з 09:00 до 21:00
ФМ-модулятор Baseus Enjoy Car Black Wireless MP3 Charger 3.4A (CCLH-01)
ФМ-модулятор Baseus Enjoy Car Black Wireless MP3 Charger 3.4A (CCLH-01)
499
ФМ-МОДУЛЯТОР BASEUS ENJOY CAR BLACK WIRELESS MP3 CHARGER 3.4A (CCLH-01) 0
ФМ-МОДУЛЯТОР BASEUS ENJOY CAR BLACK WIRELESS MP3 CHARGER 3.4A (CCLH-01) 1
ФМ-МОДУЛЯТОР BASEUS ENJOY CAR BLACK WIRELESS MP3 CHARGER 3.4A (CCLH-01) 2
ФМ-МОДУЛЯТОР BASEUS ENJOY CAR BLACK WIRELESS MP3 CHARGER 3.4A (CCLH-01) 3
ФМ-МОДУЛЯТОР BASEUS ENJOY CAR BLACK WIRELESS MP3 CHARGER 3.4A (CCLH-01) 4
ФМ-МОДУЛЯТОР BASEUS ENJOY CAR BLACK WIRELESS MP3 CHARGER 3.4A (CCLH-01) 5

ФМ-модулятор Baseus Enjoy Car Black Wireless MP3 Charger 3.4A (CCLH-01)

Код: 523636
В наявності
499 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Універсальне розв'язання проблем

Фірмовий FM-трансмітер Baseus Enjoy Car Wireless MP3 Charger об'єднує в собі відразу дві корисні функції, працюючи як зарядний пристрій для будь-якого зовнішнього мобільного апарату, і в якості транслятора музичних композицій. Модель дозволить насолоджуватися улюбленою музикою і підтримувати заряд акумулятора смартфона на належному рівні. Корисний атрибут для сучасного автомобіля, який завжди стане в пригоді в дорозі й особливо далеко від цивілізації.

Розумне шумозаглушення

Інтегрований чіпсет з фірмовою технологією оптимізації ланцюга і двоядерним процесором MCU + DSP дозволяє ефективно усунути будь-який шум фону, що глушить перешкоди частоти і забезпечує приємний слуху чистий, бездоганний звук. Модель оснащена парою інтерфейсів USB і картрідером, що дозволить синхронізувати з пристроєм будь-який зовнішній носій і значно розширити можливості відтворення.

Трансляція на вищому рівні

Діапазон FM-частот вражає: від 87,5 до 108 МГц, що дозволить налаштуватися на будь-яку популярну радіохвилю. Відтворення музики з TF-картою на 32 Гб або usb-диском, а також через традиційний вихід AUX – це додаткова можливість роботи з будь-якими зовнішніми пристроями. Модель підтримує будь-які стандарти аудіоформати, включаючи формати MP3, WMA, FLAC, WAV, що допомагає відтворювати мелодії в найкращому цифровому форматі.

Комфортне управління

Інтерфейс панелі управління простий і інтуїтивно зрозумілий. Різні функції інтегровані в круглі кнопки, а наявність функціональних зон оптимізує процес налаштування. Зручна велика поворотна ручка дозволяє легко регулювати параметри. Навігація гучного зв'язку дозволить безпечно відповідати на вхідні дзвінки. Особистий смартфон можна синхронізувати з пристроєм для аудіо навігації через автомобільні колонки, що дозволить комфортно спілкуватися з рідними і друзями і підвищить безпеку на дорозі.

Корисна опція

Функція запам'ятовування дозволить Baseus Enjoy Car Wireless продовжити трансляцію по заданому списку композицій навіть після випадкового відключення живлення. При цьому функція пам'яті активується автоматично. Парний зарядний порт стандарту USB A дозволить заряджати відразу два телефони, планшета, ноутбука, що актуально для великої багатолюдної компанії. Підтримка технології Bluetooth забезпечить комфортний і безпечний бездротовий зв'язок з будь-яким зовнішнім джерелом.

Зручний контроль

Модернізований світлодіодний цифровий дисплей забезпечує точну індикацію роботи пристрою в зрозумілому символічному форматі. Інтерфейс простий і зрозумілий, відгук системи миттєвий, так що демонстрація напруги йде відразу після включення. Світло м'яке, приємне оку, не напружує зір і при цьому добре помітне при будь-якому зовнішньому освітленні, що спрощує контроль за роботою пристрою.

Характеристики
Інтерфейси
Інтерфейс підключення
bluetooth 5.0
Функціонал
Відображення на екрані
частота
Підтримка карт пам'яті
немає
Підтримувані аудіо-формати
WAV, MP3, FLAC, APE, WMA
Живлення
Зарядний струм (USB)
немає
Додаткові властивості
Особливості
немає
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

ФМ-модулятор Baseus Enjoy Car Black Wireless MP3 Charger 3.4A (CCLH-01)
ФМ-модулятор Baseus Enjoy Car Black Wireless MP3 Charger 3.4A (CCLH-01)
499 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових