з 09:00 до 21:00
Мишка Xiaomi Mi Dual Mode Silent Edition Black бездротова
Мишка Xiaomi Mi Dual Mode Silent Edition Black бездротова
649
МИШКА XIAOMI MI DUAL MODE SILENT EDITION BLACK БЕЗДРОТОВА 0
МИШКА XIAOMI MI DUAL MODE SILENT EDITION BLACK БЕЗДРОТОВА 1
МИШКА XIAOMI MI DUAL MODE SILENT EDITION BLACK БЕЗДРОТОВА 2
МИШКА XIAOMI MI DUAL MODE SILENT EDITION BLACK БЕЗДРОТОВА 3
Мишка Xiaomi Mi Dual Mode Silent Edition Black бездротова 4

Мишка Xiaomi Mi Dual Mode Silent Edition Black бездротова

Код: 322624
В наявності
699 грн
649 грн
Обраний колір: Black

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Бездротова та тиха

Мишка Mi Dual Mode WL Mouse Silent Edition стала взірцем ідеального компромісу між стилем, ергономікою та функціоналом. Її відмінна риса – практично безшумне переміщення та максимально тихе натискання на кнопки. Бездротова конструкція дозволить не використовувати кабель для підключення до девайсів. Наявність додаткових кнопок значно спрощує інтернет-серфінг і роботу в пошукових системах. Конструкція продумана від А до Я, щоб кожен користувач зупинив свій вибір на цій моделі.

Дворежимне застосування

Перед вами девайс, який можна підключити до пристроїв декількома способами: за допомогою з'єднання Bluetooth та за допомогою радіочастоти 2.4 ГГц. При цьому ви можете здійснити одночасну комунікацію з двома одиницями техніки, обравши, наприклад, Bluetooth-канал для ноутбука, а радіохвильовий діапазон – для ПК. Не потрібно постійно переставляти конектор з одного гнізда до іншого – перемикання здійснюється натисканням верхньої кнопки зі світлодіодом. Багатозадачність стане вашою сильною стороною.

Абсолютно безшумна

Виробник позиціонує модель як безшумну мишу, яка не видає жодних звуків. На практиці це справді так: нижні накладки прибирають вібрації та шуми при переміщенні, у той час як скролл та дві основні кнопки не клацають при кліках та прокручуванні. Такого рівня комфорту складно досягти із застосуванням іншої техніки, за рахунок чого Mi Dual Mode WL Mouse Silent Edition стає девайсом №1 для роботи на конференціях, у бібліотеках та близько сплячих родичів.

Кнопки для додаткових опцій

Модель оснащена допоміжними бічними клавішами, що розташовуються на лівому борту – у зоні доступності великого пальця. Вони відповідають за команди «Вперед» та «Назад», що дуже зручно під час діяльності, пов'язаної з частим пошуком інформації. Варто зауважити: цей блок кнопок не є безголосним, як основні, тому цей факт варто враховувати при плануванні своєї роботи в особливо тихих місцях.

Ідеальна для вашої руки

Ергономіка побудови корпусу забезпечує комфорт положення руки на мишці. За рахунок цього ви зможете тривалий час працювати з обладнанням, не відчуваючи дискомфортних відчуттів у кисті. Компактна симетрія забезпечує стильний зовнішній вигляд, а продумані вигини – чудову функціональність.

Деталі комфорту

Творці бездротової мишки Mi Dual Mode WL Mouse Silent Edition додатково подбали про деталі, забезпечивши тим самим граничний комфорт для кожного, хто віддав перевагу представленому пристрою. Тефлонові вставки для кращого ковзання, рівномірне прокручування кнопки скролінгу, відсік для батарей, що легко відкривається – все це істотно спрощує використання миші.

Характеристики
Основні
Призначення
звичайні
Роздільна здатність
1300 dpi
Підключення
Тип підключення
бездротове
Інтерфейс
радіоінтерфейс, Bluetooth
Живлення
2 x AAA
Керування
Кількість кнопок
5
Тип сенсора
оптичний
Додаткові властивості
Властивості мишки
кнопка перемикання dpi, безшумні кнопки
Ергономіка
для обох рук (симетричний дизайн)
Фізичні параметри
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мишка Xiaomi Mi Dual Mode Silent Edition Black бездротова
Мишка Xiaomi Mi Dual Mode Silent Edition Black бездротова
699 грн 649 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових