з 09:00 до 21:00
ФМ-модулятор Aspiring Wave 3
ФМ-модулятор Aspiring Wave 3
ФМ-МОДУЛЯТОР ASPIRING WAVE 3 0
ФМ-МОДУЛЯТОР ASPIRING WAVE 3 1
ФМ-МОДУЛЯТОР ASPIRING WAVE 3 2
ФМ-МОДУЛЯТОР ASPIRING WAVE 3 3
ФМ-МОДУЛЯТОР ASPIRING WAVE 3 4

ФМ-модулятор Aspiring Wave 3

Код: 700378
Закінчився
Продано
Опис

Сучасний FM-трансміттер з RGB підсвіткою, з яким ви можете значно розширити експлуатаційні можливості автомобіля. Він передає аудіофайли на 206 каналах, має діапазон до 5 метрів, сумісний з USB-носіями і оснащений Bluetooth.

Ви можете підключитися через Bluetooth не тільки для дзвінків, але і для музики! Наявність стандартних слотів  пам’яті Micro-SD та USB-порт дає вам можливість відтворювати музичні файли із зовнішніх носіїв. Підтримує WMA, MP3, WAV, APE, FLAC формати. Запишіть, вставте, і ви можете насолоджуватися музикою!

FM-трансміттер виконаний у класиці жанру та оснащений двома портами USB: USB-1 (2.4A), щоб прочитати MP3-файли, USB-2-зарядка QC3.0-5 В/3А (18 Вт). Пристрій також має порт зарядки Type-C (PD20W) для швидкої зарядки зовнішніх пристроїв.

Цей портативний пристрій призначений для перетворення звукового сигналу та його мовлення у форматі FM до головного пристрою для його подальшого відтворення через стандартну систему колонок. Модулятор працює на діапазоні 87.5-108.0 МГц, передає сигнал на відстань 3-5 метрів без ослаблення, залежно від віддаленості від джерела. 

Модуль Bluetooth

Передавач відтворює та передає аудіофайли на Ваш головний пристрій з телефону з високою якістю. Підтримує функцію Hands-Free. Bluetooth v5.0 + HFP, A2DP, AVRCP-версія.

Пристрій підключаєтся до мережі автомобіля через прикурювач, відсутність проводів робить його використання ще більш зручним. Оцініть усі переваги сучасних технологій у машині! З трансміттером Ви можете повністю використовувати Bluetooth та зарядити телефон через USB.

Технологія DSP

DSP (цифрова обробка сигналів) – це технологія обробки інформації та перетворення аналогового сигналу в цифровий.

Напруга автомобільного акумулятора

Функція вольтметра – це постійне відображення рівня заряду акумулятора автомобіля.

Підтримка швидкої зарядки

Підтримка швидкої зарядки PD (20 Вт) та QC 3.0 (18 Вт)

Характеристики
Основні
Діапазон FM частот
87.5 - 108 мГц
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

ФМ-модулятор Aspiring Wave 3
ФМ-модулятор Aspiring Wave 3
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових