з 09:00 до 21:00
Акустична система Edifier R980T Black 2.0
Акустична система Edifier R980T Black 2.0
3 299
АКУСТИЧНА СИСТЕМА EDIFIER R980T BLACK 2.0 0
АКУСТИЧНА СИСТЕМА EDIFIER R980T BLACK 2.0 1
АКУСТИЧНА СИСТЕМА EDIFIER R980T BLACK 2.0 2
АКУСТИЧНА СИСТЕМА EDIFIER R980T BLACK 2.0 3
АКУСТИЧНА СИСТЕМА EDIFIER R980T BLACK 2.0 4
АКУСТИЧНА СИСТЕМА EDIFIER R980T BLACK 2.0 5
Акустична система Edifier R980T Black 2.0 6

Акустична система Edifier R980T Black 2.0

Код: 300754
В наявності
3 299 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Ваш оптимальний вибір

Бюджетна компактна активна акустична система R980T є ефективним рішенням для робочого місця та невеликих приміщень. Це нове покоління активних акустичних систем. Нова модель оснащена цифровим підсилювачем класу D, виконаним на популярній схемі TAS5707 - 20-W Stereo I2S Audio Power Amplifier with Speaker EQ and DRC від Texas Instruments під керуванням STM8S103 та АЦП PCM1808. Цифровий блок живлення виконано на імпульсному трансформаторі. R980T розвиває загальну вихідну потужність 24W RMS. Компактні розміри стовпчиків легко дозволяють їх розмістити на будь-якому робочому столі. Короткий дизайн легко і ненав'язливо впишеться в будь-який інтер'єр.


Якість звуку яка вражає

R980T розвиває загальну вихідну потужність 24W RMS. Колонки побудовані за двосмуговою схемою, на базі 4 дюймових басових динаміків оригінальної конструкції та шовкових твіттерів розміром 13 мм. Плата, корпус, динаміки та блоки живлення для цієї моделі були розроблені в лабораторіях Edifier спеціально для цієї моделі, на відміну від безіменних виробників, що збирають колонки та будь-який інший продукт із компонентів сторонніх виробників, відібраних за принципом мінімальної ціни. Edifier має повний цикл виробництва та сама виготовляє всі компоненти для своїх систем. Це дозволяє на 100% реалізувати можливості цих компонентів, оптимально розташувати компоненти на платі, облаштувати сприятливе компонування всередині колонки, оптимізувати тепловий режим, об'єм акустичної камери, мінімізувати перешкоди та наведення. Ну і, звісно, проводити детальний контроль якості на всіх етапах виробництва. Багато уваги приділяється дизайну та оздобленню колонок. Поєднання пилозахисного ковпака чорного кольору басового динаміка зі сріблясто-білим дифузором, помітно пожвавлює зовнішній вигляд фронтальної панелі.

Характеристики звуку

Для прив'язки якості звучання комплекту до його технічних характеристик ми пропонуємо до вашої уваги розглянути амплітудно-частотні характеристики (АЧХ), зняті в реальних умовах - на робочому місці з колонками, що розставлені та підключені. При цьому графік може відрізнятися від заявленого виробником і виміряного безеховій камері, проте користувачу ймовірно цікава поведінка АС в 1/8 простору. Порт фазоінвертора налаштований на 80 Гц, а смуга частот при нерівномірності +-6 дБ починається від 48 Гц. При такому мініатюрному розмірі колонок це дуже хороший результат. Взагалі вся АЧХ цієї моделі досить рівна. Викид у діапазоні 2.3 кГц - вузькосмуговий і практично не позначається на звучанні. У «голосовому» діапазоні колонки дуже лінійні, також добре виглядає графік на високих частотах. Регулятором баса звучання можна надати глибину або прозорість. Графік імпедансу немає значних провалів і дозволяє підсилювачу працювати без небажаних перевантажень.

Характеристики
Основні
Тип
акустична система
Параметри аудіо
Формат акустики
2.0
Потужність колонок
24 Вт
Кількість смуг
1
Підключення та роз'єми
Тип підключення
дротове
Бездротовий інтерфейс підключення
відсутній
Вихід на навушники
ні
Роз'єми
1 x RCA
Живлення
Тип живлення
від мережі
Фізичні параметри
Колір
чорний
Матеріал
мдф
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Акустична система Edifier R980T Black 2.0
Акустична система Edifier R980T Black 2.0
3 299 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових