з 09:00 до 21:00
Мікрофон BOYA BY-PM500
Мікрофон BOYA BY-PM500
МІКРОФОН BOYA BY-PM500 0
МІКРОФОН BOYA BY-PM500 1
МІКРОФОН BOYA BY-PM500 2
МІКРОФОН BOYA BY-PM500 3
МІКРОФОН BOYA BY-PM500 4
Мікрофон BOYA BY-PM500 5

Мікрофон BOYA BY-PM500

Код: 594369
Закінчився
Продано
Опис

Універсальна модель

Мікрофон BOYA BY-PM500 поєднав у собі максимум корисних функцій і ергономічну оболонку. Використовує конденсаторний принцип роботи, за рахунок чого гранично добре передає звук. Модель сумісна з планшетами, лептопами, смартфонами за рахунок універсального роз'єму Type-C. Зовнішня оболонка зроблена в класичному дизайні. Корпус базується на підставці, збалансовано розподіляє навантаження, щоб девайс не впав.

Підключення до обладнання

Техніка пристосована до підключення за допомогою універсального порту USB Type-C. За рахунок того, що цей роз'єм є практично у кожного ноутбука, планшетного пристрою і телефону, ви зможете організувати звукозаписну студію, де б не знаходилися. Вхідний роз'єм 3.5 мм дає можливість підключати обладнання класичним способом, при цьому забезпечуючи бездоганну передачу сигналу.

Поворотне кріплення

Підставка для BOYA BY-PM500 має надійне кріплення, яке утримує апаратуру в тому положенні, яке необхідне для ефективного уловлювання звуку в кожній конкретній ситуації. Ви можете повертати мікрофон від положення вертикально вгору до прямо протилежної позиції, коли він дивиться вниз. Вибирайте той кут, який буде оптимальним для поточних завдань. Всеспрямована і кардіоїдна діаграми якісно реагують на звукові хвилі, передаючи їх без спотворень з частотою дискретизації 24 біт/48кГц.

Світлодіодні індикатори

На корпусі мікрофона BOYA BY-PM500 на фронтальній частині розташовується світлодіодний індикатор, який повідомляє про те, що апаратура в даний момент працює. Тут же є перемикач гучності, зроблений у форматі поворотного важеля. Навіть при високому рівні гучності звук не буде спотворено.

Ідеальний для студії

Представлений формат добре підходить для студійних потреб. Наявність всенаправленної діаграми з поворотною основою стала відмінним способом пристосувати пристрій для одночасного використання декількома людьми. Всього один нахил мікрофона в сторону опонента – і його голос транслюється через обладнання чітко і без перешкод.

Характеристики Мікрофон BOYA BY-PM500
Основні
Тип
мікрофон для стрімінгу, мікрофон студійний
Спосіб кріплення
настільний
Сумісність
Mac, Windows
Частотний діапазон
20 - 20000 Гц
Чутливість
- 36 дБ
Спрямованість
всеспрямований, кардіоїда
Тип перетворювача мікрофона
конденсаторний
Підключення та роз'єми
Спосіб підключення
дротовий
Інтерфейс підключення
AUX mini jack 3,5 mm, USB
Додаткові
Функції
регулювання гучності
Фізичні
Колір
чорний
Довжина кабелю
2 м, 3 м
Розмір
100 x 84 x 226.7 мм
Вага
703 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мікрофон BOYA BY-PM500
Мікрофон BOYA BY-PM500