з 09:00 до 21:00
Зварювальний апарат Kende IN-285
Зварювальний апарат Kende IN-285

Зварювальний апарат Kende IN-285

Код: 494517
Закінчився
Продано
Опис

Kende IN-285 — невеликий зварювальний інвертор побутового класу, призначений для проведення зварювальних робіт у режимі ручного дугового зварювання (ММА). Працювати він може з будь-якими типами електродів, що не перевищують діаметра 5 мм. Дуже добре справляється з неіржавкою сталлю, чавуном та кольоровими металами.

Показник найменшого зварювального струму становить 20 А, тоді як найвище його значення дорівнює 285 А. Такий широкий діапазон дає змогу зварювати тонкі листи металу або ж працювати з грубшими матеріалами, отримуючи рівний, з незначною опуклістю зварений шов.

Робота інвертора можлива у разі наявності звичайної побутової розетки напругою 220 В. Він захищений від перевантаження й обладнаний електронним дисплеєм.

Що стосується зовнішньої конструкції, то пристрій обшитий міцним металом, який виконує функцію захисту від попадання всередину пилу, бруду та інших зовнішніх елементів. Примусова система повітряного охолодження, забезпечує нормальний температурний режим у будь-яких умовах експлуатації.

У стандартній комплектації, передбачені всі необхідні аксесуари, тому розпочати роботу з обладнання можна відразу ж після його купівлі.

Особливості:

  • Внутрішня друкована плата має захисне покриття, яке протистоїть впливу вологи та пилу
  • Блок живлення нового типу дає змогу безперебійно працювати у разі суттєвих перепадів вихідної напруги (100 — 240 В)
  • Примусова система повітряного охолодження, забезпечує якісний повітрообмін, сприяючи тривалій роботі обладнання
Характеристики

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Зварювальний апарат Kende IN-285
Зварювальний апарат Kende IN-285
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових