з 09:00 до 21:00
Razer DeathAdder V2 Black
Razer DeathAdder V2 Black
RAZER DEATHADDER V2 BLACK 0
RAZER DEATHADDER V2 BLACK 1
RAZER DEATHADDER V2 BLACK 2
RAZER DEATHADDER V2 BLACK 3
RAZER DEATHADDER V2 BLACK 4
RAZER DEATHADDER V2 BLACK 5
RAZER DEATHADDER V2 BLACK 6
RAZER DEATHADDER V2 BLACK 7
RAZER DEATHADDER V2 BLACK 8
Razer DeathAdder V2 Black 9

Razer DeathAdder V2 Black

Код: 202413
Закінчився
Продано
Опис

Модель поза конкуренцією

Мишка Razer Death Adder V2 - це оновлений девайс відомого американського бренду. Культовий маніпулятор, фаворит багатьох геймерів у всьому світі, тепер має ще зручнішу форму. Кожна лінія корпусу таїть небезпеку для ігрових ворогів, тому що користувач лише одним дотиком може здобути епічну перемогу та завершити бій! Інноваційний сенсор, комфортні перемикачі та полегшена конструкція – створено та впроваджено все необхідне для захоплюючих ігор.

Сучасний оптичний перемикач

Час відгуку мишки після кожного натискання – 0,2 мілісекунди і це найкращий результат у галузі ігрових маніпуляторів. Для реєстрації кожного кліка використовується інфрачервоний світловий промінь та перемикач без необхідності фізичного контакту. Відсутність навмисних кліків та затримки реакцію натискання, бездоганне виконання команд та максимальний контроль над ігровою ситуацією забезпечують високі позиції в рейтинговій таблиці геймерів.

Бездоганна ергономіка

Десять мільйонів проданих одиниць, безліч нагород, всесвітня популярність – це результат копіткої роботи дизайнерів над ергономікою мишки Razer Death Adder V2. Вигини дають можливість охоплювати модель всією долонею або торкатися кінчиками пальців. Для покращення геймплею використано поєднання класичної форми виробу з меншою вагою корпусу. Тривалі ігрові рейди або напружені змагання пройдуть набагато спокійніше та комфортніше, якщо під рукою буде надійний гаджет-помічник.

Гнучкий та зручний кабель

Миша Razer Death Adder V2 має провід Speedflex, який з легкістю згинається під необхідним кутом, забезпечуючи плавність кожного руху. Максимальний ігровий контроль, легкі переміщення маніпулятора на будь-якій поверхні та відсутність опору дарують комфорт під час насичених ігрових моментів.

Розумне відстеження

20 000 dpi – це максимальна роздільна здатність для ігрової мишки на сьогоднішній день. Сенсор відстежує навіть найдрібніші та непомітні рухи, забезпечуючи чіткість та організованість кожного руху під час гри. Ідеальна влучність, синхронізація рухів та безперебійна робота дають можливість проявити свій талант у класичних іграх чи новинках гейм-індустрії.

І ще декілька переваг

Колесо прокручування ідеально налаштоване для миттєвого пошуку потрібного положення на екрані або у списках. Будь-яка дія тепер виконуватиметься з легкістю завдяки 8 програмованим кнопкам. Для кожної з них можна встановити окрему функцію. Якісний та міцний фторпласт, з якого виготовлені ніжки моделі, забезпечує плавне ковзання по будь-якій поверхні. Будьте готові до бою в будь-який момент, використовуючи один із 5 заздалегідь налаштованих сценаріїв для роботи мишки.

Характеристики
Основні
Призначення
ігрові
Роздільна здатність
20000 dpi
Підключення
Тип підключення
дротове
Інтерфейс
USB
Живлення
USB-кабель
Довжина кабеля
2.1 м
Керування
Тип сенсора
оптичний
Додаткові властивості
Властивості мишки
з підсвіткою
Ергономіка
для правші
Особливості
підтримка Razer Synapse 3.0, On-The-Fly Sensitivity, вертикальна прокрутка
Фізичні параметри
Габарити миші
47.2 x 61.7 x 127 мм
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Razer DeathAdder V2 Black
Razer DeathAdder V2 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових