з 09:00 до 21:00
Маршрутизатор TP-Link Archer AX53 бездротовий
Маршрутизатор TP-Link Archer AX53 бездротовий
МАРШРУТИЗАТОР TP-LINK ARCHER AX53 БЕЗДРОТОВИЙ 0
МАРШРУТИЗАТОР TP-LINK ARCHER AX53 БЕЗДРОТОВИЙ 1
МАРШРУТИЗАТОР TP-LINK ARCHER AX53 БЕЗДРОТОВИЙ 2
МАРШРУТИЗАТОР TP-LINK ARCHER AX53 БЕЗДРОТОВИЙ 3
Маршрутизатор TP-Link Archer AX53 бездротовий 4

Маршрутизатор TP-Link Archer AX53 бездротовий

Код: 594935
Закінчився
Продано
Опис

Інновація у світі Wi-Fi

Роутер TP-LINK Archer AX53 переведе вашу домашню мережу в нову епоху. Він покращений за абсолютною більшістю основних показників. Модель забезпечує неймовірну швидкість передачі сигналу, мінімізує затримки та швидко ліквідує перешкоди. А також до одного роутера тепер можуть підключитися ще більше пристроїв. Для цього не потрібно постійно перезавантажувати девайс. Все працює ідеально точно та бездоганно.

Використовуйте максимальні швидкості

Ширина каналу становить 160 МГц, з модуляцією 1024-QAM швидкість роботи роутера становитиме щонайменше 3 Гбіт/с. Тепер ви можете дивитися потокове відео без будь-яких перешкод та дискомфорту у будь-який зручний час. Найвища якість передачі сигналу дає можливість поринути в онлайн-ігри та отримати надзвичайно яскраві емоції. Чіпсет на два ядра відкриває нові можливості: тепер ви можете виконувати одночасно кілька високоресурсних завдань.

Інтернет – у кожному куточку будинку

Модель TP-LINK Archer AX53 має чотири вбудовані антени. Саме завдяки їм створюється покриття, що захоплює навіть найвіддаленіші приміщення вашого будинку. Не має значення, наскільки щільні стіни і чи є перешкоди на шляху сигналу. Потужний девайс доставить Wi-Fi для дозвілля, роботи або виконання важливих навчальних завдань. За допомогою технології Beamforming можна швидко виявити нові підключені девайси.

Безпека – на першому місці

За допомогою функції HomeShield ви збережете конфіденційність інформації та захистите системні дані. Сканер домашнього покриття регулярно перевіряє мережу на потенційні загрози. Батьківський контроль дозволяє блокувати певний контент і налаштовувати час використання Wi-Fi конкретними пристроями. Для обраних підключень встановлено пріоритетний нагляд. WPA3 покращує захищеність пароля мережі та мінімізує ризик атак із сторонніх ресурсів.

Збільшена кількість підключень

Технологія MU-MIMO дозволяє значно збільшити кількість девайсів, які підключаються до вашої домашньої мережі. При цьому сигнал не буде слабшати, яке б навантаження не створював кожен з пристроїв. Один і той же діапазон може активно використовуватися онлайн-іграми, переглядом відео максимальної роздільної здатності та навчальними курсами. Але при цьому не постраждає якість підключення та не збільшаться затримки передачі сигналу.

Простота керування

Завдяки зручній програмі для роутера TP-LINK Archer AX53 ви моментально дізнаєтеся, що новий пристрій підключився до мережі. Можна заблокувати його або підключити до Wi-Fi лише в один клік. Автоматичне оновлення прошивки девайса дозволяє йому безперебійно та коректно працювати. Щоб у вашому будинку завжди була комфортна атмосфера та доступ до безмежної мережі інтернет.

Характеристики
Основні
Тип
маршрутизатор Wi-Fi
Стандарт бездротового з'єднання
802.11 ac, 802.11 a
Наявність USB портів
відсутні
Підключення WAN
Інтерфейс підключення до інтернет (WAN)
Gigabit Ethernet
Підключення LAN
Кількість LAN-портів
4
Швидкість LAN
1000 Мбіт/с
Інтерфейс підключення до локальноі мережі (LAN)
Gigabit Ethernet
Бездротове з'єднання Wi-Fi
Частота роботи WiFi
2.4 ГГц
Швидкість WiFi
574 Мбіт/сек, 2402 Мбіт/сек
Кількість антен
4
Тип антени
зовнішня
Функції та можливості
Особливості
робота у двох діапазонах
Розширені режими шифрування
WPA, WPA3
Живлення
Тип живлення
від мережі
Напруга живлення
12 В
Фізичні параметри
Розміри, мм
260.2 x 135 x 41.6
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Маршрутизатор TP-Link Archer AX53 бездротовий
Маршрутизатор TP-Link Archer AX53 бездротовий
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових