з 09:00 до 21:00
Маршрутизатор Xiaomi Router AX1500
Маршрутизатор Xiaomi Router AX1500
1 699
МАРШРУТИЗАТОР XIAOMI ROUTER AX1500 0
МАРШРУТИЗАТОР XIAOMI ROUTER AX1500 1
МАРШРУТИЗАТОР XIAOMI ROUTER AX1500 2
МАРШРУТИЗАТОР XIAOMI ROUTER AX1500 3
МАРШРУТИЗАТОР XIAOMI ROUTER AX1500 4
МАРШРУТИЗАТОР XIAOMI ROUTER AX1500 5
Маршрутизатор Xiaomi Router AX1500 6

Маршрутизатор Xiaomi Router AX1500

Код: 884951
В наявності
1 699 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Нова ера високошвидкісного інтернет-підключення

За допомогою маршрутизатора ви можете створити вдома Mesh-мережу Wi-Fi 5 ГГц 6 власної розробки Xiaomi. Самоадаптивні порти Gigabit Ethernet роутера Xiaomi Router AX1500 усувають усі складнощі з підключенням та експлуатацією кабелів. Занурюйтесь у вивчення робочих питань, створення проектів з навчання чи розваги без затримок підвантаження інформації. Триразове прискорення ігор на смартфоні Xiaomi допоможе швидко досягти нових перемог.

Більш плавна робота

Використовуючи роутер, ви отримуєте стабільне та надійне інтернет-з'єднання на високій швидкості. Маршрутизатор забезпечує дводіапазонний бездротовий зв'язок до 1501 Мбіт/с. Діапазони 5 ГГц також підтримують технологію Wi-Fi 6. Збільшена швидкість передачі інформації дозволяє знизити затримку на 38%, щоб забезпечити безперебійну потокову передачу відеоконтенту та ігор.

Підключайте кабель до будь-якого порту

За допомогою самоадаптивних портів Gigabit Ethernet користувач розкриває потенціал широкосмугового зв'язку. Xiaomi Router AX1500 обладнаний чотирма повноцінними гігабітними портами Ethernet. Ви можете підключити мережний кабель до будь-якого з них, щоб отримати моментальний доступ до Інтернету. Тепер немає необхідності витрачати час та розрізняти порти WAN та LAN.

Стіни більше не перешкода

Маршрутизатор підтримує дводіапазонну інтеграцію, яка забезпечує інтелектуальне перемикання та високу швидкість інтернет-з'єднання в діапазонах 5 ГГц для максимальної гнучкості користувацьких можливостей. Високий рівень проникнення сигналу через стіни на частоті 2,4 ГГц дозволяє не переривати важливі переговори або онлайн навчання в будь-якій точці вашого будинку. Інтелектуальне перемикання між діапазонами дає можливість автоматичного налаштування відповідно до фактичних умов використання роутера Xiaomi Router AX1500, що гарантує високу якість вашого онлайн-досвіду.

Підключайте до 10 пристроїв одночасно

Mesh-мережа власної розробки Xiaomi відкриває можливість підключення кількох девайсів із ширшим охопленням сигналу. Підтримка різних методів організації гібридної мережі дає можливість приєднати до 10 пристроїв із розширеним покриттям та високошвидкісним інтернет-з'єднанням у будь-якій кімнаті. Вільно переміщайтеся будинком, не хвилюючись щодо затримки зв'язку або тривалої буферизації завдяки функції миттєвого самовідновлення з'єднання.

Жодних перешкод та перевантажень

За допомогою технології OFDMA роутер Xiaomi Router AX1500 здійснює безперешкодну одночасну передачу даних на кілька девайсів. Грайте в онлайн-ігри, працюйте, навчайтеся або дивіться потоковий відеоконтент, підключаючи до мережі кілька гаджетів без перешкод. Насолоджуйтесь плавністю трансляції без перевантажень, затримок та обривів інтернет-з'єднання.

Ще більше розваг для всієї родини

Багатоканальне мультиплексування IPTV дає можливість підключити ТВ-приставку для оптимізації роботи та покращення якості візуалу під час перегляду. Просте та інтуїтивно зрозуміле налаштування девайсу не вимагає багато часу або особливих умінь.

Додаткове прискорення для смартфонів Xiaomi

Коли до маршрутизатора підключається кілька пристроїв, відбувається автоматичне розпізнавання гаджетів Xiaomi/Redmi. Ексклюзивний спосіб прискорення ігрових сценаріїв дозволяє ефективно скоротити затримку для більшої плавності ігрового процесу. Демонструйте свої найкращі ходи в стратегії, щоб бути на крок попереду суперників та здобувати блискавичні перемоги.

Захист на найвищому рівні

Інтелектуальна оптимізація алгоритмів дозволяє на 25% зменшити перешкоди між мережами Wi-Fi. Протоколи безпеки та додаткові шифрування дають можливість захистити конфіденційну інформацію в домашній мережі. Підтримка збільшеної кількості адрес підвищує ефективність та безпеку процесу передачі інформації.

Характеристики
Основні
Тип
маршрутизатор Wi-Fi
Стандарт бездротового з'єднання
802.11 ax
Підключення WAN
Інтерфейс підключення до інтернет (WAN)
Ethernet, 10 Gigabit Ethernet
Підключення LAN
Кількість LAN-портів
4
Інтерфейс підключення до локальноі мережі (LAN)
Ethernet
Бездротове з'єднання Wi-Fi
Частота роботи WiFi
2.4 ГГц, 5 ГГц
Швидкість WiFi
1501 Мбит/сек
Кількість антен
4
Тип антени
зовнішня
Функції та можливості
Особливості
робота у двох діапазонах
Фізичні параметри
Колір
білий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Маршрутизатор Xiaomi Router AX1500
Маршрутизатор Xiaomi Router AX1500
1 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових