів, цей екологічно чистий електрогенератор абсолютно безпечний для використання у вашому будинку, наметі та автомобілі.

Характеристики
Основні
Тип
зарядна станція
Тип акумулятора
відсутність даних
Батарея
Підключення пристроїв
DC, автомобільна розетка (прикурювач) х 1, USB Type-C, USB Type-A, 1 х розетка 220 в
Ємність, Вт*год
299.5 Вт*год
Фізичні параметри
Вага
3.7 кг
Параметри заряду пристроїв
Призначення
для смарт-годинників та браслетів, для телефонів, для павербанків, для фотоапаратів, для дрібної побутової техніки, для ноутбуків, для планшетів, для роутерів
Номінальна потужність
300 Вт
Форма вихідного сигналу
синусоїда (PSW)
Параметри заряду станціїї
Зарядка батареї
заряджання від сонячної панелі, заряджання від автомобіля, від розетки
Додаткові властивості
Додаткові функції
ручка для перенесення, вбудований ліхтарик, дисплей
Можливість підключення сонячної панелі
так
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Зарядна станція Choetech BS002-EU-BK 300W
Зарядна станція Choetech BS002-EU-BK 300W
5 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових