з 09:00 до 21:00
Зварювальний апарат СТАЛЬ Multi Mig-305 Profi
Зварювальний апарат СТАЛЬ Multi Mig-305 Profi

Зварювальний апарат СТАЛЬ Multi Mig-305 Profi

Код: 494505
Закінчився
Продано
Опис

Раніше придбати напівавтомат для дому було нездійсненною мрією через дорожнечу самого обладнання, але сьогодні ми можемо запропонувати Вам широкий спектр побутових моделей за найбільш вигідною ціною, і одним з таких апаратів є Зварювальний напівавтомат Сталь MULTI - MIG-305 PROFI. Ми хочемо звернути Вашу увагу не тільки на те, що він коштує дешево, але і на те, що сам по собі він надійний, довговічний, ефективний у плані роботи і продуктивний. Його можна використовувати для зварювання як тонкого листового металу, так і товстого металу, наприклад, швелерів і куточків при зборі металевих конструкцій.

Функція зварювання алюмінію

Ми хочемо порекомендувати Вам купити зварювальний напівавтомат для будинку Сталь MULTI - MIG-305 PROFI, представлена модель отримала величезну популярність і затребуваність завдяки тому, що має розширені можливості в роботі. Її додатковий функціонал дозволить Вам зварювати навіть алюміній, що є значним показником для такого обладнання.

MIG/MAG/MMA - режими зварювання

Зверніть увагу на широкий перелік типів зварювання, з якими може впоратися представлена модель. Вона може працювати як в середовищі захисних газів в режимі напівавтоматичного подачі дроту, тобто MIG/MAG, так і в режимі ручного дугового зварювання штучним електродом постійним струмом в режимі ММА. Така гнучкість дозволить підібрати оптимальний режим для будь-якої ситуації, Ви зможете легко впорається з будь-якою поставленою задачею незалежно від її характеру. Примітно те, що з одного режиму в інший апарат переходить одним перемиканням тумблера.

Повна комплектація

Ви можете не сумніватися в тому, щоб купити зварювальний напівавтомат дешево Сталь MULTI - MIG-305 PROFI. Дана модель поставляється вже разом зі всім необхідним для успішної роботи на ділянці і в майстерні, в комплект входить вся гарнітура, необхідна для виконання зварювання в обох режимах, так що він не вимагає додаткових придбань.

Широкий діапазон зварювального струму

Ми хочемо акцентувати Вашу увагу на тому, що сам по собі зварювальний апарат продуктивний і надійний, до того ж гнучкий в плані використання. його система плавного регулювання зварювального струму дозволить підібрати оптимальні характеристики у відповідності з товщиною зварюваного металу, а також товщиною дроту або електрода. Сама регулювання здійснюється в широкому діапазоні 50-305 А.

Працює в діапазоні напруг - 180-240 В

Завдяки використанню якісного блоку живлення і мережевого фільтра, сам по собі апарат пристосований до роботи в мережах з нестабільною напругою. Купити зварювання для будинку Сталь MULTI - MIG-305 PROFI вірне рішення, вона не боїться стрибків і перепадів, а також показує нормальний робочий результат навіть за умови осідання напруги в мережі до 180 В, що особливо актуально для домашніх майстрів.

Два цифрових дисплея

Зверніть увагу на те, що в апарата на панелі керування два дисплея. Вони дозволить Вам регулювати параметри роботи самого зварювального інвертора з особливою точністю. Самі дисплей виконані так, що їх дані зчитуються гранично просто, що важливо для будь-якого інструменту.

Робота з дротом

Ми хочемо помітити те, що посилена втулка і привід забезпечують можливість використання котушки з дротом, вага якої буде від 1 до 5 кг. Крім того, апарат придатний для роботи з дротом обмідненої типу, а також з флюсового дротом для роботи в середовищі без захисного газу.

Функції Anti Stick, Hot Start, Arc Force

Представлена модель має всі функції доступні інвертора, а саме гарячий старт для простоти розпалювання дуги, антизалипания для захисту від прожарювання серцевини електрода при прилипання, а також форсажу дуги, який знижує ризик прилипання електрода і забезпечує стабільну зварювальну дугу.

Євро-рукав

Купити зварювальний напівавтомат з еврорукавом вірне рішення, Сталь MULTI - MIG-305 PROFI легко піддається обслуговування і зручний в плані транспортування завдяки системі знімного рукава.

Комплектація:

  • Набір кабелів для зварювання в режимі ММА (кабель з електродотримачем 1,7 м і кабель маси 1,3 м)
  • Євро-рукав – 3 м.
  • Захисний зварювальний щиток, щітка-молоток.
  • Контактні наконечники: 0.6+0.8+0.9+1.0 +1.0 AL.
  • Інструкція.
Характеристики
Вага
Напруга
Захист від перегріву
Стан товару
Новий
Товщина дроту

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Зварювальний апарат СТАЛЬ Multi Mig-305 Profi
Зварювальний апарат СТАЛЬ Multi Mig-305 Profi
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових