з 09:00 до 21:00
ФМ-модулятор Gelius Pro RGB-QC GP-FMT050 Black
ФМ-модулятор Gelius Pro RGB-QC GP-FMT050 Black
649
ФМ-МОДУЛЯТОР GELIUS PRO RGB-QC GP-FMT050 BLACK 0
ФМ-МОДУЛЯТОР GELIUS PRO RGB-QC GP-FMT050 BLACK 1
ФМ-МОДУЛЯТОР GELIUS PRO RGB-QC GP-FMT050 BLACK 2
ФМ-МОДУЛЯТОР GELIUS PRO RGB-QC GP-FMT050 BLACK 3
ФМ-МОДУЛЯТОР GELIUS PRO RGB-QC GP-FMT050 BLACK 4
ФМ-МОДУЛЯТОР GELIUS PRO RGB-QC GP-FMT050 BLACK 5
ФМ-МОДУЛЯТОР GELIUS PRO RGB-QC GP-FMT050 BLACK 6

ФМ-модулятор Gelius Pro RGB-QC GP-FMT050 Black

Код: 367508
В наявності
749 грн
649 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Gelius Pro GP-FMT050 - це універсальний пристрій, що виконує функції модулятора та заряджання, може заряджати до трьох пристроїв одночасно.

Модулятор Gelius Pro GP-FMT050 виготовлений у пластиковому корпусі, на панелі розміщено два порти USB, три кнопки керування, мікрофон, LED дисплей. Також модулятор оснащений роз'ємом Type-C, Micro-SD та має кнопку включення підсвічування. Так-так цей пристрій має яскраве різнокольорове підсвічування навколо панелі, крім того, що це просто виглядає красиво так це ще й практично, у темний час доби модулятор легше побачити в прикурювачі автомобіля. Оскільки Gelius Pro GP-FMT050 виконує функціонал двох пристроїв, про них варто розповісти окремо, спочатку розглянемо функції модулятора.

Трансмітер він FM-модулятор Gelius Pro GP-FMT050 дозволяє на автомобільній магнітолі прослуховувати музику з телефону і не тільки. Модулятор оснащений функцією бездротового зв'язку нового покоління 5.0 + EDR пристрій необхідно встановити в прикурювач і під'єднатися до нього за bluetooth звичним способом. За допомогою центральної кнопки управління також потрібно налаштувати модулятор на ту ж FM хвилю, на яку налаштована магнітола, поточну хвилю модулятора видно на LED дисплеї. Модулятор приймає сигнал FM хвиль у стандартному діапазоні частот 87.5-108 МГц. Дуже зручно, що трансмітер може відтворювати музику прямо з USB флешки або карти пам'яті, тобто можна навіть не підключатися телефоном, пристрій підтримує найбільш поширені аудіо формати: WMA, MP3, WAV, Flac.

                                                                                    

Розумний FM трансмітер оснащений мікрофоном, за його допомогою можна проводити телефонні розмови, простими словами це всім знайома функція Hands-free, для покращення якості звуку також пристрій оснащений сучасною технологією цифрової обробки сигналів. Модулятор підтримує функцію голосового помічника Google/Siri.

Як вже раніше згадувалося, він має 2 роз'єми USB, один з них швидкісний QC3.0 з силою вихідного струму 2.4а. Інший порт універсальний і використовується як для заряджання пристроїв, так і для підключення флешки. Також в автомобільній зарядці скориставшись роз'ємом Type-C можна під'єднати третій пристрій! Насправді це надзвичайна рідкість і можна сказати джек-пот, коли за допомогою одного невеликого пристрою ви можете в автомобілі заряджати три гаджети одночасно, можете відтворювати з телефону, USB накопичувача або карти пам'яті музику через магнітолу, отримайте функцію "вільні руки".

Характеристики
Основні
Тип
FM-модулятор
Діапазон FM частот
87.5 - 108 мГц
Інтерфейси
Інтерфейс підключення
Bluetooth
Функціонал
Підтримка карт пам'яті
Micro SD
Підтримувані аудіо-формати
WMA, WAV, MP3, FLAC
Живлення
Зарядний струм (USB)
QC3.0
Додаткові властивості
Особливості
вбудований мікрофон, підсвічування дисплея
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

ФМ-модулятор Gelius Pro RGB-QC GP-FMT050 Black
ФМ-модулятор Gelius Pro RGB-QC GP-FMT050 Black
749 грн 649 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових