з 09:00 до 21:00
Клавіатура Canyon CND-SKB6-RU Black (USB класична)
Клавіатура Canyon CND-SKB6-RU Black (USB класична)
КЛАВІАТУРА CANYON CND-SKB6-RU BLACK (USB КЛАСИЧНА) 0
КЛАВІАТУРА CANYON CND-SKB6-RU BLACK (USB КЛАСИЧНА) 1
КЛАВІАТУРА CANYON CND-SKB6-RU BLACK (USB КЛАСИЧНА) 2
Клавіатура Canyon CND-SKB6-RU Black (USB класична) 3

Клавіатура Canyon CND-SKB6-RU Black (USB класична)

Код: 160549
Закінчився
Продано
Опис

20 ПРОГРАМОВАНИХ ТИПІВ ПІДСВІЧУВАННЯ

Клавіатура має 20 видів яскравого підсвічування. Ми створили 10 запрограмованих комбінацій налаштування підсвічування для низки найбільш популярних ігор. Ви можете перепрограмувати дві з цих комбінацій, залежно від ваших особистих потреб.

104 Жорсткі кнопки

Завдяки інноваційному механізму кнопки, оптимізованим ходом клавіш і швидкому спрацьовування тригера, ця механічна клавіатура допоможе вам перемагати як справжньому професійному геймеру. Клавіатура має 104 надміцні кнопки, які дарують неймовірне відчуття та чудовий контроль над грою. Кнопки розраховані більш ніж на 60 мільйонів натискань.

СИНІ МЕХАНІЧНІ ПЕРЕМИКАЧІ

При натисканні кнопки із синім механічним перемикачем ви відчуєте несильний поштовх і почуєте пронизливий звук клацання в момент, коли введення з клавіатури буде відправлено на ваш комп'ютер. Перемикач активується при натисканні наполовину. Така легка і швидка активація робить цей перемикач дуже популярним серед геймерів по всьому світу.

2.4 ММ АКТИВАЦІЯ КЛАВІШІ

Активація тригера 2.4 мм забезпечує найшвидший відгук, який ви можете уявити. Контролюйте свою гру і перемагайте як професіонал просто тримаючи пальці на кнопках. Оптимізований хід клавішею та швидке спрацювання тригера цієї механічної клавіатури допоможе вам перемагати як справжнього професійного геймера.

НАНЕСЕННЯ СИМВОЛІВ МЕТОДОМ "DOUBLE INJECTION"

Технологія "Double Injection" дозволяє наносити символи на клавіші, які ніколи не зітруться та не відколеться. Текстура клавіш залишається незмінною незалежно від того, як часто ви використовуєте клавіатуру. Підсвічування, створене за допомогою цієї технології, виглядає неймовірно і дуже добре працює за будь-якого освітлення в приміщенні.

ЗАХИСТ ВІД ФАНТОМНИХ КЛІКІВ І ЗАЛИПАННЯ NKRO

Функція 100% захисту від фантомних кліків та залипання забезпечує бездоганний ігровий процес, де не загубиться жодне натискання клавіші. NKRO підтримує стільки одночасних натискань на клавішу, скільки потрібно, і гарантує, що ваше натискання на клавішу передається без помилок і в точному порядку натискань.

БЛОКУВАННЯ КЛАВІШІ WIN/ПУСК

Блокування кнопки “Windows/Пуск” забезпечує ігрові сеанси без переривань. Враховуючи все вищеописане, ця клавіатура є чудовим інструментом для будь-якої битви, в якій ви братимете участь.

КАБЕЛЬ З ОБПЛЕТЕННЯМ

Кабель з обплетенням забезпечує високу швидкість та чіткість сигналу. Ніщо не може стати на заваді динаміці вашої гри! Миттєва передача сигналу, що забезпечується феритовим фільтром, зменшує електричні перешкоди.


Характеристики
Основні
Призначення
для ігор
Тип підключення
дротовий
Інтерфейс
USB
Живлення
через інтерфейсний роз'єм
Керування
Тип клавіатури
механічний
Форм-фактор
повнорозмірна
Фізичні параметри
Колір
чорний
Розмір
450.5 х 163.7 х 42 мм
Додатково
Властивості клавіатури
цифровий блок
Підсвітка клавіш
з підсвічуванням
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Клавіатура Canyon CND-SKB6-RU Black (USB класична)
Клавіатура Canyon CND-SKB6-RU Black (USB класична)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових