з 09:00 до 21:00
Мишка Bloody V8M Black ігрова USB
Мишка Bloody V8M Black ігрова USB
899
МИШКА BLOODY V8M BLACK ІГРОВА USB 0
МИШКА BLOODY V8M BLACK ІГРОВА USB 1
МИШКА BLOODY V8M BLACK ІГРОВА USB 2
МИШКА BLOODY V8M BLACK ІГРОВА USB 3

Мишка Bloody V8M Black ігрова USB

Код: 51802
В наявності
899 грн
Обраний колір: Black

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

A4TECH BLOODY V8M - Геймерський гризун

Bloody v8 - якісна геймерська мишка від компанії A4Tech з чудовим дизайном і великим набором унікальних можливостей. Даний периферійний пристрій було спеціально розроблено для різних багатокористувацьких ігор та шутерів.

Дизайн

Дизайн V8m агресивний, під стать назві серії. Широка спинка миші підсвічена червоним, як і фірмовий відбиток. Зверху покриття гладке, але не глянсове, а з боків миша прогумована і забезпечена «реберцями».

Довгий, в 180 см, кабель в тканинній обмотці не плутається, не заламується і перетреться при постійному використанню. Штекер залишився без позолоти контактів, що приємно впливає на вартість: Bloody-девайси зроблені на совість і без зайвої накрутки ціни.

Ергономіка відмінна, навіть після десяти годин за комп'ютером - ніякого дискомфорту.

Окремі налаштування

Кнопки миші налаштовуються власноруч. Кнопок у V8 в порівнянні з X7 більше на одну. Більше немає кнопки потрійного кліка, зате з'явилися три кнопки 1, N і 3, які відповідають за перемикання режимів стрільби.

У серії Bloody з'явилася фіча, яка просто не може залишитися непоміченою. Завдяки старанням A4Tech - інженери розробили унікальну систему макросів Core 1, Core 2 і Core 3, які дозволяють налаштувати мишку для зручності використання в різних іграх. Core 1 зручний для RPG, Core 2 для шутерів, а Ultra-Core 3, який потрібно купувати окремо - для просунутих шутерів. У кожного Core є свої «фішки» і переваги, і при їх перемиканні програма кожен раз автоматично переустановлює драйвера мишки.

Налаштування кнопок здійснюється через вкладку Button. Налаштування чутливості - через Sensitivity. В налаштуваннях все виглядає простим і зрозумілим, як і в випадку з X7. Після налаштувань не забудьте натиснути кнопку Apply для завантаження даних в мишку.

Висновок

Ігрова миша A4tech Bloody v8 gaming для комп'ютера - чудове придбання для всіх любителів динамічних ігор. За допомогою ефектного підсвічування, стильного зовнішнього вигляду і відмінних характеристик пристрій варто порекомендувати не тільки звичайним геймерам, але і досвідченим гравцям високого рівня.

Характеристики
Основні
Призначення
ігрові
Роздільна здатність
3200 dpi
Підключення
Тип підключення
дротове
Інтерфейс
USB
Живлення
USB-кабель
Довжина кабеля
1.8 м
Керування
Кількість кнопок
8
Тип сенсора
оптичний
Додаткові властивості
Ергономіка
для обох рук (симетричний дизайн)
Фізичні параметри
Габарити миші
123 x 82 x 42 мм
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мишка Bloody V8M Black ігрова USB
Мишка Bloody V8M Black ігрова USB
899 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових