з 09:00 до 21:00
Тримач в авто Baseus Gravity Metal Age2 Green (SUJS000006)
Тримач в авто Baseus Gravity Metal Age2 Green (SUJS000006)
399
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS GRAVITY METAL AGE2 GREEN (SUJS000006) 0
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS GRAVITY METAL AGE2 GREEN (SUJS000006) 1
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS GRAVITY METAL AGE2 GREEN (SUJS000006) 2
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS GRAVITY METAL AGE2 GREEN (SUJS000006) 3
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS GRAVITY METAL AGE2 GREEN (SUJS000006) 4
Тримач в авто Baseus Gravity Metal Age2 Green (SUJS000006) 5

Тримач в авто Baseus Gravity Metal Age2 Green (SUJS000006)

Код: 773762
В наявності
399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Надійний гравітаційний тримач телефона від Baseus

Аксесуар, який оцінять вимогливі водії. Baseus Gravity Metal Age2 має поліпшену систему кріплення в решітці повітровипускного отвору . Завдяки їй ви зможете легко встановити його у своєму автомобілі, а вся конструкція буде набагато стійкішою, ніж у випадку з тримачами зі стандартною системою. Цей тримач для телефона також оснащений точним суцільнометалевим гравітаційним механізмом. Тому він надзвичайно міцний і дуже простий у використанні. Все, що вам потрібно зробити, це покласти телефон на панель, і губки автоматично затиснуться з оптимальною силою, ефективно утримуючи телефон у стабільному положенні.

Особливості:

  • Ви можете керувати ним однією рукою - ручка має точний гравітаційний механізм. Досить покласти телефон на панель тримача, і губки затягнуться автоматично.
  • Ваш телефон буде в цілковитій безпеці під час водіння - губки тримача мають відповідний профіль. Вони також мають гумові накладки для запобігання подряпин і випадкового зісковзування телефону. Таким чином, ви зможете долати складні маршрути і круті повороти без будь-яких побоювань.
  • Ви можете легко встановити тримач у своєму автомобілі - модель кріпиться у вентиляційному отворі вашого автомобіля. Завдяки функціональній, поліпшеній системі кріплення весь процес проходить дуже гладко і комфортно, а вся конструкція зберігає стійкість, незалежно від обставин.
  • Ви отримаєте надійний аксесуар - ручка Baseus виготовлена з високоякісного металу. Тому вона довговічна та надзвичайно стійка до механічних пошкоджень, а її конструкція не скрипить, як це буває з бюджетними ручками. Вона обов'язково прослужить вам довгий час, виконуючи свою функціональність.

Автомобільний тримач для вентиляційного отвору

Тримач марки Baseus дуже простий в установці. Завдяки спеціально розробленому затиску він підходить до більшості вентиляційних отворів, які використовуються в автомобілях. Такий спосіб монтажу має дуже велику перевагу. Телефон знаходиться в такому місці, де він не відволікає водія під час руху і не обмежує видимість. На практиці ваш комфорт і безпека водіння значно підвищаться.

Автомобільний тримач для телефона, яким можна керувати однією рукою

Модель має точний гравітаційний механізм. Він працює таким чином, що губки тримача самі затискають телефон, розміщений на панелі. Таким чином, вам не потрібно користуватися кнопками, перемикачами або використовувати джерело живлення. цією ручкою можна керувати однією рукою.

Гравітаційний тримач Baseus - безпека вашого телефона

Захватні губки мають відповідний профіль для забезпечення повного захисту поміщеного в них мобільного пристрою. Крім того, їхні внутрішні поверхні забезпечені гумовими накладками. Завдяки їм телефон у тримачі не подряпається і не вислизне з нього навіть під час подолання складних маршрутів, різких поворотів або при різкому гальмуванні.

Автомобільний тримач із металевою конструкцією

Усі ключові елементи цієї моделі, як-от шестерінки та напрямні, виготовлені з високоякісного металу. Тому весь механізм є довговічним і дуже міцним. Тому ви можете користуватися ручкою, не побоюючись, що вона швидко пошкодиться. Інвестуючи в цей продукт, ви отримуєте функціональний аксесуар для вашого автомобіля на довгі роки.

Нова - більш ефективна система кріплення

Модель Metal Age II пропонує інноваційне рішення у вигляді вдосконаленої системи кріплення у вентиляційному отворі. Металевий гак з ефективним затискачем робить всю конструкцію стійкою, незалежно від манери водіння і будь-яких обставин на дорозі.

Характеристики
Основні
Тип
автомобільний тримач для смартфона
Діапазон підтримуваних діагоналей
від 4.7" до 6.7"
Сумісність
універсальний
Комплектація
автотримач. інструкція
Заряджання пристроїв
Зарядка пристрою
не підтримує
Кріплення та встановлення
Кріплення пристрою
затискач
Місце встановлення
дефлектор
Кріплення в салоні
затискач
Фізичні параметри
Колір
зелений
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Тримач в авто Baseus Gravity Metal Age2 Green (SUJS000006)
Тримач в авто Baseus Gravity Metal Age2 Green (SUJS000006)
399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових