з 09:00 до 21:00
Автомобільний адаптер для телефона Baseus Particular Digital Display PPS Dual Quick Charger 65W Silver
Автомобільний адаптер для телефона Baseus Particular Digital Display PPS Dual Quick Charger 65W Silver
549
АВТОМОБІЛЬНИЙ АДАПТЕР ДЛЯ ТЕЛЕФОНА BASEUS PARTICULAR DIGITAL DISPLAY PPS DUAL QUICK CHARGER 65W SILVER 0
АВТОМОБІЛЬНИЙ АДАПТЕР ДЛЯ ТЕЛЕФОНА BASEUS PARTICULAR DIGITAL DISPLAY PPS DUAL QUICK CHARGER 65W SILVER 1
АВТОМОБІЛЬНИЙ АДАПТЕР ДЛЯ ТЕЛЕФОНА BASEUS PARTICULAR DIGITAL DISPLAY PPS DUAL QUICK CHARGER 65W SILVER 2
АВТОМОБІЛЬНИЙ АДАПТЕР ДЛЯ ТЕЛЕФОНА BASEUS PARTICULAR DIGITAL DISPLAY PPS DUAL QUICK CHARGER 65W SILVER 3

Автомобільний адаптер для телефона Baseus Particular Digital Display PPS Dual Quick Charger 65W Silver

Код: 385494
В наявності
549 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Парна зарядка

Зарядний пристрій від Baseus в ексклюзивному прозорому дизайні Particular Digital Display QC + PPS Dual Quick Charger Car Charger стане універсальним помічником в автомобілі і дозволить заряджати одночасно два мобільних пристрої. Модель з цифровим дисплеєм для контролю і парою сучасних роз'ємів USB актуальна для салону будь-якого легкового або вантажного авто. Прилад допоможе швидко і безпечно поповнити заряд в телефоні, що дозволить завжди не втрачати зв'язку із зовнішнім світом.

Економія часу

Модель потужністю 65 Вт з двоканальним виходом і з підтримкою технології швидкої зарядки за стандартом QC + PPS забезпечить повноцінну швидкість зарядки телефону і ноутбука одночасно, так що можливо легко обробляти термінові документи і не відриватися від розмов з друзями ні на хвилину. Ультрасучасний інтерфейс Type-C і традиційний роз'єм USB гарантують подвійну зарядку 45 Вт + 18 Вт (63 Вт), що дозволить поповнити заряд до 60% всього за 30 хвилин.

Ексклюзивний дизайн

Повністю прозорий корпус моделі визначає футуристичність і ексклюзивність моделі. Дизайн бездоганний і актуальний для будь-якого салонного інтер'єру. Надійний корпус з авіаційного алюмінію і високоміцного пластику витримує великі навантаження, стійкий до зносу і механічних навантажень, що забезпечує бездоганний зовнішній вигляд і довгий термін служби.

Ефективно і швидко

Двоканальний автомобільний зарядний пристрій передбачає серйозну систему захисту від перегріву, так що навіть одночасний подвійний заряд є повністю безпечним і надійним. Зарядний пристрій від Baseus CCKX-C0G повільно нагрівається і швидко остигає, що підвищує пожежобезпечність. Багаторівнева система забезпечує 6 стандартів захисту від високої напруги, короткого замикання, перезарядки та ін., що гарантує абсолютну безпеку і довговічний термін служби.

Повний контроль

Інтелектуальний LED-дисплей дозволяє повністю контролювати напругу батареї, потужність струму, і своєчасно коригувати роботу пристрою. Інтерфейс системи пост і інтуїтивно зрозумілий. Дані подаються в цифровому форматі, що спрощує розшифровку. Контроль параметрів ведеться постійно, що дозволяє вчасно виявити проблему занадто низького, або навпаки завищеної напруги. Вбудований чіпсет оптимізує роботу пристрою, зупиняючи процес зарядки після досягнення 100%.

Універсальне рішення

Діапазон напруги від 12 до 24 V дозволяє активно використовувати модель пристрою як в легкових автомобілях, так і у вантажних машинах. Щільна фіксація гарантує безперервну підзарядку на дорозі будь-якої складності. Зарядний кабель комфортної довжини наданий в комплекті, що дозволить працювати з пристроєм відразу з моменту покупки. Модель актуальна для зарядки смартфонів, відеореєстраторів, планшетів, ноутбуків, GPS-реєстраторів та інших пристроїв.

Характеристики
Основні
Сумісність
універсальний
Швидке заряджання
Quick Charge 4.0
Вихідні параметри
Вихідні підключення
USB Type-C, USB Type-A
Кількість USB роз'ємів
2
Фізичні
Колір
блакитний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Автомобільний адаптер для телефона Baseus Particular Digital Display PPS Dual Quick Charger 65W Silver
Автомобільний адаптер для телефона Baseus Particular Digital Display PPS Dual Quick Charger 65W Silver
549 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових