з 09:00 до 21:00
Епілятор Philips Lumea Advanced SC1994/00 Pink White
Епілятор Philips Lumea Advanced SC1994/00 Pink White
11 999
ЕПІЛЯТОР PHILIPS LUMEA ADVANCED SC1994/00 PINK WHITE 0
ЕПІЛЯТОР PHILIPS LUMEA ADVANCED SC1994/00 PINK WHITE 1
ЕПІЛЯТОР PHILIPS LUMEA ADVANCED SC1994/00 PINK WHITE 2
ЕПІЛЯТОР PHILIPS LUMEA ADVANCED SC1994/00 PINK WHITE 3
ЕПІЛЯТОР PHILIPS LUMEA ADVANCED SC1994/00 PINK WHITE 4
Епілятор Philips Lumea Advanced SC1994/00 Pink White 5

Епілятор Philips Lumea Advanced SC1994/00 Pink White

Код: 124969
В наявності
13 999 грн
11 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Професійний підхід

Універсальний фотоепілятор PHILIPS Lumea Advanced SC1994/00 підходить для будь-якого типу шкіри і здатний в лічені хвилини легко і комфортно видалити волоски з будь-якої ділянки тіла. Хвороблива процедура епіляції залишилася в минулому, адже зі зручним приладом від світового бренду можна не просто безпечно усунути волосся, але і запобігти його подальше зростання. Всього після 12 регулярних процедур середній результат зменшення кількості волосся досягає до 71%.

Індивідуальні насадки

Модель підтримує 5 рівнів потужності, що дозволяє підібрати оптимальну інтенсивність обробки в залежності від чутливості області. Широка насадка, що працює в режимі ковзання з підвищеним числом спалахів допомагає прискорити процес фотоепіляції, що особливо актуально при обробці великих ділянок тіла на руках, ногах або животі. Спеціальна голівка з функцією одиничних випромінювань оптимально підходить для обробки делікатних зон з підвищеною чутливістю на обличчі, під пахвами і в області бікіні.

Повна безпека

Професійна технологія IPL розроблена за участю з дерматологів. Безболісність забезпечена особливістю роботи пристрою, при якій світловий потік впливає виключно на меланін кореня волоса, вводячи цибулину в стан спокою і запобігаючи подальше зростання. В результаті ріст волосся в області обробки поступово скорочується, а наявні помітно стоншуються. Світло інтенсивно поглинається лише волосками, при цьому сама шкіра його розсіює, що виключає виникнення опіків.

Підвищена ефективність

Через всього три сеанси волосків на тілі стає менше, а регулярні процедури за розкладом дозволять насолоджуватися ніжною, гладкою шкірою. При цьому процедура запобігання повторного росту волосся абсолютно безпечна і не викликає больових відчуттів навіть в чутливих областях. PHILIPS Lumea Advanced SC1994/00 повністю відповідає міжнародним стандартам якості, протестований в клінічних умовах, щоб кожен користувач міг без проблем скористатися пристроєм у себе вдома.

Прості налаштування

Інтегрований в систему чутливий датчик Skin Tone протягом усього сеансу безперервно контролює тон шкіри, миттєво реагуючи на найменшу зміну відтінку, відправляє сигнал системі оптимізації. Підбір інтенсивності спалаху світла йде на автоматичному рівні з урахуванням адаптації до нюансів кольору, що дозволяє безпечно і ефективно видаляти видимі волоски надовго. Сенсор полегшує настройку, забезпечуючи необхідні дані. Подача імпульсів припиняється зовсім, якщо колір ділянки занадто темний.

Універсальний варіант

Прилад в ексклюзивному дизайні і приємному колірному оформленні дуже зручний і простий у використанні. Збільшене світлове віконце дозволяє швидше обробляти великі ділянки тіла. Безкоштовний додаток для смартфона Lumea полегшить персоналізацію PHILIPS Lumea Advanced SC1994/00 за обраними параметрами.

Характеристики
Основні
Тип
фотоепілятор
Кількість швидкостей епіляції
5
Комплектація
футляр, насадка для тіла, епілятор, адаптер живлення, очищаюча тканина, інструкція
Живлення
Система живлення
мережа
Фізичні параметри
Колір
білий з рожевим
Додатково
Додаткові опції
регулювання потужності
Додатково
вбудований УФ-фільтр, професійна IPL-технологія
Додаткові функції
УФ-фільтр для захисту шкіри, датчик визначення типу шкіри, захист від випадкового спалаху (спрацьовує під час контакту зі шкірою)
Комплектація
Насадки
для використання нижче лінії шиї
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Епілятор Philips Lumea Advanced SC1994/00 Pink White
Епілятор Philips Lumea Advanced SC1994/00 Pink White
13 999 грн 11 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових