з 09:00 до 21:00
Зволожувач повітря Deerma Humidifier DEM-SJS100 White
Зволожувач повітря Deerma Humidifier DEM-SJS100 White
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ DEERMA HUMIDIFIER DEM-SJS100 WHITE 0
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ DEERMA HUMIDIFIER DEM-SJS100 WHITE 1
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ DEERMA HUMIDIFIER DEM-SJS100 WHITE 2
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ DEERMA HUMIDIFIER DEM-SJS100 WHITE 3
Зволожувач повітря Deerma Humidifier DEM-SJS100 White 4

Зволожувач повітря Deerma Humidifier DEM-SJS100 White

Код: 690553
Закінчився
Продано
Опис

Компактний та економічний зволожувач повітря

Якість повітря вдома – одна з головних умов не лише затишку, а й здоров'я. У більшості міських квартир повітря недостатньо зволожене влітку, а взимку, коли працюють батареї, рівень вологості стає ще нижчим.

Створи ідеальний мікроклімат для життя

Компанія DEERMA пропонує універсальне та доступне розв'язання питання вологості повітря — компактний та простий у використанні зволожувач DEERMA Humidifier! Це просто знахідка — гаджет подбає про насичення повітря в приміщенні площею до 25 м.кв., і подарує вам релакс, розслаблення та зволоження шкіри!

Мінімалістичний дизайн у стилі Hi-tech

DEERMA Humidifier відмінно впишеться в будь-який інтер'єр – зволожувач виконаний у циліндричній формі із міцного та безпечного ABS-пластику: верхня частина циліндра рифлена, а нижня гладка. Компактні розміри (22,4 х 20,8 х 33 см) дозволять встановити його навіть у приміщенні, де мало вільного місця. Гаджет дуже просто розбирається і збирається — його зручно доглядати і легко мити.

Повітря з улюбленим смаком

Купуючи DEERMA Humidifier, ви розв'язуєте питання зволоження та бонусом отримуєте функцію ароматерапії! Так, можна викинути всі інші аромадифузори. Для створення приємного аромату в приміщенні достатньо крапнути пару крапель ефірної олії в контейнер з фільтром — тепер пара буде наповнювати кімнату бажаним запахом! Наприклад, олія лаванди допоможе розслабитися після робочого дня, а евкаліпт стане чудовою профілактикою під час застуд.

Великий обсяг та висока пропускна здатність

Об'єм бака девайса вміщує 5 літрів рідини. За годину роботи зволожувача витрачається 275 мл. При безперервній роботі цього вистачить на світловий день (близько 12-ї години). Підливати воду не важко – просто піднести глечик до отвору на кришці прямо під час роботи. Девайс самостійно сигналізує необхідність поповнення запасів рідини – світловий індикатор показує, якщо вода закінчується.

Управління та особливості

Перед увімкненням необхідно наповнити бак водою. Керування здійснюється двома кнопками: перша включає світловий індикатор, а друга (у формі поворотного коліщатка) допомагає налаштувати інтенсивність та швидкість подачі пари. DEERMA Humidifier не гуде під час роботи – рівень шуму лише 34 дБ! Він не завадить навіть найчутливішому сну.

Будь модним – дихай здоровим повітрям!

Оптимальна вологість у житлових приміщеннях повинна перебувати на позначці 40-60% (залежно від сезону). Відхилення у той чи інший бік негативно впливають на самопочуття, зовнішній вигляд рослин, стан меблів та предметів побутової техніки. Зволожувач DEERMA Humidifier – стильний аксесуар, який допоможе уникнути зневоднення організму, сухості шкіри та стане ефективною профілактикою захворювань дихальних шляхів.

Характеристики
Основні характеристики
Тип
зволожувач повітря
Метод зволоження
Площа приміщення
20-25 м/кв
Споживана потужність
25 Вт
Рівень шуму (макс.), дБ
35
Витрати води
330 мл/год
Ємність резервуара для води, л
5
Максимальний час безперервної роботи
12 год
Функціональні можливості
Фільтри
відсутні
Оснащення і функції
Додатково
ароматизація
Фізичні параметри
Вага
2.8 кг
Розміри, мм
224 x 208 x 330 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Зволожувач повітря Deerma Humidifier DEM-SJS100 White
Зволожувач повітря Deerma Humidifier DEM-SJS100 White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових