з 09:00 до 21:00
Зволожувач повітря Baseus Time Aromatherapy Machine Humidifier DHSG-0G Dark Gray 75ml
Зволожувач повітря Baseus Time Aromatherapy Machine Humidifier DHSG-0G Dark Gray 75ml
749
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ BASEUS TIME AROMATHERAPY MACHINE HUMIDIFIER DHSG-0G DARK GRAY 75ML 0
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ BASEUS TIME AROMATHERAPY MACHINE HUMIDIFIER DHSG-0G DARK GRAY 75ML 1
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ BASEUS TIME AROMATHERAPY MACHINE HUMIDIFIER DHSG-0G DARK GRAY 75ML 2
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ BASEUS TIME AROMATHERAPY MACHINE HUMIDIFIER DHSG-0G DARK GRAY 75ML 3
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ BASEUS TIME AROMATHERAPY MACHINE HUMIDIFIER DHSG-0G DARK GRAY 75ML 4
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ BASEUS TIME AROMATHERAPY MACHINE HUMIDIFIER DHSG-0G DARK GRAY 75ML 5
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ BASEUS TIME AROMATHERAPY MACHINE HUMIDIFIER DHSG-0G DARK GRAY 75ML 6
Зволожувач повітря Baseus Time Aromatherapy Machine Humidifier DHSG-0G Dark Gray 75ml 7

Зволожувач повітря Baseus Time Aromatherapy Machine Humidifier DHSG-0G Dark Gray 75ml

Код: 702073
В наявності
749 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

2 в 1 - зволоження і ароматизація

Автомобільний зволожувач Baseus Time Aromatherapy забезпечує ідеальну атмосферу в машині завдяки відмінній функціональності. Він гарантує підтримку оптимальної вологості повітря та приємний аромат в салоні автомобіля. Компактний, стильний зволожувач працює ефективно, за рахунок ретельно продуманої конструкції. Це свіже повітря, де б ви не знаходилися. Універсальність, висока якість, стиль і безпека — переваги даної моделі.

Стильний дизайн

Компактний зволожувач-ароматизатор відрізняється привабливим дизайном і ергономічною конструкцією. Корпус пристрою має циліндричну форму без гострих кутів. В якості матеріалу корпусу використовується надійний високоякісний алюмінієвий сплав. Його використання гарантує легкість, міцність і довговічність зволожувача. Висока якість і стильний дизайн дозволяють використовувати його в будинку, офісі, автомобілі та ін.

Приємний аромат в салоні

Модель 2 в 1 може служити в якості ароматизатора. Позбавтеся від неприємних запахів в салоні автомобіля, використовуючи ефірні масла та додаючи їх в воду. За допомогою ароматерапії ви зможете освіжити повітря та надати лікувальну дію за рахунок ароматичних масел. Компактний зволожувач Baseus Time Aromatherapy — це відмінний варіант для сеансів ароматерапії за рахунок простоти використання. Додайте трохи масла апельсина або грейпфрута в воду для створення бадьорої атмосфери в автомобілі або будинку.

Зволоження повітря

Портативний гаджет позбавить повітря в автомобілі від неприємної і шкідливої для організму людини сухості. Цей невеликий прилад має резервуар об'ємом 75 мл для води та вихідний отвір на верхній круглій межі. Ефективне дрібнодисперсне розпилення дозволяє отримати оптимальний рівень вологості повітря для створення комфортної здорової атмосфери в автомобілі або за робочим столом, вдома в спальні, кабінеті тощо. Ідеальний гаджет для оздоровлення.

Високоякісна система розпилення

Конструкція системи зволоження ретельно розроблена та відрізняється надійністю. Потужний турбо-вентилятор створює сильний повітряний потік, за допомогою якого вода, проходячи через фільтраційний розпилювач, розбивається на мікрочастинки. Ці найдрібніші частинки води насичують повітря, створюючи своєрідну хмару. Об'єму води в зволожувачі повністю вистачає, щоб освіжити салон автомобіля, невелику спальню або робочий кабінет. Зручне USB підключення гарантує комфорт використання.

Регулювання рівня вологості

Функціональний зволожувач-ароматизатор дозволить вибрати бажаний режим зволоження з двох попередньо встановлених. Всього одним натисканням на кнопку можна поміняти тип розпилення. Вибирайте постійний потік або переривчастий. Перший буде ідеально підходити для насичення сухого повітря вологою. А другий режим можна використовувати для сеансів ароматерапії та створення приємного аромату в салоні авто або кімнаті. Якщо в контейнері зволожувача закінчиться вода, то він автоматично вимкнеться.

Характеристики
Основні характеристики
Метод зволоження
Площа приміщення
Споживана потужність
6 Вт
Витрати води
35 мл/год
Ємність резервуара для води, л
0.075
Функціональні можливості
Оснащення і функції
Додатково
USB підключення, розмір 132х70х70 см, перемикання режимів зволоження однією кнопкою, автомобільний зволожувач і ароматизатор повітря має резервуар об'ємом 75 мл для води і вих, потужність 6 Вт, обсяг розпилення 20-35 мл/год., доповнюється ароматичною ефірною олією, безперервне і переривчасте дворівневе розпорошення, дрібнодисперсне розпорошення дозволяє отримати оптимальний рівень вологості повітря для ст
Фізичні параметри
Матеріал
алюмінієвий сплав
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Зволожувач повітря Baseus Time Aromatherapy Machine Humidifier DHSG-0G Dark Gray 75ml
Зволожувач повітря Baseus Time Aromatherapy Machine Humidifier DHSG-0G Dark Gray 75ml
749 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових