10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Геймпад Sony PlayStation 4 Dualshock 4 v2 Camo Green бездротовий
Геймпад Sony PlayStation 4 Dualshock 4 v2 Camo Green бездротовий

Геймпад Sony PlayStation 4 Dualshock 4 v2 Camo Green бездротовий

Код: 86333
Закінчився
Продано
Опис

Ігровий геймпад DualShock 4 для Sony PS4 V2 – це нова версія контролера орієнтованого на роботу з ігровою консоллю Sony PlayStation 4. Гаджет створений для того, щоб зробити ігровий процес простішим та зручнішим.

Геймпад DUALSHOCK 4 V2 - ергономічний контролер, який робить тривалі ігрові сесії максимально комфортними і результативними. Він забезпечує зручність управління в шутерах, автомобільних симуляторах, стратегіях і платформерах. У ньому використовуються чутливі до сили натискання стіки, міні-джойстики без люфтів і курсори D-Pad, що розпізнають 8 напрямків руху.

Модель отримала 20 кнопок, серед яких присутні два виступаючих аналогових стіки, за допомогою яких легко орієнтуватися в тривимірному просторі і плавно контролювати дії персонажів. Вібровіддача дозволяє відчути фізичні відчуття від ігрових вибухів і ударів. У верхній частині геймпада знаходяться трігери, призначені для стрільби і виконання додаткових дій. Завдяки вбудованому акселерометру пульт можна нахиляти в різні боки. Це неймовірно зручно в перегонах під час поворотів на трасі.

Все необхідне поруч

Пристрій забезпечений не тільки традиційними органами управління. Його сенсорна панель полегшує навігацію в меню, а світловий індикатор відображає стан найважливіших показників в грі і покращує взаємодію з камерою. Неймовірно чутлива сенсорна панель дозволить вам керувати ігровим процесом за допомогою жестів. Для більш комфортного геймплею, вбудована світлова панель відображає конкретну інформацію по ігровому процесу (розміщення персонажа, стан здоров’я). Відчуйте зовсім нові емоції від геймплею з чутливим вбудованим акселерометром і гіроскопом для виявлення руху, нахилу і повороту бездротового контролера Dualshock.

Джойстик-гарнітура

Вбудований динамік чітко відтворює спецефекти, підсилюючи ефект занурення у віртуальний світ. Крім того у вас буде можливість спілкуватись онлайн з друзями використовуючи стереогарнітуру. А спеціальна кнопка «Share», допоможе вам моментально надсилати створені фото та відео вашим друзям у соціальні мережі.

Режими роботи

Ви можете з легкістю підключити контролер до PlayStation через Bluetooth, щоб вибрати найбільш зручне місце для гри. Навіть якщо ви знаходитесь на великій відстані від PS4, PC, Mac, сигнал буде стабільним. А якщо ж вас чекає важливий онлайн-бій, скористайтесь кабелем USB, щоб не турбуватися про заряд акумулятора. PS4 Dualshock v2 живиться від літій-іонного акумулятора з потужністю, розрахованою на тривалу гру. Наявність спеціального індикатора допомагає не допустити повного відключення пристрою і сигналізує про необхідність підзарядки.

Головною особливістю контролера DualShock 4 для Sony PS4 V2 є можливість самостійного налаштування таких функцій як вібрація, яскравість світлової панелі та гучність звуку.

DualShock 4 для Sony PS4 V2 створений саме для тих, хто бажає відчути всю потужність ігор нового покоління до найдрібніших деталей.

Характеристики
Основні
Тип пристрою
геймпад
Сумісність
PlayStation 4
Керування
Кількість кнопок
15
Підключення
Тип підключення
бездротове
Додаткові властивості
Особливості
сенсорна панель, зворотній зв'язок
Додаткові можливості
кнопка Share, кольорова індикація
Умови товару
Стан товару
Геймпад Sony PlayStation 4 Dualshock 4 v2 Camo Green бездротовий
Геймпад Sony PlayStation 4 Dualshock 4 v2 Camo Green бездротовий