з 09:00 до 21:00
Материнська плата MSI B550-A PRO
Материнська плата MSI B550-A PRO
5 199
МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА MSI B550-A PRO 0
МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА MSI B550-A PRO 1
МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА MSI B550-A PRO 2
МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА MSI B550-A PRO 3
Материнська плата MSI B550-A PRO 4

Материнська плата MSI B550-A PRO

Код: 222417
В наявності
5 199 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 36 місяців
Опис

Різноманітні пристрої PRO серії допомагають користувачам працювати ефективно.

У материнських платах PRO-серії поєднуються відмінна функціональність та висока якість виготовлення – вони ідеально підходять для продуктивної праці.

ЗБИРАЙ І НАСОЛОДЖУЙСЯ ПРОЦЕСОМ


Материнські плати MSI відрізняються зручним та продуманим дизайном для користувачів, які роблять все своїми руками. У вашому розпорядженні безліч інструментів для налаштування системи та усунення несправностей, які підвищують вашу систему на новий рівень і задовольняти запити навіть найвибагливіших користувачів.

Дизайн плати

Кнопка Flash BIOS для відновлення прошивки
Чи виникли проблеми при оновленні системи BIOS? Скористайтеся кнопкою Flash BIOS, щоб повернутися до попередньої версії та продовжити гру протягом кількох хвилин! Ця функція працює навіть без встановлення процесора, пам'яті та відеокарти.

Діагностична система EZ Debug
Світлодіодні індикатори, які відповідають усім ключовим компонентам, допоможуть швидко знайти джерело проблем, якщо комп'ютер працює не так, як повинен.

XL-засувка
Засувка збільшеного розміру полегшує встановлення та вилучення плати розширення зі слота PCI-E.

Зручне прокладання кабелів
Оригінальна конструкція друкованої плати не тільки наділяє її стильним зовнішнім виглядом, але й полегшує прокладання SATA- та USB-кабелів, особливо для недосвідчених користувачів.

Сумісність

Підтримка процесорів Ryzen 3000 серії

Екстремальне тестування стабільності та сумісності пам'яті

Надійні компоненти

Посилені слоти PCI-E STEEL ARMOR
Слоти PCI-E Steel Armor на даній материнській платі мають додаткові точки паяння та посилені сталевими елементами, що дозволяє використовувати масивні відеокарти без ризику пошкоджень. Крім того, така конструкція слотів забезпечує захист від електромагнітних перешкод.

Повноцінний захист
Два шари заземлення навколо отворів кріплення гарантують захист материнської плати від електростатичних розрядів.

ІНТЕРФЕЙСИ


Материнські плати MSI серії PRO пропонують чудові можливості для розширення конфігурації комп'ютера. Високошвидкісні мережні, внутрішні та периферійні інтерфейси допоможуть гнучко настроїти систему на свій смак.

Сучасні інтерфейси
Материнські плати MSI серії PRO підтримують новітні стандарти підключення накопичувачів для зберігання даних. Швидкісні інтерфейси дозволяють повністю продати весь потенціал сучасних пристроїв.

Інтерфейс LIGHTNING GEN 4 M.2
Використовуючи можливості процесорів Ryzen 3-го покоління, материнські плати MSI серії B550 пропонують для підключення накопичувачів твердотільних високошвидкісний інтерфейс Lightning Gen4 M.2, пропускна здатність якого досягає 64 Гбіт/с.

Максимально швидкий інтерфейс USB 3.2 Gen2
Високошвидкісні порти USB 3.2 Gen2, реалізовані на материнських платах MSI серії PRO у вигляді роз'ємів USB 3.2 Gen 2 Type-A і Type-C, мають пропускну здатність до 10 Гбіт/с. Передавайте файли за інтерфейсом USB швидше, ніж будь-коли раніше!

Фронтальний порт USB TYPE-C
Материнські плати MSI серії PRO дозволяють під'єднати фронтальний порт USB Type-C – такий є на передній панелі корпусів MSI.

Розширення системи підсвічування
Додайте більше кольору до свого комп'ютера! Роз'єм Mystic Light Extension служить для зручного підключення додаткових світлодіодних стрічок та периферійних пристроїв без встановлення спеціального RGB-контролера.

Випробуй краще!


Материнські плати PRO дозволяють професіоналам працювати максимально ефективно шляхом унікальних переваг, що надаються високоякісною вбудованою аудіосистемою та оптимізованими інтерфейсами. Хорошому "залізу" потрібна належна програмна підтримка - використовуйте програми, розроблені фахівцями MSI, щоб отримати максимум від свого комп'ютера!

Друкована плата зі збільшеним вмістом міді
Завдяки збільшеному вмісту міді у друкованій платі забезпечуються більш ефективне розсіювання тепла та стабільність системи у режимі розгону.

Система живлення Duet Rail 10 + 2 +1
У поєднанні з ексклюзивною технологією Core Boost, цифровий стабілізатор напруги Duet Rail з 10 фазами, виділеними спеціально під процесорне ядро, дозволяє материнським платам серії PRO легко задовольнити потреби навіть флагманських чіпів.

Поліпшена робота пам'яті
Фахівці MSI фокусуються не тільки на екстремальному розгоні, але й на тих аспектах роботи комп'ютера, які є важливими при його щоденній експлуатації. Так, материнські плати MSI B550 мають покращену підтримку пам'яті в порівнянні з платформою B450. Для використання оптимальних налаштувань модулів пам'яті достатньо активувати A-XMP-профіль.

Технологія CORE BOOST
Технологія Core Boost – це оптимізована розводка компонентів та вдосконалена підсистема живлення. Вона дозволяє з максимальною точністю регулювати напругу живлення багатоядерного процесора, створюючи ідеальні умови для його стабільної та надійної роботи.

DRAGON CENTER
MSI Dragon Center – це централізована програма, що поєднує в собі безліч програмних утиліт MSI. З їх допомогою ви отримаєте доступ до всіх своїх можливостей материнської плати.

CLICK BIOS 5
Дружній інтерфейс BIOS дозволить легко налаштувати параметри материнської плати задля досягнення високої ігрової продуктивності, енергоефективності чи навіть рекордів розгону!

Характеристики
Основні
Призначення
для дому та офісу
Процесор
AMD
Сокет
Socket AM4
Вбудована відеокарта
є
Чіпсет
AMD B550
Роз'єми на платі
Відеоінтерфейс
1x PCI Express 4.0 x16, 2 х PCI Express x1, 1x PCI Express 3.0 x16
Живлення
немає, 24 + 8
FAN
7
Підключення ОЗП
DIMM
DDR4
Кількість слотів пам'яті
4
Максимальна частота пам'яті, МГц
4400
Максимальний обсяг пам'яті ОЗП
128 ГБ
Підключення накопичувачів
Кількість роз'ємів M.2
2 шт
Додаткові мікросхеми
Мережева карта
Realtek RTL8111H (GBE)
Аудіокарта
Realtek ALC892 (7.1)
Периферія (на задній планці/на платі)
Зовнішні порти
1 x DisplayPort, 1 x HDMI, 6 x audio, 1 x LAN
Додаткові властивості
Підтримка двох і більше відеокарт
є
Підтримка RAID
0/1/10
Підтримка UEFI
є
Охолодження південного моста
радіатор
Охолодження VRM
радіатор
Фізичні параметри
Форм-фактор
ATX
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Материнська плата MSI B550-A PRO
Материнська плата MSI B550-A PRO
5 199 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових