з 09:00 до 21:00
Звукова карта Asus Xonar AE
Звукова карта Asus Xonar AE
2 617
ЗВУКОВА КАРТА ASUS XONAR AE 0
ЗВУКОВА КАРТА ASUS XONAR AE 1
ЗВУКОВА КАРТА ASUS XONAR AE 2

Звукова карта Asus Xonar AE

Код: 372221
В наявності
2 617 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 36 місяців
Опис

Xonar AE – це звукова карта формату PCIe, яка може похвалитися чудовою якістю звучання в іграх та інших мультимедійних програмах. Вона вміє виводити 7.1-канальний звук високої чіткості (192 кГц/24 біта) із співвідношенням сигнал/шум 110 дБ, а при використанні навушників її вбудований 150-омний підсилювач забезпечить чудову деталізацію та потужний бас. Для підвищеної чистоти звучання пристрій має спеціальний електромагнітний екран.

Заворожливий звук в іграх

Просторове звучання у форматі високої роздільної здатності

Завдяки підтримці багатоканального (7.1) звуку у форматі високої чіткості (192 кГц/24 біта), Xonar AE чудово підходить для сучасних ігор, фільмів та музики.

Можливість заміни операційного підсилювача

Операційний підсилювач звукової карти Xonar AE не припаяний до друкованої плати, а встановлюється в гніздо. Завдяки такому конструкторському рішенню користувач може легко змінити відтінок звучання, підібравши та встановивши операційний підсилювач на свій смак.

Співвідношення сигнал/шум на рівні 110 дБ

Високоякісний цифро-аналоговий перетворювач ESS 9023P, що використовується на даній звуковій карті, має чудові характеристики. Співвідношення сигнал/шум цього аудіорішення становить 110 дБ.

Вбудований підсилювач для навушників

Xonar AE має високоякісний 150-омний підсилювач, який забезпечить деталізований звук і потужний бас усім геймерам, які віддають перевагу грати в навушниках.

Мінімізація спотворень

Технологія Hyper Grounding

Завдяки ексклюзивній технології Hyper Grounding, що застосовується під час виготовлення друкованої плати пристрою, аудіосигнал передається з мінімальним рівнем спотворень.

Електромагнітне екранування

Зворотний бік карти покриває пластина, що є захистом від електромагнітних перешкод.

Управління звуком

Програмне забезпечення Sonic Studio для налаштування звучання

Як програмне доповнення до звукової карти Xonar AE пропонується утиліта Sonic Studio, яка дозволяє встановити безліч налаштувань: від еквалайзера до рівня гучності окремих динаміків при виведенні звуку у форматі 7.1. На відміну від інших аналогічних інструментів, що мають надто складні інтерфейси, Sonic Studio робить всі свої можливості доступними в межах одного вікна з інтуїтивно зрозумілими елементами управління.

Технологія «Ідеальний голос»

Функція «Ідеальний голос», реалізована у програмі Sonic Studio, знижує рівень шуму під час голосового спілкування. Вона буде неоціненною при командній грі по мережі.

Характеристики
Інтерфейс
Відношення сигнал/шум, дБ
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Звукова карта Asus Xonar AE
Звукова карта Asus Xonar AE
2 617 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових