з 12:00 до 21:00
Акустична система JBL One Series 104 активна, 2.0, Bluetooth
Акустична система JBL One Series 104 активна, 2.0, Bluetooth
9 999
АКУСТИЧНА СИСТЕМА JBL ONE SERIES 104 АКТИВНА, 2.0, BLUETOOTH 0
АКУСТИЧНА СИСТЕМА JBL ONE SERIES 104 АКТИВНА, 2.0, BLUETOOTH 1

Акустична система JBL One Series 104 активна, 2.0, Bluetooth

Код: 383232
В наявності
9 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Довіртеся прозорості
З JBL 104-BT ви будете чути контент, який ви створили, в істинній ясності і детальності, без будь-якого забарвлення, яка може поставити під загрозу ваші змішані рішення. 104-BT оптимізовані для розміщення на робочому столі, а їх плавний внеосевой відгук означає, що ви можете впевнено посилатися на свої мікси в широкому діапазоні.

Pro Performance, прирівнюється до розміру
Кращі в світі студії звукозапису і гастролюють артисти покладаються на монітори JBL Professional для забезпечення неперевершеної точності і продуктивності. З нашою 1-ю серією ми оптимізували цю технологію в нашому найменшому форм-факторі. Інноваційна конструкція коаксіального драйвера 104-BT Reference Monitor включає високочастотний драйвер, вирівняний з конусом НЧ-динаміка, точно окреслене для забезпечення точного відгуку, виключної деталізації і вражаючих характеристик поза осі. Результат: нейтральний, точний звук, де завгодно. Точно окреслений низькочастотний порт в корпусі працює з драйвером для подачі потужного баса на будь-якому рівні гучності.

Перевага Bluetooth

104-BT забезпечує зручність потокової передачі по Bluetooth, що дає звуковим інженерам можливість перевіряти свої мікси по Bluetooth, щоб забезпечити їх добрий перехід до звичайних сценаріїв прослуховування.

Сила і удар
Інтегрований 60-ватний підсилювач потужності класу D еталонних моніторів JBL 104-BT розподіляє потужні 30 ватт динамік.

Еталонні монітори JBL 104-BT легко інтегруються в будь-виробниче робочий простір завдяки інтелектуальним функціям, таким як елемент керування введенням на передній панелі, який вибирає Bluetooth, Aux, RCA, TRS або об'єднує всі входи - швидко перевіряє посилання або легко перемикається між завданнями, такими як відтворення вашого відстежує і приймає телефонний дзвінок. Або виберіть всі входи для простого міксу. Регулятор гучності на передній панелі дозволяє зручно регулювати рівень, не відхиляючись від приємного місця, а роз'єм для навушників на передній панелі автоматично відключає звук динаміків, забезпечуючи вам ізоляцію за один простий крок. Крім того, подвійні 1/4-дюймові симетричні, подвійні RCA і поодинокі 1/8-дюймові входи еталонних моніторів JBL 104-BT призначені для широкого спектра джерел сигналу.

Характеристики
Параметри аудіо
Потужність колонок
60 Вт
Частотний діапазон
60 - 20000 Гц
Підключення та роз'єми
Бездротовий інтерфейс підключення
Bluetooth
Фізичні параметри
Вага
4 кг
Розмір пристрою
247 x 153 x 124 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Акустична система JBL One Series 104 активна, 2.0, Bluetooth
Акустична система JBL One Series 104 активна, 2.0, Bluetooth
9 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових