з 09:00 до 21:00
Мишка Bloody V8M Black ігрова USB
Мишка Bloody V8M Black ігрова USB
999
МИШКА BLOODY V8M BLACK ІГРОВА USB 0
МИШКА BLOODY V8M BLACK ІГРОВА USB 1
МИШКА BLOODY V8M BLACK ІГРОВА USB 2
МИШКА BLOODY V8M BLACK ІГРОВА USB 3

Мишка Bloody V8M Black ігрова USB

Код: 51802
В наявності
999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців офіційна від виробника
Опис

A4TECH BLOODY V8M - Геймерський гризун

Bloody v8 - якісна геймерська мишка від компанії A4Tech з чудовим дизайном і великим набором унікальних можливостей. Даний периферійний пристрій було спеціально розроблено для різних багатокористувацьких ігор та шутерів.

Дизайн

Дизайн V8m агресивний, під стать назві серії. Широка спинка миші підсвічена червоним, як і фірмовий відбиток. Зверху покриття гладке, але не глянсове, а з боків миша прогумована і забезпечена «реберцями».

Довгий, в 180 см, кабель в тканинній обмотці не плутається, не заламується і перетреться при постійному використанню. Штекер залишився без позолоти контактів, що приємно впливає на вартість: Bloody-девайси зроблені на совість і без зайвої накрутки ціни.

Ергономіка відмінна, навіть після десяти годин за комп'ютером - ніякого дискомфорту.

Окремі налаштування

Кнопки миші налаштовуються власноруч. Кнопок у V8 в порівнянні з X7 більше на одну. Більше немає кнопки потрійного кліка, зате з'явилися три кнопки 1, N і 3, які відповідають за перемикання режимів стрільби.

У серії Bloody з'явилася фіча, яка просто не може залишитися непоміченою. Завдяки старанням A4Tech - інженери розробили унікальну систему макросів Core 1, Core 2 і Core 3, які дозволяють налаштувати мишку для зручності використання в різних іграх. Core 1 зручний для RPG, Core 2 для шутерів, а Ultra-Core 3, який потрібно купувати окремо - для просунутих шутерів. У кожного Core є свої «фішки» і переваги, і при їх перемиканні програма кожен раз автоматично переустановлює драйвера мишки.

Налаштування кнопок здійснюється через вкладку Button. Налаштування чутливості - через Sensitivity. В налаштуваннях все виглядає простим і зрозумілим, як і в випадку з X7. Після налаштувань не забудьте натиснути кнопку Apply для завантаження даних в мишку.

Висновок

Ігрова миша A4tech Bloody v8 gaming для комп'ютера - чудове придбання для всіх любителів динамічних ігор. За допомогою ефектного підсвічування, стильного зовнішнього вигляду і відмінних характеристик пристрій варто порекомендувати не тільки звичайним геймерам, але і досвідченим гравцям високого рівня.

Характеристики Мишка Bloody V8M Black ігрова USB
Основні
Призначення
ігрові
Роздільна здатність
3200 dpi
Підключення
Тип підключення
дротове
Інтерфейс
USB
Живлення
USB-кабель
Довжина кабеля
1.8 м
Керування
Кількість кнопок
8
Тип сенсора
оптичний
Додаткові властивості
Ергономіка
для обох рук (симетричний дизайн)
Фізичні параметри
Габарити миші
123 x 82 x 42 мм
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мишка Bloody V8M Black ігрова USB
Мишка Bloody V8M Black ігрова USB
999 грн