з 09:00 до 21:00
Мікрофон Fifine T669 Black
Мікрофон Fifine T669 Black
2 399
МІКРОФОН FIFINE T669 BLACK 0
МІКРОФОН FIFINE T669 BLACK 1
МІКРОФОН FIFINE T669 BLACK 2
МІКРОФОН FIFINE T669 BLACK 3
МІКРОФОН FIFINE T669 BLACK 4
МІКРОФОН FIFINE T669 BLACK 5
Мікрофон Fifine T669 Black 6

Мікрофон Fifine T669 Black

Код: 755358
В наявності
2 999 грн
2 399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Гнучкий і практичний

Студійний конденсаторний мікрофон професійного рівня Fifine T669 з універсальним і міцним кронштейном стане надійним помічником у записуванні якісного звуку. Стильний мікрофон відмінно виглядає в будь-якому інтер'єрі, і підходить як для обладнання невеликої домашньої студії, так і для професійних статичних робіт. Спеціальний тримач для стійки круглої форми дозволяє швидко знімати та встановлювати мікрофон.

Повний комплект

Антишоковий підвіс («павук») амортизуючої дії дозволить мінімізувати струс і вібрації, що значною мірою покращує якість звуку. Поп-фільтр у вигляді спеціальної пластини, що встановлюється перед мікрофоном, стане в пригоді на стадії запису голосу, забезпечуючи хорошу пропускну спроможність для звуку і захищаючи від перешкод видиху повітря. Надійний вітрозахист позбавить від негативного впливу інтенсивних повітряних потоків.

Зручний розмір

Горизонтальний важіль з фіксацією довжиною 33 см (13 дюймів) і виліт висотою 76 см (30 дюймів) є оптимальними розмірами для студійної роботи. Тринога забезпечує надійну установку на столі та позбавляє від необхідності тримати пристрій в руці. Регулятор чутливості в конструкції Fifine T669 значно полегшить експлуатацію, дозволяючи налаштовувати рівень сигналу, не використовуючи додаткових пристосувань в компонентах аудіосистеми.

Настрій під себе

Кронштейни стійки мікрофона Fifine T669 регулюються по висоті, а для надійності оснащені посиленим комбінованим кріпленням. Міцний С-подібний затиск, і знімна настільна фіксація відповідають за надійну установку системи на будь-якій твердій поверхні, що гарантує максимально комфортну роботу для користувачів будь-якого віку і зросту.

Бездоганний звук

Мікрофон чутливістю 73 дБ з кардіоїдною спрямованістю дозволяє добре відтворювати звук з фронтальної позиції з ефективним кутом подачі до 130 градусів, ізолюючи при цьому зовнішні шуми. Забезпечена високий ступінь захисту від бічних і задніх зовнішніх шумів, а також низька чутливість до акустики приміщень. Це відмінний варіант для виділення голосу виконавця або окремих інструментів і ізоляції співака від інструментальної партії.

Просте підключення

USB-кабель забезпечує просте і швидке підключення мікрофона Fifine T669 до будь-якого зовнішнього джерела, щоб робота була максимально комфортною і продуктивною. Доступний радіус дії 3 м. Оптимальна довжина дроту 2,5 м дає можливість безперешкодно записувати сигнал навіть стоячи в повний зріст. Спеціальне обплетення гарантує тривалий термін служби та мінімізує заплутування дроту.

Характеристики
Основні
Тип
мікрофон студійний, мікрофон для стрімінгу
Спосіб кріплення
на стійку
Сумісність
ПК, Ноутбук
Частотний діапазон
50 гц - 20 кгц
Чутливість
-43 дб±3 дб (у разі 1 кгц)
Спрямованість
односпрямовані
Тип перетворювача мікрофона
конденсаторний
Підключення та роз'єми
Спосіб підключення
дротовий
Інтерфейс підключення
USB
Додаткові
Функції
регулювання гучності
Фізичні
Колір
чорний
Довжина кабелю
2.5 м
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мікрофон Fifine T669 Black
Мікрофон Fifine T669 Black
2 999 грн 2 399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових